Откраднат автомобил - Е46 Купе зелена

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Откраднат автомобил - Е46 Купе зелена

Мнение от Burningparis » 14 Мар 2008, 11:51

здравейте колеги,
колата е на много добър мой приятел, открадната е тази сутрин от квартал Гоце Делчев. Не знам много подробности освен, че е застрахована и е на лизинг.

Става дума за Е46 320 CI зелена, бежова кожа, махагон.
регистрация СА 21 86 ММ

отличителни белези - няма го капака на резервоара, мисля, че нямаше и надписите на багажника.

ако някой я засече по случайност...

Благодаря, аз и от името на моя приятел.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 14 Мар 2008, 12:12

зачестиха кражбите на е46 :confused:

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 14 Мар 2008, 14:07

За съжаление ще зачестяват .... :( и то пак зелено :(
Изображение
Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 14 Мар 2008, 16:17

щото пазаруваме от морги за това зачестяват .. вече е разколачена на части сигурно

Аватар

Мнение от sonny » 14 Мар 2008, 19:13

Alexi написа:щото пазаруваме от морги за това зачестяват .. вече е разколачена на части сигурно

Би ли дал 1500лв за врата?Не нали? Ама гледаш да е най-на далавера и като излезе някои с оферта за 100лв фарове и стопове, не се замисляш откъде са, не се замисляш с тия цени дали се избиват парите на дадена кола, която не е краденяк, нали? А просто отиваш и купуваш. Щото аз и още шепа хора в тоя форум знаем как и дали се избиват. А на крадена кола 5лв да изкараш са си чист кяр

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DiSmiSSaL » 15 Мар 2008, 20:59

Като гледам на къде е тръгнала тенденцията почвам сериозно да се притеснявам за колицата си...въпреки че си я паркирам в гараж...Дано все пак колата да се намери,ще е хубаво и най-после някоя от трафик камерите да послужи за нещо...
Дизел в кръвта...... :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Burningparis » 16 Мар 2008, 18:43

ние тука си говорим а момчетата си действат, някой ще се има поправена е46-ца ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 16 Мар 2008, 20:50

sonny написа:
Alexi написа:щото пазаруваме от морги за това зачестяват .. вече е разколачена на части сигурно

Би ли дал 1500лв за врата?Не нали? Ама гледаш да е най-на далавера и като излезе някои с оферта за 100лв фарове и стопове, не се замисляш откъде са, не се замисляш с тия цени дали се избиват парите на дадена кола, която не е краденяк, нали? А просто отиваш и купуваш. Щото аз и още шепа хора в тоя форум знаем как и дали се избиват. А на крадена кола 5лв да изкараш са си чист кяр

напротив ,замислям се ,ако пазарувам от морга е само от ударена кола .. купих си нов халоген макар и турски щото оригинален без стойката за 30 лв знам че е от някой колега краден .. ако всички правят като мене няма да се крадат части от колите щото няма да има кой да ги купува !

Аватар

Мнение от sonny » 16 Мар 2008, 21:53

Alexi написа:
sonny написа:

напротив ,замислям се ,ако пазарувам от морга е само от ударена кола .. купих си нов халоген макар и турски щото оригинален без стойката за 30 лв знам че е от някой колега краден .. ако всички правят като мене няма да се крадат части от колите щото няма да има кой да ги купува !

Прав си, но има и хора дето имар една ударена, а покрай нея продават още 3 коли, уж частите са от нея. Така, че всеки да мисли откъде, какво и за колко купува. Отделно да си правиме сметката къде си държим колите. На таа държава и треа военно положение, властта в жандармерията и комунизъм наведнъж + крумови закони, само тогава ще станем кат европейци и швейцарци ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 16 Мар 2008, 23:15

Кой каза, че има крадени коли по моргите... :roll: :?:

Аватар

Мнение от sonny » 17 Мар 2008, 0:25

WilliamsF1Team написа:Кой каза, че има крадени коли по моргите... :roll: :?:

Не се опитвай да доказваш противното, не знам дали някои ще се хване. Наистина има и доста чисти морги, ама си има и такива дето и табелата с адреса е от третия свят

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 17 Мар 2008, 14:51

ест че има и краден, морга без краден елемент или кола ква морга е :shock: :mhihi:
къде има каско колата на твоя приятел колега

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318TDS, e84 X1 28i
Мечтае да кара: Луноход
Детайли за колата: '97 318TDS Touring
12 х1 28i
ex '06 X3 3.0d
ex ‘06 e90 320i

Мнение от aboykov » 17 Мар 2008, 14:52

Знам за случай на хванати собственици на автоморга с маркиран мигач от краден автомобил. Бяха арестувани след операция на НСБОП. Но милото ни правораздаване, т.е. съд и следствие нищо не направиха. Явно момчетата кихнаха доста парички да останат в бизнеса. Отбягвам я тази морга...
There is nothing more beautiful than BMW and Gisele Bündchen ridin' it :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Burningparis » 17 Мар 2008, 20:14

BMW-E39 написа:ест че има и краден, морга без краден елемент или кола ква морга е :shock: :mhihi:
къде има каско колата на твоя приятел колега

щета в Уника, кражба в Булинс. Доста се напънахме и освен , че отрихме.....в колко мизерна и гнусна държава на бандити живеем .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Жената да мърка

Мнение от Kurt Vagner » 20 Мар 2008, 22:33

Колеги то и на един приятел му откраднаха е46 зелено 318 ис 4 врати ама им искаха откуп 2000 лв. Взеха си го де ама най е интересно как са го искарали през гаража и са го качили на рапатрак така са установи ли полицаите ...

Следваща

Назад към Извън Темата