внос на кола от Германия
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
внос на кола от Германия
Харесал съм си конкретна кола от mobile.de и ми трябва някой който да ми я докара. АКо има някой който може да ми пише на ЛС
- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
иди в най-близката авто къща, ще ти я докарат с автовоз (обикновено така правят) ще ти кажат и цена за докарването предварително
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
зависи къде се намира колата за 800 може ако е от Австрия или долу от Мюнхен.ако в северна Герания приготви 500 Е мин.и то пак това е добра ценаTurboman написа:Около 800лв
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Turboman написа:Немците не лъжат,но германците (турци,сърби,българи и т.н...)

Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
kal а как човека ще знае, че ще му дадеш парите после? Макар че и ти си прав, ти пък откъде да знаеш, че те ще ти я докарат в добро състояние и неушушкана. А германците са същите като всички останали. Беше то преди години когато не връщаха километри и не лъжеха. Пазарът се промени чувствително и те правят същите номера, само да им се занимава!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
haspel написа:kal а как човека ще знае, че ще му дадеш парите после? Макар че и ти си прав, ти пък откъде да знаеш, че те ще ти я докарат в добро състояние и неушушкана. А германците са същите като всички останали. Беше то преди години когато не връщаха километри и не лъжеха. Пазарът се промени чувствително и те правят същите номера, само да им се занимава!
обикновено врътнатите са с надпис в обявата: само за износ или за извън германия...!! щото ако я е врътнал и я купи некой немец а не иванчо от българия ше бере големи ядове продавача. обяснения от сорта : ми щото няма тюф-е са ше гонаправя и за тва е само за навънка не се връзвайте. ако обаче си е за продаване и при тях-той няма как да знае дали нема да дойде ханс и като врътне едно телефонче на застрахователя ,където е била застрахована и като му каже последното застраховане еди кой се месец-на толкова километра е била ,и като му каже колко пъти е млатена и удряна и ханс като влезе в първата кантора и земе адвокат-ще му затвори хралупката за нула време...!! и ше му излезе през носа връткането. не че не са гадове и не лъжат,ма ответният удар може да му провали бизнеса и за тва не смеят.
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
SKISA написа:haspel написа:kal а как човека ще знае, че ще му дадеш парите после? Макар че и ти си прав, ти пък откъде да знаеш, че те ще ти я докарат в добро състояние и неушушкана. А германците са същите като всички останали. Беше то преди години когато не връщаха километри и не лъжеха. Пазарът се промени чувствително и те правят същите номера, само да им се занимава!
обикновено врътнатите са с надпис в обявата: само за износ или за извън германия...!! щото ако я е врътнал и я купи некой немец а не иванчо от българия ше бере големи ядове продавача. обяснения от сорта : ми щото няма тюф-е са ше гонаправя и за тва е само за навънка не се връзвайте. ако обаче си е за продаване и при тях-той няма как да знае дали нема да дойде ханс и като врътне едно телефонче на застрахователя ,където е била застрахована и като му каже последното застраховане еди кой се месец-на толкова километра е била ,и като му каже колко пъти е млатена и удряна и ханс като влезе в първата кантора и земе адвокат-ще му затвори хралупката за нула време...!! и ше му излезе през носа връткането. не че не са гадове и не лъжат,ма ответният удар може да му провали бизнеса и за тва не смеят.
Абсолютно

Просто си имат закони хората!
- Azrail
- UFO Pilot
-
14 мнения
• Страница 1 от 1