Писна ми!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 22 Юни 2004, 19:10

netsurfer_bg написа:пич махай я тая антика, дори незнам дали ще можеш да я продадеш :cry: , събери някои друг лев и си вземи нещо по-ново

едва ли ще му допадне това да ч наричаш "тая антика". човека сън не го е хващало докато се сдобие с нея.
човек се учи докато е жив...

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 22 Юни 2004, 20:43

батенце:)) нали ти казах че кефа цена НЯМА:)
да ти припомня ли случката с голфа на екзарх йосиф :twisted: :twisted: :twisted: ,м?
освен това нали знаеш че имаш едно рамо и една седалка когато и да ти притрябват :shock:
--1 вид--
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 22 Юни 2004, 20:46

Ати, когато ти стане криво от колата се сещай за мене. Знаеш какво ми струва това удоволствие да карам Е21 2,3. Знаеш какво ми струва за да е това което е!
Помня когато се качи в нея и с блеснал поглед ми каза: Искам и моята един ден да изглежда като твоята.

Не ми е лесно, но има и Видовден. Този месец например освен за бензин, за друго не съм давал пари. И ми е кеф. Какъв кеф само ако знаеш. И знаеш ли колко ми беше гот като отидох при Киро ей така, да пием по бира, без да човърка по колата.

За тебе знаеш, че съм винаги насреща. :D
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 22 Юни 2004, 22:13

Ати,цитирайки Роската ще ти кажа и друга умна приказка чута от него-на много от старите БМВ-та им е останала само емблемата(от
самата кола нищо общо с БМВ).И това не е от възраста,а от лоша подръжка.Така че отървавай се от нея и намери нещо наистина запазено.Тогава ще усетиш разликата и удоволствието да караш истинско БМВ.

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 23 Юни 2004, 11:04

Първо искам да Ви благодаря за отговорите, бяха много ценни за мен и ми помогнаха да взема (да се върна) към първоначалното ми решение - 323i.
Пабло ме познава още от времето, когато нямах БМВ и се пишех с този ник в ирц, защото от 14-годишен това беше мечтата ми.
В последствие се случи така, че нямах пари, но много исках вече да си купя БМВ, приетснявах се от разходи и най-накрая си взех 320-ска, която за мен е кофти компромис между слабо вървене за шестак и доста голям харч, точно като за шестак. И кофтито ми финансово положение и загубата на мотивация да изчакам ме вкараха в това положение, да си взема кола, която противно на всички останали е21-ци, които гледах и карах при Бавареца за оглед, си я купих без да съм я подкарал и метър, само защото е с 6 в редица.
Наистина и аз съм на мнението, че не карам БМВ, и дори емблемите му не са останли и е просто една кошница на 24-години - нищо друго.
За съжаление съм чалнат и баща ми предлагаше пари да си взема е30-ска, но поради две причини отказах - държах парите за колата да са си само мой, изкарани с труд и по - важното - държах да е Е21 и продължавам да държа.
Имах много големи планове с тази кола и си бях нахлупил капаците, за да не виждам нищо около себе си, за да подкарам тази кола, въпреки, че само Киро, Стефчо и Радо вярваха, че ще тръгне, останалите ми казаха направо да я хвърлям в реката :D
Но като цяло се отклоних от мечтата си - е21 323i.
Сега ще дооправя тази кола в технически смисъл, остана още малко, за да може да се каже, че поне се движи и започвам да събирам отново пари, този път обаче няма да бързам, няма да гледам да купя нещо евтино, а нещо истинско, над което мога да работя в + заводски вид, а не както сега да се мъча да достигна заводски вид.
Като цяло мисля, че наистина трябва да обърна повече внимание на себе си и да изчакам да дойде и моето време да се кача на собствено БМВ.
Благодаря за подкрепата, съветите и мненията Ви, за мен бяха от голяма помощ в борбата, която водя вътре в себе си.
Пък докато си взема 323-ката поне на звуков и димен ефект ще го докарвам :wink:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 24 Юни 2004, 22:25

Атчо, рлиятел неунивай. Това, че не си случил на екземпляр не е страшно ще си намериш по-хубавко, надявам се като му доде време да мога да ти помогна. Незабравяй червената е28-ца в гаража когато се запознахме, ела сега да я видиш като нова е вярно заради нея съм унищожил 4 коли и то не какви да е, а все класики, стъпла ми е на 2800лв. ама оттук нататък вече няма какво да и се прави и знам, че тати ще си я кара поне 2 години без да я пипаме. Е остава да съживявам другата класика ама там по-полека, че и аз като тебе съм с дрехи от време оно. Пожелавам ти това което сънуваш всяка нощ съвсем скоро да огрява паркинга пред блока щото и без това там е доста тъмно. (Сигурен съм, че сънуваш само БМВ-та инаяче няма да си фен).

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 25 Юни 2004, 10:26

Ентусиазма винаги се заплаща и всички хвърляме сериозни пари по колите, понякога на ръба на възможностите си :( Но аз мисля, че никоя кола не си заслужава да занемариш себе си, да си скъсаш нервите и да й робуваш! Абсолютно никоя! В момента, в който автомобилът престане да те радва, а допира с него е свързан с неприятни емоции, ентусиазма се обезмисля... Така че, Ати, горе главата! Баварската военна промишленост произвежда и други плавателни средства :wink:
Never mistake motion for action...

Аватар

Мнение от ati » 25 Юни 2004, 10:36

това с плавателните съдове беше много яко :D
Но вече не ми се кара.
тъкмо покрай вашите постове посъбрах малко ентусиазъм, но освен рейката и нещо друго си е заминало, защото колата тресе от 30 км/ч нагоре зверски - т.е. цялата кола все едно е с разместена геометрия и криви наляво - надясно с голяма амплитуда, нещо прави "так", когато тръгна и се усеща преместване на голяма маса и нещо има в скоростите - лоста на скоростите вибрира когато колата е на скорост и подам газ, когата отнема газ няма почти никакви вибрации в него, а най-интересното е, че когато изключа двигателя и държа лоста усещам някакво въртене, което продължава около 15 - 20 секунди, преди да утихне ( все едно пръстен се върти на оста на лоста).
И тази сутрин си дойдох с метрото на работа :cry:
И се чудя дали да не я оставя така да се се разпадне...
Сони - много се надявам да съм случил на кофти екземпляр и не всички Е21-ци да са такива кошници, защото вече престанах да вярвам, че ще открия читава такава :cry:
Много ми е кофти да си го призная, но БМВ се кара не с пари, а с много пари, иначе не можеш да усетиш сладостта от динамиката, без на всеки 100 км да правиш сериозни инвестиции в ремонти.
И се чудя дали някога ще събера пари за БМВ, явно че сега не съм за таква кола, пък друга не ми се кара, така че май ще съм си пешеходец известно време (освен когато не трябва да се прибирам през нощта).
Поне за следващия път ще знам - по-добре да се мъчиш 10 месеца без кола, отколкото 10 месеца да ти скапе нервите тъпия таралясник :evil:

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 25 Юни 2004, 14:50

ati написа:по-добре да се мъчиш 10 месеца без кола, отколкото 10 месеца да ти скапе нервите тъпия таралясник

Или две-три години като мене. Обаче аз дотолкова съм вманиячен по шофирането че ако трябва да съм пешеходец сигурно ще се гръмна.
Затова карам на баща ми ОООО. Временно.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 25 Юни 2004, 15:04

АТИ кой ще Е*** догодина на събора :?: Ти мен и ЕДИН или ние ТЕБЕ :twisted: :twisted:
Аз кво ти говорех преди :arrow: Ето затова и тази година №15 не беше БМВ а чудото на Корейското Консервено пройзводство :!:
И така като гледам ще е поне още година така :oops:
Колкото и да не ми се иска но ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА е жестока и БОЛИ :?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: метро
Мечтае да кара: M Power Electrified

Ати недей така!

Мнение от Mr Charger » 25 Юни 2004, 15:22

Ати, учуден съм, че пишеш такива неща! Разбирам те, че искаш да споделиш мъката си, да си излееш душата пред приятели!
Но ти си БМВ ФЕН и трябва да се ГОРДЕЕШ с това!
Евала ти правя, че си я взел тая Е 21-ца, въпреки, че ти прави много проблеми.
Ще ти кажа защо. Аз например печеля скромни кинти. Имам възможност да си вземе някой БМВ таралясник, но не го правя, щото знам, че после ще налея в него още два пъти по-толкова и пак няма да е свестен. Акъла ми в това отношение дойде още преди 8 години с един "Москвич", дето се опитвах да го възродя от пепелта, ама не стана.
И за това сега си карам суперзапазения шкодилак, дето няма и 60 хиляди. Качваш се, палиш, караш. Само, че не е baby-six, няма бърнаути, няма висока скорост. Е, ръчни стават и то доста яко, щото задницата е тежка и се върти без проблем.
НО ПЪК ЧОВЕК ТРЯБВА ДА СИ ПРЕСЛЕДВА МЕЧТИТЕ.
ТИ СИ ГО НАПРАВИЛ!
НЕ СЪЖАЛЯВАЙ!
СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ СЛЕДВАЩОТО ТИ БМВ ЩЕ БЪДЕ СУПЕР!
Колкото до запазени Е 21-ци, в София и Пловдив съм виждал точно 7 в почти перфектно състояние. Само, че са все 315 и 316-ски.
Кво да правиш брат, големите двигатели всеки ги натиска яко и за нас остават само предсмъртните им мъки или пък суперскъпото им възкресение!
ГОРЕ ГЛАВАТА!

Аватар

Мнение от ati » 25 Юни 2004, 17:44

Mr Charger написа:НО ПЪК ЧОВЕК ТРЯБВА ДА СИ ПРЕСЛЕДВА МЕЧТИТЕ.
ТИ СИ ГО НАПРАВИЛ!
НЕ СЪЖАЛЯВАЙ!
СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ СЛЕДВАЩОТО ТИ БМВ ЩЕ БЪДЕ СУПЕР!

Go chase your dreams е моят девиз, но понякога му идва в повече на човек и хората, които неуморно ти повтарят да не влагаш в тази кола се окажат прави :cry:
Пабло е прав, че действителността боли, а за да направиш такава кола в БГ не трябва да гледаш само реалността, ами да разчиташ много на фантазията си, за да може да стигнеш донякъде. И когато един ден се събудиш, след поредното поражение и осъснаеш, че тази битка отива към своя край, който няма да е в твоя изгода и започваш да се ядосваш. Временно естествено, но все пак си заровил всичките пари, които си имал и главата си 9 месеца поред (да не говорим за преднишните месеци, преди да си купя колата, когато само събирах и се чудех как да изкарам пари от предишната си кола) и се е оказало безуспешно и си на етап ни напред, ни назад - не можеш да продадеш колата без огромни загуби, не можеш или няма смисъл да доливаш да я оправиш и я оставяш пред блока, да седи като паметник на собствената ти глупост. Малко или много аз изживявам тези неща малко по- дълбоко, отколкото би трябвало дори за автомобилен фен, затова в момента съм в такъв период, в което всичко ми е безразлично, лесно сменям настроението в диаметрална противоположност и се опитвам да си отклоня вниманието си с нещо друго. От друга страна ме гложди мисълта - е добре, какво сега, предаваш ли се? На моменти имам чуството, че не искам да знам нищо за БМВ или поне за моето. Надявам се скоро да съм отново на пистата духом и да се радвам на БМВ-то си до толкова, че ще трябва да ме вози докато събера пари за 323и.
От друга страна на моменти не съжалявам, защото покрай тази кола се научих за кратко, но принудително, време на много неща от практиката, също така видях и разбрах кои са хората, които ме ценят и са готови да ми помогнат не само на думи, ами и на действия, те си знаят кои са. Затова няма от чиста доза сантименталност да я продам и след като си купя другата, ще използваме частите, за да крепим другите е21-ци :D
Май стигам до заключението, че преживявам прекалено тежко една кола, което може и да е от възрастта. А пък може и да съм наистина голям карък.

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 25 Юни 2004, 18:17

Ати пиша го този пост само заради ТЕБ :!:
Брат ми е спестил премеждиата с неговата да ти ги разкаже :wink:
Питаш ли ни какво ми е намен и на брат ми като нема нищо в тази Е28 което и да е наред което да не е пипнато. А как съм се нервирал на предишните собственици ебахти НЕМА такива ГАВАЗИ :twisted:
Сега като видиш Е28цата ще кажеш \ Ми то невиждам промяна\ Щото и предното стъкло не сме сменили и така мечтаната МаурициусБлау Металик ще е маи само в ме4тите ни. То не бе6е хидравлика.то спирачки.то скорости То ДВИГАТЕЛ еи богу само рева на това М30 ме крепеше да не полудея :wink: то предница.то заден мост. то задни светлини които и във филм на ужасите не бях виждал такива мазала :evil: то предни фарове ако ти покажа крушка Н4 след ГАВАЗКИ интервенции ще паднеш БРАТ :!: То казанче за течността на чистачките което....мани мани...то резервоар които е Световно известен вече в Пловдив да намериш ти вътре клон с листа и стоманена тел :?: боже прости ми но искам да убия предишния ползвател на този ина4е не4овешки автомобил..... То бензинова помпа!!!! еи немаше и горивен филтър!!! помпата беше вурзана за маркуча направо без филтър да се спести некои лев мамицата им.

И ВСЕ ПАК ТЯ ВЪРВИ и реве мощно и е грозна и злобна и е жълт кораб и е БМВ Е28 528и :!: :!: :!: :!: :!: и е много лоша :twisted:
и е 20г престна мацка :lol:
И ще ги минава всички и ще ги бие на ДРАГ.На Ве МАКС.На Джаскане.На Къртене на мивки.На Хварляне на камани дори :!: :twisted: :twisted: :twisted:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Аватар

Мнение от ati » 25 Юни 2004, 18:44

madpetio написа:Ати пиша го този пост само заради ТЕБ :!:

искрено благодаря, брат :bowdown:
от малкото, което е споделил с мен виждам, че Вие двамата давате дори повече от мен, за да се запълни Мадотбора с две коли, за което днес му казах едно огромно Евала на ентусиазма.
Да си кажа честно, ако не бяхте Вие досега щях да съм я запалил колата (ако Киро не ми беше взел ключовете преди това шях да я хвърля, ти си спомняш). Но като прочета, че не съм единствения не че ми олеква, че има и други като мен, но някак света става малко по - поносим и разбираем, не се чуства човек сам с проблемите си и знае, че има кой да го разбере.
Вие сте и причината да продължа напред, за което трябва да се преборя с този период на депресия или и аз не знам какво точно състояние, но бях на крачка да стана заклет пешеходец преди няколко дни.
Аз лично се възхищавам на теб и няколко души от тук, които от няколко години са на моя хал и съумяват да продължат борбата срещу времето в името на запазването на живинката в любимите им машини. Надявам се скоро да намеря отново сили в мен да се боря и да продължа да търкам асфалта, за да може някой ден моята кола да има стойката на твоята и всички да говорят за нея ей така :twisted:

Предишна

Назад към Извън Темата