джанти от петица на Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: джанти от петица на Е36
cupence написа:купих си джанти от петица и ми опират в веждите на задните калници.
Някои може ли да ми даде савет какво да направя за да не опират
Доколкото знам джанти от петица не стават на Е36. Болтовете влизат в дупките на джантата, но за петицата са с друг офсет. Според мен не опират във веждите, а в амортисьорите, или в нещо друго, което е във вътрешната част.
момчета съжаляжам че ви досаждам отново но тези джанти няма да ги махна защото много ми харесват ако трябва ще махна задните калници.
. Значи така ,опират ми само гумите отзад в веждите . Джантата е 8.5 а гумите са ми 205/45/17 а и колата е доста ниска. От каде мога да си намеря подложки за пружините (задни) а за калниците отзад кои може да ми даде упътване за някои маистор които ще ги раздуе добре( качественно)

az ei tuk ama...
- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
Колега щом ти харесват джантетата слагай,не ги слушай че нестават всичко става само да има кой да сяда
,и аз съм с джанти от 5-ца с ет20 малко опират във веждите,а не в амортесиора или в нещо друго както си мисли колегата ивчо3.Задължително трябва да си направиш ВТУЛКИ поради причината че централия отвор на Е36 е 72,5 а на Е34 е 74мм.

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Колега веднагай давай снимки на тая кола...що не каза от начало за тоя размер гуми...А ЕТ-то на джантите какво е? Щом 205/45 опират...сигурно си поне -40мм отзад...
Постоянно ли опират или само като е натоварена колата или като минеш през неравност? Ако е от второто просто им кажи на навляците, че това е купе и отзад е тясно да возиш хора
Ако си от София, къде ходи да ти разпънат гумите по тия джанти?
Постоянно ли опират или само като е натоварена колата или като минеш през неравност? Ако е от второто просто им кажи на навляците, че това е купе и отзад е тясно да возиш хора

Ако си от София, къде ходи да ти разпънат гумите по тия джанти?
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2