БМВ 318 АГУ
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- jazza77
- Потребител
-
- Кара: BMW 318 I 1.8 M43
- Мечтае да кара: M-Power
- Детайли за колата: БМВ- радостта от шофирането !
БМВ 318 АГУ
Колеги да ви попитам имам БМВ 318 И 1.8 - 115 коня двигателя е с верига, колекторите са метални,та мога ли според вас да сложа обикновенна АГУ,т.е да не е газов инжекцион а да си е с изпарител? Казват че става но аз мисля че ще гърми като новогодишна забава? 

TURBO
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- jiksyn
- Потребител
-
- Кара: e46 330cd '04
слагай газов инжекцион за да си сигорен че няма да има гърмежи..има една клапа която струва бая парички обикновенната уредба не може да е предпази.аз преди 1 месец сложих газов инжекцион на 318ИС за сега съм много доволен!!!
Батка аз съм318 с обикновена газова уредба и съм мн доволен, ве4е 3та година никви проблеми....хар4и си ми в нормата 12 градско.НО не оспорвам предимството на Газ-инжекциона
Може ли да питам колегата с Газовия инжекцион колко му хар4и , кви пари му излезе , защото сега се сдобих с един Компакт и с една ИСка та да знам кво да правя :0

Може ли да питам колегата с Газовия инжекцион колко му хар4и , кви пари му излезе , защото сега се сдобих с един Компакт и с една ИСка та да знам кво да правя :0
- jiksyn
- Потребител
-
- Кара: e46 330cd '04
излезна ми 1300 лева изпарителя е Ланди Ренцо.компа на газта е български по италянски стандарт.горими 10,11 градско при нормално каране без да е гоня!!!
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ