СПАСЯВАЙТЕ МЕ!!!ЖЕНА МИ ПОЧВА ДА КАРА
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Ейййй, най после и аз да съм бил полезен на някой в клуба
Айде, като ти го сложат (парктроника) ще споделиш впечатления...знае ли се, може и аз да прежаля няколко дупки на бронята

Айде, като ти го сложат (парктроника) ще споделиш впечатления...знае ли се, може и аз да прежаля няколко дупки на бронята

не бе колега нищо лошо даже напротив се радвам много и както слушам колегата как мацката му разбрала за лагера егати...но иначе такива лелки като майката на ония пич дето не пускат изобщо фаровете и си перкат ей така има бол така че спокойно... поне моята мама си е приключила с тема каране откакто се ожени и слава богу една жена шофьор по малко по улиците 

- mitak_88
- младши ентусиаст
-
someone написа:Ейййй, най после и аз да съм бил полезен на някой в клуба![]()
колега,благодаря ти беше ми мн полезен но така и не стигнах до монтайа на парктроника на бмв-то...!направихме компромисно решение...другата седмица ще купуваме корса а на нея ще се пробвам да сложа тоя парктроник сам...щото не ми е жал за нея

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
mitak_88 написа:на нея ще се пробвам да сложа тоя парктроник сам...щото не ми е жал за нея![]()
![]()

64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5