СПАСЯВАЙТЕ МЕ!!!ЖЕНА МИ ПОЧВА ДА КАРА

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M52B20

Мнение от Timeto » 14 Мар 2008, 13:50

Зора е докато набуташ кабелажа под корите до дисплея или пищялката. От каде си, колега mitak_88 ?

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 14 Мар 2008, 14:08

mitak_88 написа:
///MapTo написа:а после ми се смеете и ме е*авате,че съм си купил парктроник :mhihi: :mhihi: :mhihi:

колега, сам ли ще си го слагаш или в някой сервиз...кажи че вече напират да сядат да карат :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сам ша си го монтирам ма моя е оригинален и си имам дори дупките на лайстните...само с гредата ще имам малко хамалогия :lol:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 14 Мар 2008, 14:13

Timeto написа:Зора е докато набуташ кабелажа под корите до дисплея или пищялката. От каде си, колега mitak_88 ?

по принцип съм от Търново но си ходя там само събота и неделя а през седмицата съм си в София!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: :)

Мнение от likeavirgin » 14 Мар 2008, 15:15

grnka написа:
samsurnik написа:колега, моята мацка е завършила ДВГ, в момента учи висше транспортна техника, кара много добре и аз много й се кефя, че кара и то доста нахъсано, аз постоянно и давам да кара, независимо дали съм пил или не, пък и то опита се добива с карането ако не кара никога няма да се научи, нали има застраховки колата ако я удари да е жива и здрава всичко друго се оправя, но моята си кара много добре даже от време на време се и заиграва с някой на пътя, връшане на предавки газ ляво дясно и много се кефя аз така, лично аз подкрепям жените които карат, защото не са по-лоши от нас, единственото за което не могат да карат като нас е защото жените няма пространствено виждане на нещата, но като изключим това всичко е ок само да се науи момичето и да не я е страх. Вие не се ли кефите когато някоя мацка кара баварка?

пич само ми кажи дали тя ти е направила основен ремонт на двигателя или сваляла скоростна кутия за съединител и ти признавам гаджето за мис бмвпауър бг

Колега, защо веднага започваме с доказването .... едва ли е направила основен ремонт и едва ли е сваляла ск кутия , но човека се опитва да обясни , че това не я прави по-лош шофьор от мъжете ...! Аз също уча транспортна техника в ту и понякога ми призлява от доказването на някои "шофьори" ! не искам да защитавам жените шофьори и се извинявам на колегата, че му пълня темата, но понякога не пола определя способностите !!! ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 14 Мар 2008, 16:44

мдааа, тва е едно много мъничко понякога... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 14 Мар 2008, 16:47

Владо написа:мдааа, тва е едно много мъничко понякога... :mhihi:

колега от както ми каза постоянно съм в секция продава :mhihi: :mhihi: :mhihi: знам ли кога ще ми се наложи да сменям нещо и все пак НЯКОИ КОЛЕГА НЯМА ЛИ Д АКАЖЕ КЪДЕ СЛАГАТ ТУКА ТИЯ ДЖИНДЖИГЛЯВКИ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 Touring / 318d / 2008
Мечтае да кара: M3

Мнение от Stur6ela » 14 Мар 2008, 16:55

ходи в Дару Кар,6те ти струва 2500лв :mhihi: :mhihi: :mhihi: ,можеш да и сложиш и камера за заден ход :mhihi: :mhihi: :mhihi:
BMW не е кола за каране, нито кола за возене, BMW е начин на живот :D :D :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 14 Мар 2008, 16:57

Stur6ela написа:ходи в Дару Кар,6те ти струва 2500лв :mhihi: :mhihi: :mhihi: ,можеш да и сложиш и камера за заден ход :mhihi: :mhihi: :mhihi:

бе аз за 600 лв намерих парктроник и камера за заден ход ама нещо толкова пари не ми се дават по добре да я правя всеки месец :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 14 Мар 2008, 17:26

Доста се полигавих по тази тема и май е време да напиша нещо смислено.

Виж какво намерих, може би ще ти е полезно като информация:

http://otgovor.bg/qp_qid20388.html

http://www.topspeed.bg/product.php?iid=188

А за монтажа - предполагам, че навсякъде, където монтират аларми или аудио, ще се навият да ти монтират това - би трябвало да са свикнали да се занимават с пипкави истории

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 комби

Re: :)

Мнение от samsurnik » 14 Мар 2008, 17:30

пич само ми кажи дали тя ти е направила основен ремонт на двигателя или сваляла скоростна кутия за съединител и ти признавам гаджето за мис бмвпауър бг[/quote]

все още не е, но един ден като пътувахме на някаде и ми вика заден десен лагер е за смяна почва да вие леко а аз нищо не чувам и след 2 седмици лагера направо суркаше да е*а маму и тя ми вика видя ли ще ме слушаш

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 14 Мар 2008, 17:30

someone написа:Доста се полигавих по тази тема и май е време да напиша нещо смислено.

Виж какво намерих, може би ще ти е полезно като информация:

http://otgovor.bg/qp_qid20388.html

http://www.topspeed.bg/product.php?iid=188

А за монтажа - предполагам, че навсякъде, където монтират аларми или аудио, ще се навият да ти монтират това - би трябвало да са свикнали да се занимават с пипкави истории

благодаря ти колега!!!само че и те нямат монтаж!!!:(

Аватар

Мнение от someone » 14 Мар 2008, 17:33

someone написа:А за монтажа - предполагам, че навсякъде, където монтират аларми или аудио, ще се навият да ти монтират това - би трябвало да са свикнали да се занимават с пипкави истории

:)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 14 Мар 2008, 17:34

someone написа:
someone написа:А за монтажа - предполагам, че навсякъде, където монтират аларми или аудио, ще се навият да ти монтират това - би трябвало да са свикнали да се занимават с пипкави истории

:)

да ама не-не искат!!!

Аватар

Мнение от someone » 14 Мар 2008, 18:40

Хъм... щом не щат, не щат...

Виж какво намерих - http://store3.data.bg/parktronic/index_files/Page390.html

B tuning.bg четох един постинг на тази Ани Славова, която твърди, че били производители, а това им били партньорите, които пък монтирали техните парктроници.

Ето цялата тема: http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?p=502678&sid=5e910b7528cffcc6fa52771c439ea49a

Edit:
Ето и името и телефона на някакъв майстор, който монтирал парктроници - Владо - 088/8346376. На някакъв в клуб Рено, бил взел 40 лв., което другите от клуба пък на свой ред са оценили по следния начин: "Ами не е малко, като имаш впредвид,че задната броня се сваля за 20 минути , дупчи се за още толкова, взимаш ток от буксата отстрани от кабела за задната и прекарваш през прага за дисплея. Закачваш бронята за още 20 мин. и си готов."

Странно как въобще са прежалили повече от 100 лв. за кола...
Последна промяна someone на 14 Мар 2008, 19:00, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitak_88 » 14 Мар 2008, 18:59

someone написа:Хъм... щом не щат, не щат...

Виж какво намерих - http://store3.data.bg/parktronic/index_files/Page390.html

B tuning.bg четох един постинг на тази Ани Славова, която твърди, че били производители, а това им били партньорите, които пък монтирали техните парктроници.

Ето цялата тема: http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?p=502678&sid=5e910b7528cffcc6fa52771c439ea49a

благодаря ти колега!!!говорих туко що с нея!!!

ПредишнаСледваща

Назад към E36