Въпрос относно покупка на кола....
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Въпрос относно покупка на кола....
предлагат ми е46 седан 2.0 дизел,колата е сас ел.стакла и огледала,6 аирбега,абс,асц,общо зето сандартните екстри.колата няма навигация,няма кожа и подгрев на сдалките,с 17 джанти+едни 15 с зимни гуми на една зима.цената която ми искат е 13000лв.реална ли е цената за колата като се има в предвид 4е е без забележки,99 година е,и друго евентуално ако зема колата навигация може ли да се монтира,за кожата е ясно 

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Re: Въпрос относно покупка на кола....
bavareca_86 написа:предлагат ми е46 седан 2.0 дизел,колата е сас ел.стакла и огледала,6 аирбега,абс,асц,общо зето сандартните екстри.колата няма навигация,няма кожа и подгрев на сдалките,с 17 джанти+едни 15 с зимни гуми на една зима.цената която ми искат е 13000лв.реална ли е цената за колата като се има в предвид 4е е без забележки,99 година е,и друго евентуално ако зема колата навигация може ли да се монтира,за кожата е ясно
За навигацията доколкото знам се слага, но не е никак лесно. А колата дали е читава най добре отиди на диагностика. Успех
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
тя офертата е супер ама за тебе ли е тая кола ... 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
отвори мобиле.де и виж там по колко са
се пак това е кола на 9 години .. другата стават на по 10 което си е старо как и да го погледнеш .. и ще станат и по 10 бинки
иначе има разни и на по 20 бона .. ама хората искат от 1 кола пари за 2 да изкарат

се пак това е кола на 9 години .. другата стават на по 10 което си е старо как и да го погледнеш .. и ще станат и по 10 бинки

иначе има разни и на по 20 бона .. ама хората искат от 1 кола пари за 2 да изкарат

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Не съм много запознат, ама не изглежда лоша офертата. Само дето не виждам за какво ти е толкова навигация.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
.
ми как защо ми е,а по добре ли седи без нея,ина4е днес ще зема колата да я покарам малко да видя за какво става на вапрос,относно диагностиката кои са препоръ4ителните места и разбирасе и цената да си е нормалнаMamouk написа:Не съм много запознат, ама не изглежда лоша офертата. Само дето не виждам за какво ти е толкова навигация.
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Re: .
bavareca_86 написа:ми как защо ми е,а по добре ли седи без нея,ина4е днес ще зема колата да я покарам малко да видя за какво става на вапрос,относно диагностиката кои са препоръ4ителните места и разбирасе и цената да си е нормалнаMamouk написа:Не съм много запознат, ама не изглежда лоша офертата. Само дето не виждам за какво ти е толкова навигация.
Е, принципно за 5 000лв. отгоре при нова кола, няма как да стои лошо

Диагностика- Дару, Камор... естесвено и на други места, но аз лично само за тия се сещам в момента

Legends may sleep...but they never die!
9 мнения
• Страница 1 от 1