Въпрос относно покупка на кола....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Въпрос относно покупка на кола....

Мнение от bavareca_86 » 12 Мар 2008, 23:35

предлагат ми е46 седан 2.0 дизел,колата е сас ел.стакла и огледала,6 аирбега,абс,асц,общо зето сандартните екстри.колата няма навигация,няма кожа и подгрев на сдалките,с 17 джанти+едни 15 с зимни гуми на една зима.цената която ми искат е 13000лв.реална ли е цената за колата като се има в предвид 4е е без забележки,99 година е,и друго евентуално ако зема колата навигация може ли да се монтира,за кожата е ясно :?:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Re: Въпрос относно покупка на кола....

Мнение от BMWALPINA » 12 Мар 2008, 23:49

bavareca_86 написа:предлагат ми е46 седан 2.0 дизел,колата е сас ел.стакла и огледала,6 аирбега,абс,асц,общо зето сандартните екстри.колата няма навигация,няма кожа и подгрев на сдалките,с 17 джанти+едни 15 с зимни гуми на една зима.цената която ми искат е 13000лв.реална ли е цената за колата като се има в предвид 4е е без забележки,99 година е,и друго евентуално ако зема колата навигация може ли да се монтира,за кожата е ясно :?:

За навигацията доколкото знам се слага, но не е никак лесно. А колата дали е читава най добре отиди на диагностика. Успех

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 13 Мар 2008, 1:54

Meн ми звучи като перфектна оферта :D
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 13 Мар 2008, 1:56

тя офертата е супер ама за тебе ли е тая кола ... :shock:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 14 Мар 2008, 3:00

отвори мобиле.де и виж там по колко са ;)
се пак това е кола на 9 години .. другата стават на по 10 което си е старо как и да го погледнеш .. и ще станат и по 10 бинки :)
иначе има разни и на по 20 бона .. ама хората искат от 1 кола пари за 2 да изкарат :lol:
Изображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 14 Мар 2008, 3:03

Не съм много запознат, ама не изглежда лоша офертата. Само дето не виждам за какво ти е толкова навигация.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 14 Мар 2008, 3:14

като цена е добре ама като кола не знам :(
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

.

Мнение от bavareca_86 » 14 Мар 2008, 9:30

Mamouk написа:Не съм много запознат, ама не изглежда лоша офертата. Само дето не виждам за какво ти е толкова навигация.
ми как защо ми е,а по добре ли седи без нея,ина4е днес ще зема колата да я покарам малко да видя за какво става на вапрос,относно диагностиката кои са препоръ4ителните места и разбирасе и цената да си е нормална
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Re: .

Мнение от Mamouk » 14 Мар 2008, 10:24

bavareca_86 написа:
Mamouk написа:Не съм много запознат, ама не изглежда лоша офертата. Само дето не виждам за какво ти е толкова навигация.
ми как защо ми е,а по добре ли седи без нея,ина4е днес ще зема колата да я покарам малко да видя за какво става на вапрос,относно диагностиката кои са препоръ4ителните места и разбирасе и цената да си е нормална

Е, принципно за 5 000лв. отгоре при нова кола, няма как да стои лошо :mhihi: В твоя случай също ще е по-скъпа :) А мисълта ми е, че освен естетическа, друга ползва едва ли ще има :) А другата ми мисълт беше, че тая кола изглежда на добра цена и ако те грабне, няма защо да се притесняваш, че е без навигация- те се продават навсякъде вече... вече дали ще си монтираш да седи добре... :)

Диагностика- Дару, Камор... естесвено и на други места, но аз лично само за тия се сещам в момента :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Назад към Извън Темата