UniBG

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 12 Мар 2008, 20:30

И аз бая време съм изгубил в IRC...

Един поздрав за всички чатъри:
http://www.youtube.com/watch?v=r1KdGHM5X38
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 12 Мар 2008, 21:45

b2, с Ясен, Павел, Петко и още Сливналии баш в IRC се запознахме, ама то тва беше.. отдаааааавна :mhihi:
Аз бях на 17-18, ся след 1 месец ставам на 26 :mhihi:

Аз за базата данни незнаех, че е открадната, ако знаех, щях да сменя пасовете, ама .. аз като не влизам и изобщо не съм в час ;)

А и на моя ник не си знам втората парола, щото всъщност няма такава.. Аз като го регвах, такова нещо като permpass нямаше, а ся трябва да имаш permpass, за да си смениш idpass ;)
Баси тъпото, а? :)
Звучи като едновремешните интернет карти - влез в еди кой си сайт, с еди кво си юзърнейм и пас, за да си активираш линията.. Хубаво, ама как да влезеш в някой сайт да си активираш линията, като нямаш активирана линия? :mhihi: :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 14 Мар 2008, 2:14

Andronoff написа:b2, с Ясен, Павел, Петко и още Сливналии баш в IRC се запознахме, ама то тва беше.. отдаааааавна :mhihi:
Аз бях на 17-18, ся след 1 месец ставам на 26 :mhihi:

Аз за базата данни незнаех, че е открадната, ако знаех, щях да сменя пасовете, ама .. аз като не влизам и изобщо не съм в час ;)

А и на моя ник не си знам втората парола, щото всъщност няма такава.. Аз като го регвах, такова нещо като permpass нямаше, а ся трябва да имаш permpass, за да си смениш idpass ;)
Баси тъпото, а? :)
Звучи като едновремешните интернет карти - влез в еди кой си сайт, с еди кво си юзърнейм и пас, за да си активираш линията.. Хубаво, ама как да влезеш в някой сайт да си активираш линията, като нямаш активирана линия? :mhihi: :mhihi:

то имало опция да си сетнеш майл .. и с него да си оправиш ника .. но кои да каже, както и да е изгореха доста хора и моите никове изгорена на по сумати години ама купон да става :lol:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата