ПОЛИЦЕЙСКО БМВ-???
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
ПОЛИЦЕЙСКО БМВ-???
Много ми е чудно червеното бмв е36 дето кражи из Пловдив с грозният надпис "полиция"
с какъв ли двигател е и колко коня е

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
318 ли е? януари месец ми писаха акт и стоях до нея..дигиталното дето показва километрите не работи добре има много изгорели пиксели,интериора вони на стара кръчма защото всеки който я взима да кара и пуши арда и т.н. и вони вътре,2 пръста мръсотия на пода от кал ,двигател който тракал като дизел...друго не мога да се сетя сорри...ами орезилиха я колата...там когато се връща колата след смяната не се ли взема да се измие поне една вода да се хвърли баси 

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
БМВ-то е 316. Едно от Първите Е-36ци в Пловдив.Конфискувано е.Производство 1991-ва е от дефектните по ходовата част.От няколко години е полицейско. Колата се кара из Пловдив от 1994-та някъде.Поне аз я помняв от тогава.Беше с номер PB2016С навреметомисля ама не съм много сигурен.
Има още една антика на Паркинга на КАТ вътре до халетата за регистрация.Беше зелено вече е с изгоряла боя от слънцето.Около 10-тина години стои там колата с уникални джанти е.Беше страхотна навремето си.По времето на мутрите 1994-та 1996-та.Ама си стои със слепките от миналия век в КАТ:mhihi: .
Има още една антика на Паркинга на КАТ вътре до халетата за регистрация.Беше зелено вече е с изгоряла боя от слънцето.Около 10-тина години стои там колата с уникални джанти е.Беше страхотна навремето си.По времето на мутрите 1994-та 1996-та.Ама си стои със слепките от миналия век в КАТ:mhihi: .
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
когато беше с номер PB2016С мутрите го бяха лъхнали
познайте за колко часа се появи пред РПУто,като се има в предвид,че тогава возеше качулките 

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
то и аз знам и за една е30-ска седан4е с буркан4е и надпис4е на форумаsonny написа:Бе не знам за Плд, ама тук си имаме е34ка с М50Б25, десен волан, кожено рекаро и т.н.

Re: ..
bavareca_86 написа:то и аз знам и за една е30-ска седан4е с буркан4е и надпис4е на форумаsonny написа:Бе не знам за Плд, ама тук си имаме е34ка с М50Б25, десен волан, кожено рекаро и т.н.![]()
Тука бурканчето е бонус според мене, а иначе е34ката е много добра, мернах я оня ден

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Re: ..
да де ама според тебе,ай няма издавам на кой е колата2advanced написа:bavareca_86 написа:то и аз знам и за една е30-ска седан4е с буркан4е и надпис4е на форумаsonny написа:Бе не знам за Плд, ама тук си имаме е34ка с М50Б25, десен волан, кожено рекаро и т.н.![]()
Тука бурканчето е бонус според мене, а иначе е34ката е много добра, мернах я оня ден

43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3