Какво бихте направили?
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Какво бихте направили?
Нека чуя и вашите мнения
Какво возило бихте си взели ако имате около 6-7 хил.лв?
Било то БМВ било друга кола...за предпочитане разбира се е БМВ
И нека мотора е 6-так
ако е БМВ...

Какво возило бихте си взели ако имате около 6-7 хил.лв?
Било то БМВ било друга кола...за предпочитане разбира се е БМВ

И нека мотора е 6-так

Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
за тея пари възможностите за BMW са горе-долу такива:
-мноо манияшко Е30 - с мноо екстри, перфектно състояние и квото там си пожелаеш..
-средно-статистическо Е34 в добро състояние с климатик и т.н.
-не-много-добро Е36 най-вероятно с малък двигател и без особени екстри и с големи съмнения относно състоянието..

-мноо манияшко Е30 - с мноо екстри, перфектно състояние и квото там си пожелаеш..
-средно-статистическо Е34 в добро състояние с климатик и т.н.
-не-много-добро Е36 най-вероятно с малък двигател и без особени екстри и с големи съмнения относно състоянието..
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
За частите и харча съм наясно, но толкова съм надъхан на такова че просто полудявам за тая кола!!!!!
Иначе ми е ясно, че не е много удачна покупката на Е9, особено за такива пари, но.......както е казал РОСКАТА - Е9 си е зараза, инсомния, бяс!!!!Така че аз поне предпочитам такова и да го карам само събота и неделя, през другото време да кисна под него и да го стягам, отколкото да търкалям поредната Е36-ца примерно (нищо против Е36-ците де
).Просто казах аз какво бих направил, не казвам какво би било най-разумно... 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
За 6-7 хиляди в момента можеш да вземеш приличен (без кой знае колко екстри) Голф 3, Ситроен Ксантия, Рено Лагуна, Пежо 306 или нещо японско, така че най-добрия вариант е Е30 с повече екстри, тъкмо ще останат пари за регистрация, профилактика и леки подобрения
Но после поддръжката е по-скъпа. Щом е за БМВ, всичко е х2. Добре, че го има Явор 

Never mistake motion for action...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Vladi написа:За 7 хил. Ксантия след 95 си зимам!!! Даже може и Ксантия 2 евнтуално.
А какво правиш в този форум??????

А по темата...
E30 cabrio

[/b]
You said: "Time will change!" What if it changes you?
ISATIS написа:За частите и харча съм наясно, но толкова съм надъхан на такова че просто полудявам за тая кола!!!!!Иначе ми е ясно, че не е много удачна покупката на Е9, особено за такива пари, но.......както е казал РОСКАТА - Е9 си е зараза, инсомния, бяс!!!!Така че аз поне предпочитам такова и да го карам само събота и неделя, през другото време да кисна под него и да го стягам, отколкото да търкалям поредната Е36-ца примерно (нищо против Е36-ците де
).Просто казах аз какво бих направил, не казвам какво би било най-разумно...
Абе о едно време се продаваше една Е9-ка ама баш за стягане за около 2бона незнам дали още стой. Във Враждебна един пич стяга едно такова.
А за 6-7 хил. ша си купиш готино БМВ задължително в работен режим 1-5-3-6-2-4
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
За тея пари не ми се мисли каква изродска 2002-ка ще си сглобя
, пък и ще понавървява даже
Може да я направя и със счупен фар 

- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Сега сериозно!
За тия пари взимай едно Е34 525i в много добро състояние и си гледай кефа! 5 серия си е 5 серия.
Иначе миналата седмица се продавеше Е34 535i 1992 г. с АГУ за 5000 лв. Телефонът е 8164363. Виж "Позвънете" от събота.
Тъкмо ще ти останат кинти за евентуални поправки+регистрация и др., но ще имаш 3,5 и ще можеш здраво да наказваш. Плюс, че 3,5 двигател има чудовищен ресурс и трябва да си много лудо копеле, че да го съсипеш.
Както казват:
NO SUBSTITUTE FOR THE CUBS!
Големите кубици ще те измъкнат от всяка ситуация, нищо не може да ги замести!
Иначе миналата седмица се продавеше Е34 535i 1992 г. с АГУ за 5000 лв. Телефонът е 8164363. Виж "Позвънете" от събота.
Тъкмо ще ти останат кинти за евентуални поправки+регистрация и др., но ще имаш 3,5 и ще можеш здраво да наказваш. Плюс, че 3,5 двигател има чудовищен ресурс и трябва да си много лудо копеле, че да го съсипеш.

NO SUBSTITUTE FOR THE CUBS!

Големите кубици ще те измъкнат от всяка ситуация, нищо не може да ги замести!

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Ако искаш задължително вс. екстри.. Е30 325.
Ако не държиш на вс. екстри Е34 525.
Има и други варианти разбира се.. мн. запазено купе Е30 и за останалите пари възможно най-големия мотор вътре..
Успех.
Ако не държиш на вс. екстри Е34 525.
Има и други варианти разбира се.. мн. запазено купе Е30 и за останалите пари възможно най-големия мотор вътре..

Успех.

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2