отново сред свои!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- shankylov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e-36 2.5tds е34 2.5tds
- Мечтае да кара: e-32 750il
отново сред свои!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
радвам се че съм сред вас колеги!преди всичко искам да ви благодаря за подкрепата и че сте готови да помогнете на мен непознатия за всички вас!незнам какво да кажа или направя сега.искам само да знаете че ако някои има проблем каквито и да са и се намира в добричкия регион може да разчита на мен.0995772683 ми е тел.все пак път е,"кола" е!
не съм се въстановил напълно,ребрата си болят,рамото,и главата поняко имам чъвството че имам телемост със извънземни
казват че времето лекува!за самата катастрофа какво да ви кажа,не пожелавам на никои тва.не може да се опише най вече болката на близките.млади сме,живее ни се,теа баварци нас чакат...и да загъбим всичко заради млади,псевдо шофиорчета...ще си кажа че в началото аз не можех да карам моя кораб,просто не се бях научил как за да изпитам всичкото удоволствие което може да ми даде тази кола.и аз съм вземал книжка,и аз съм карал безрасъдно,но сега съм потърпевш.моля ви да мислим какво правим на пътя,ако можем да го наречем път тва,но това е друг мач,друга бира.исках просто да ви благодаря а вземах да филосовствам!ИСКРЕНО СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН!!!!
не съм се въстановил напълно,ребрата си болят,рамото,и главата поняко имам чъвството че имам телемост със извънземни

казват че времето лекува!за самата катастрофа какво да ви кажа,не пожелавам на никои тва.не може да се опише най вече болката на близките.млади сме,живее ни се,теа баварци нас чакат...и да загъбим всичко заради млади,псевдо шофиорчета...ще си кажа че в началото аз не можех да карам моя кораб,просто не се бях научил как за да изпитам всичкото удоволствие което може да ми даде тази кола.и аз съм вземал книжка,и аз съм карал безрасъдно,но сега съм потърпевш.моля ви да мислим какво правим на пътя,ако можем да го наречем път тва,но това е друг мач,друга бира.исках просто да ви благодаря а вземах да филосовствам!ИСКРЕНО СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН!!!!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега, много благодаря за топлите думи към всички нас - БМВ обществото
Ние сме насреща да помагаме ,когато и с каквото можем
Радвам се ,че си жив и здрав,както и ако е имало някой друг в колата
За оздравяването ,като мине още малко време,като изпиеш още някоя ракия с приятели и ХОП - вече си S38B38 Powered
и всичко ще бъде О'К
Дай снимки на колата след катастрофата и свои ,моля те
Поздрави:
Георги Пенчев

Радвам се ,че си жив и здрав,както и ако е имало някой друг в колата

Дай снимки на колата след катастрофата и свои ,моля те

Поздрави:
Георги Пенчев
- shankylov
- кандидат ентусиаст
-
колега не съм виждал колата.беше на авера ми,половината я продаде вече на части,нямам и желание да я виждам.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Важното е че си добре!
Добре дошъл отново!
Телефона ми го има в "тел. указател а Е34" земи се обади или поши едно ЛС да пием по нещо
Добре дошъл отново!
Телефона ми го има в "тел. указател а Е34" земи се обади или поши едно ЛС да пием по нещо

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Радвам се, че моята прогноза за благополучен изход от премеждието ти, се потвърди! Радвам се, че отново си сред нас и да знаеш- болката минава, любовта към марката- НЕ!
Желая ти пълно възстановяване!

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- shankylov
- кандидат ентусиаст
-
Wenzy написа:Важното е че си добре!
Добре дошъл отново!
само малко да живна и ще се пием бирка

- shankylov
- кандидат ентусиаст
-
ktv написа:Радвам се, че моята прогноза за благополучен изход от премеждието ти, се потвърди! Радвам се, че отново си сред нас и да знаеш- болката минава, любовта към марката- НЕ!Желая ти пълно възстановяване!
и ти си ни почти градски брат!и това 2.5...трябва да се види

благодаря ти за думите и подкрепата!
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
shankylov написа:Wenzy написа:Важното е че си добре!
Добре дошъл отново!
само малко да живна и ще се пием биркане знаех че има от добрич колеги.четох че си си оправил предницата,и на мен ми предстои така че ще има обмяна на опит

8 мнения
• Страница 1 от 1