Какво се прави с безпризорни BMW-та?
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Какво се прави с безпризорни BMW-та?
Има едно срещу Студентска поликлиника... може би от 2 месеца е там, а може и от повече... И май е започнало оглозгване...
С 1225 КС
С 1225 КС
"... _ _ _ ..."
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Re: Какво се прави с безпризорни BMW-та?
stozashto написа:Има едно срещу Студентска поликлиника... може би от 2 месеца е там, а може и от повече... И май е започнало оглозгване...
С 1225 КС
Бе незнам ама.. До моя офис в лозенец ( на горната успоредна на ул Бигла ) ... Стоеше едно БМВ 7ма серия новия модел което беше зарязано и гумите му изпуснати и яйца по покрива...Абе трагедия ...направо ми се дореваваше като знам това ква кола е а как стои...
SaSo написа:stozashto написа:Има едно срещу Студентска поликлиника... може би от 2 месеца е там, а може и от повече... И май е започнало оглозгване...
С 1225 КС
Бе незнам ама.. До моя офис в лозенец ( на горната успоредна на ул Бигла ) ... Стоеше едно БМВ 7ма серия новия модел което беше зарязано и гумите му изпуснати и яйца по покрива...Абе трагедия ...направо ми се дореваваше като знам това ква кола е а как стои...
а тази съм я виждал и аз, мисля че на Кричим беше ( успоредната на Бигла)
кефя се на мъже
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
SaSo написа:stozashto написа:Има едно срещу Студентска поликлиника... може би от 2 месеца е там, а може и от повече... И май е започнало оглозгване...
С 1225 КС
Не е зарязана, просто седи пред една "лелка" а тя си хвърля остатъка от хладилника по нея. А иначе собственика на колата има офис в отсрещния блок и май кара Х5
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
stozashto написа:Има едно срещу Студентска поликлиника... може би от 2 месеца е там, а може и от повече... И май е започнало оглозгване...
С 1225 КС
ПОКРАЪ ТАЯ МИНАВАМ КОЛЕГА ВСЯКА СУТРИН...ИИИИ СКОРО ТРЕБЕ ДА ТИ КАЖА ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕ САМО СПОМЕНА ЗА НЕЯ ЗАЩОТО С ТИЯ ТЕМПОВЕ...СКОРО ЩЕ Я ОГЛОЗГАТ СЪВСЕМ!!!

- mim3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без книжка :P
- Мечтае да кара: Е30 М3
Нежелателно е ползването на цял или частичен текст с ГЛАВНИ БУКВИ! Читателите на форума са с достатъчно добро зрение. Ползвайте голям шрифт само при нужда от акцентиране върху част от текста.
Из Общи правила на форума
Из Общи правила на форума

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- E34PSH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
има и едно Е34 сиво в овча купел, срещу 416 блок, също е започнало оглозгване ... калници, броня ... гледам го седи от около месец там на тревата на тротоара ... ударено в стълба за осветлението ... незнам каква му е събата, но от ден на ден оплешивява ...
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
sonny написа:SaSo написа:Бе незнам ама.. До моя офис в лозенец ( на горната успоредна на ул Бигла ) ... Стоеше едно БМВ 7ма серия новия модел което беше зарязано и гумите му изпуснати и яйца по покрива...Абе трагедия ...направо ми се дореваваше като знам това ква кола е а как стои...
Не е зарязана, просто седи пред една "лелка" а тя си хвърля остатъка от хладилника по нея. А иначе собственика на колата има офис в отсрещния блок и май кара Х5

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

и аз я заглеждах тая 7ца *бати и гъзара да изостави нова кола,но днес минах от там и я нямашеSaSo написа:stozashto написа:Има едно срещу Студентска поликлиника... може би от 2 месеца е там, а може и от повече... И май е започнало оглозгване...
С 1225 КС
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2