Какви фарове ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- blackrider
- младши ентусиаст
-
DirtySouth написа:blackrider айде са чак като ксенон
Много се доближава до ксенон, доста хора си мислят че имам !
разбира се ,че разлика има.Но това единствено може да го усетят само хора които наистина разбират кое е и кое не е ксенон!
Аз замислям да си сложа ксенонче,но с този удар и смяна на фарове и др.неща съм малко назад с кинтите ,докато платят застрахователите

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Е незнам къв човек трябва да е да не прави разлика между ксенон и обикновенна халогенна крушка да бърка Е36 с Е38 те си имат прилика де 

I'm slowly drifting

- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
Ми като се има в предвид ,че лупата пречупва светлината и като я погледнеш отдалече изглежда някак си по към лилалво квато и да е крушка ( особедно тея бяло дет светят ) разбира се ,че може да се помисли за ксенонDirtySouth написа:Е незнам къв човек трябва да е да не прави разлика между ксенон и обикновенна халогенна крушка да бърка Е36 с Е38 те си имат прилика де

In-Pro за мене лично са класика.. аз съм с фарове точно до 300лв ... и се си мисля,че са ебаси боклука като се има в предвид,че дългите ми светят рязко наляво като го гледаш от вътре наляво и нагоре... УЖАС! и хем всичко е регулирано .. с ксенон съм свети яката .. ама тва да нямам дълги.... не е работа,че и там искам ксенон да слагам и хем съм с 316ка .. но тва не ми пречи да си направя колата както ми е красиво ( Казвам го защото коелгата каза ... за 316ка не ми се дават пари )

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Това да не ти се дават пари за 316ка е меко казано неуважение към колата.Ама нищо. Пък за това-кой познава и кой не познава ксенона...ако наистина само някакви "професионалисти" можеха да правят разлика между обикновена халогенна крушка и ксенон всички щяхме да се редим в Бриколаж да си купуваме "ксенон" китове за по 18лв.
Тези които са ви бъркали явно не са виждали истински ксенон или сте им показвали фаровете си в контражур(срещу слънцето).

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Nukem написа:Най-красиво ще стане като направиш следното: Взимаш едни оригинални фарове(примерно БОШ) с лупи, взимаш кит CCFL, слагаш ксенон и няма по-красива предница.
Много си прав отново колега,аз съм така и скоро ще кача снимки
!
Ми айде качи, да видим какъв е резултата

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ми колега на командировка съм в Ямбол ,следващата седмица се прибирам в София а колата е в Хасково,
пална каша ,
като се варна ще я снимам!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- snooperchi
- младши ентусиаст
-
Кви пари са тия оригинални БОШ с лупа... ? Хубавото на тях им е ,че нямат опичане тъй като ксенона е 35w и неотдава такава топлина ...
и няма страшно нали бил " Студена светлина "

Тея дни търсим Бошове с лупа. Сега чакам да ми се обадят от Redline да ми кажат имат ли Хела с лупи + цена. Пичове, всички зарибявате с Очите, обаче по улиците от 15 бавареца (Е36) има 1 с очи !? А аз колата си я уважавам, но няма смисъл да всявам ненужен респект на Клио-то което ме дърпа на светофара
на кола за 5 бона фарове за 5 стотака, все едно на свинче - звънче. Аре ся ми кажете къде в Пловдив мога да погледам фарчета и да си намеря е такива мигли. А пък винаги мога да си взема CCFL кит после.
пс. абе това на снимката ми прилича баш на лупения Бош
? Е точно този ефект търся.

пс. абе това на снимката ми прилича баш на лупения Бош

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
По мои спомени хела-та са към 800лв. комплекта?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
E ... за 150$ мога да си поръчам онлайн чифт обикновени Хела. Къде отиде и ти с 800лв
Темата не беше за Angel Eyes, сектанти 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- snooperchi
- младши ентусиаст
-
Ето за такива пуснах темата. Исках да разбера разликите между ОЕМските от различните марки. Защото и във външния вид има и във светенето и във качеството.
http://www.discountheadlight.com/parts/?N=9700+4294966986+1580+11921+9217
+
http://www.bumer-bg.com/e36.php
Само че тея фарове са съвсем обикновените ... с лупите да са малко по скъпи и изглеждат малко по-добре, като на снимката по горе. Пак повтарям, номера е да минем по тънко.. ако имах кинти щях да си взема E46 и нямаше да се занимавам с глупости
http://www.discountheadlight.com/parts/?N=9700+4294966986+1580+11921+9217
+
http://www.bumer-bg.com/e36.php
Само че тея фарове са съвсем обикновените ... с лупите да са малко по скъпи и изглеждат малко по-добре, като на снимката по горе. Пак повтарям, номера е да минем по тънко.. ако имах кинти щях да си взема E46 и нямаше да се занимавам с глупости

- GANUK
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Ф10, 2011, седан 535d
BMW_F1Team написа:Най-красиво ще стане като направиш следното: Взимаш едни оригинални фарове(примерно БОШ) с лупи, взимаш кит CCFL, слагаш ксенон и няма по-красива предница.
ангелските очи в бяло или жълто светят?
- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
GANUK написа:BMW_F1Team написа:Най-красиво ще стане като направиш следното: Взимаш едни оригинални фарове(примерно БОШ) с лупи, взимаш кит CCFL, слагаш ксенон и няма по-красива предница.
ангелските очи в бяло или жълто светят?
и бяло и жълто и червено... доста цветове има

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4