Шофьорски курс
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Шофьорски курс
Не за мен, за другата половинка...
Взе успешно книжка, ама не е карала освен по време на курсовете. Иска да се запише на "опреснителен" практически курс. Един вид да покара из София и да види за какъв цирк става въпрос. Е ли е възможно това?
Можете ли да ми препоръчате читави инструктори? Горе-долу цени, говоря само за практика.
Мерси.
Взе успешно книжка, ама не е карала освен по време на курсовете. Иска да се запише на "опреснителен" практически курс. Един вид да покара из София и да види за какъв цирк става въпрос. Е ли е възможно това?
Можете ли да ми препоръчате читави инструктори? Горе-долу цени, говоря само за практика.
Мерси.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Nightmare написа:Възможно е,преди цената беше 10 лв на час,сега е от 15-20 лв,в зависимост от инструктора.В софия нз как е,но мисля е няма да има голяма разлика
Къде отиваш ти, може би

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
absix - ето ти телефон на много готин инструктор:
0898 950 388 - Чавдар
Цената е 20лв за учебен час 40мин. Взима те където ти е удобно и те оставя където искаш, т.е. половинката ти. Човека е много читав и обяснява както трябва, и най-важното не е някакъв нервак, даже е много забавен. Колата е лачена Ланчиа Дедра
0898 950 388 - Чавдар
Цената е 20лв за учебен час 40мин. Взима те където ти е удобно и те оставя където искаш, т.е. половинката ти. Човека е много читав и обяснява както трябва, и най-важното не е някакъв нервак, даже е много забавен. Колата е лачена Ланчиа Дедра

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
- mim3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без книжка :P
- Мечтае да кара: Е30 М3
А рент-а-кар...?
За 30 евро си вземаш кола, и си караш цял ден, тоест в случая ще сте двете половинки заедно (ти ще играеш инструктора) - пак ще си опресни шофирането момичето..
Това 40 лв на час ми се вижда...баси, "я покарай 5 часа и остави едни 200 лв"

За 30 евро си вземаш кола, и си караш цял ден, тоест в случая ще сте двете половинки заедно (ти ще играеш инструктора) - пак ще си опресни шофирането момичето..
Това 40 лв на час ми се вижда...баси, "я покарай 5 часа и остави едни 200 лв"

21/02/08...speechless
10 мнения
• Страница 1 от 1