Откраднати джанти!!!
Модератор: Общи модератори
GEORGIEV написа:абе всички фалите секретните болтове ама когато имате 30мм фланец кво правите ,че аз не съм виждал дълги секретни болтове
.......... и тез секретни болтове не са 100% секретни всмисъл че нали има там 20 комбинации примерно и се повтарят то не е всеки комплект секретни болтове различен и значи и със секретни да си пак не си застрахован от това
За това си абсолютно прав - вчера си купих два комплекта и се оказа че и двата са с абсолютно една и съща резба и ключа на единия става и за другия - в това няма никаква логика - ми то всеки може да си купи един комплект и да си развива "секретните" болтове

А иначе наистина става въпрос за Интерамерикан, защото в Гугъла за Интерамерика не ми излезе никакъв резултат, а за Интерамерикан им излезе сайт, ще ги проуча и най-вероятно при тях ще се прехвърля.
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Не мога да се побера в кожата си след като видях това колежке много честа практика започна да става това да се крадат джанти дано да ги откриеш възможно по скоро.miass написа:GEORGIEV написа:абе всички фалите секретните болтове ама когато имате 30мм фланец кво правите ,че аз не съм виждал дълги секретни болтове
.......... и тез секретни болтове не са 100% секретни всмисъл че нали има там 20 комбинации примерно и се повтарят то не е всеки комплект секретни болтове различен и значи и със секретни да си пак не си застрахован от това
За това си абсолютно прав - вчера си купих два комплекта и се оказа че и двата са с абсолютно една и съща резба и ключа на единия става и за другия - в това няма никаква логика - ми то всеки може да си купи един комплект и да си развива "секретните" болтове![]()
А иначе наистина става въпрос за Интерамерикан, защото в Гугъла за Интерамерика не ми излезе никакъв резултат, а за Интерамерикан им излезе сайт, ще ги проуча и най-вероятно при тях ще се прехвърля.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Абе кво ги хвалите тези секретни болтове!? Има само 4 разновидности на тези фабричните!Иначе аз си бях поръчал на майстор навремето и ми бе направил такива,че самият аз не можах да ги развия когато ми се наложи и когато успях,такива псувни отнесаха и ги запратих чак на май..та им.Много съжелявам,че са ти откраднали джантите!Дано пукнат!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- robert1975
- младши ентусиаст
-
само са шибаните гумаджии-я някои си е поръчал я им са трябвали-два пъти за 10 дни на различни места паркирам-и ми режат новите зимни гуми с нож- и като отида при гумаджиите се хилят и викат-ооооооо ти си десетия днес

BMW-маниак

Ами до тук установих, че гумаджията, в който се съмнявах, същата нощ е бил на бар с мои познати и е бил много пиян, т.е. той лично отпада като вариант. Сега съм по-склонна да мисля, че са някои келеши от квартала. Пуснала съм вече от няколко места да разпитват и сега чакам да видим дали ще излезе нещо.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Нали знаете защо се крадат? Защото всички търсим да купим нещо ТЪНКО. Да сме на ДАЛАВЕРА. Е, затова ще имаме такива проблеми. Слагаш евтинко придобитите джанти и не мислиш, че някой плаче за тях. Само че следващата жертва може и да си ти. Замислете се върху това.
Anthony_J написа:Нали знаете защо се крадат? Защото всички търсим да купим нещо ТЪНКО. Да сме на ДАЛАВЕРА. Е, затова ще имаме такива проблеми. Слагаш евтинко придобитите джанти и не мислиш, че някой плаче за тях. Само че следващата жертва може и да си ти. Замислете се върху това.
Абсолютно си прав, но тук вина има отново и държавата. Вчера разговарях с мой познат, който има морга и магазин за части, та на него му откраднали джантите от моргата и след известно време спира някакъв човек пред магазина с неговите джанти. Моя познат си ги взел, а човека казъл, че си ги е купил от пазара в Пазарджик. И ето тук идва вината на държавата. Значи икономическа полиция, или данъчните, или всички които вървят по магазините могат да се заяждат и да ти пишат невероятни актове, за това, че примерно си продал нещо за 0,50ст без да чукнеш бележка, а в същото време остават без всякакво внимание пазари, за които всеки знае, че продават крадени неща. Защо не отидат там и да искат от всяка сергия документ, от къде е купена стоката??? Защото не им изнася. А ти отиваш там и си купуваш нещо и как да знаеш, че това нещо е крадено?? Аз ако знам, че нещо е крадено ти гарантирам, че няма да го купя, колкото и да е евтино, защото се поставям на пострадалия и не искам един ден на мен да ми се върне, но ето че става и без да си го предизвикал.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Права си, но държавата няма какво да я коментираме. Каквито сме ние, такава ни е и държавата. Политиците не ги карат от Марс, наши са си. Полицията е най-големият цирей според мен. Нямам идея за какво съществува у нас, освен да ни цица и дои. На мен лично полицай с нищо никога не ми е помагал. Целта им е само да създават проблеми за дребните неща.
Ами не е точно така - да са такива полицаите пак е виновна държавата. Дознателя, който ми води сега разследването за джантите, като ми взимаше показания, пуска да разпечатва листа със тях, но забравил да разпечата и правата ми и трябваше да пуска наново да се разпечатват показанията ми и се ядосва някъв и ми каза, че се ядосва, защото не им се отпускали пари за тонер на принтера и те сами си го плащали и всеки един лист им бъркал на тях в джоба, а пък този принтер, с който е си събрал той сам 180лв да си го купи, защото предишния бил някакъв матричен, който се развалил и не им отпускали пари за нов - е това какво е!!!!!!! Бях потресена 

- Anthony_J
- ентусиаст
-
Не отричам. Районните са най-мизерните места, в които съм бил. Тоя пак има принтер и компютър. Аз ходих на разпознаване. Строиха 5-6 бандюги в коридора до кенефа и аз минавам да ги огледам и да разпозная извършителя. През това време дознателя седи с пишещата машина до мен и чака. Няма анонимност, няма непрозрачно в едната посока стъкло. Смях. На всичкото отгоре ме викнаха за разпознаване 9 години след събитието
Представяш ли си как ще помниш нечия физономия.

Трябва ми съвет - всички ме плашат, че едва ли не колата ми е набелязана и ако си сложа нови джанти пак ще ми ги откраднат. Аз се презапасих - купих си два комплекта секретни болтове, поръчах си още два комплекта ексентрични и също един комплект оригинални на БМВ, които били абсолютно уникални. Въпроса ми е при всичката тази презастраховка мога ли да рискувам да си оставям колата пред нас или... С това уточнение, че общо взето в квартала не се бара много - такива като моя случай са рядко изключение, но като се знам какъв съм карък..
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
miass написа:Трябва ми съвет - всички ме плашат, че едва ли не колата ми е набелязана и ако си сложа нови джанти пак ще ми ги откраднат. Аз се презапасих - купих си два комплекта секретни болтове, поръчах си още два комплекта ексентрични и също един комплект оригинални на БМВ, които били абсолютно уникални. Въпроса ми е при всичката тази презастраховка мога ли да рискувам да си оставям колата пред нас или... С това уточнение, че общо взето в квартала не се бара много - такива като моя случай са рядко изключение, но като се знам какъв съм карък..
Те ако са решили да дигат оправия няма. Ако не вземат джантите може цялата да гепят. Маркирай колата, ако още не си го направила и паркирай някъде дето да можеш да я наглеждаш. Платен паркинг най-добре. Ако я дигнат от там собственика на паркинга трябва да ти я плати, а можеш да го съдиш и за морални щети!!
то да не става, ама ти се подготви да не съжеляваш после
От тогава русото не е на мода.