Светкавица-дългите
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Светкавица-дългите
Ония ден смених ключа на мигачите че стария не изключваха и всичко ма' му работи освен светкавицата иначе кат щракнеш ключа на далги бачка. молбата ми е някой да каже кой цвят на кабелаците за какво е или да даде някаква схема? Мен ме сам нява или самия ключ или кабел от буксата до ключа който е запоен на гърба на ключа!
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
http://hosting.data.bg/bmw/BMW/E-Books/ ... 3%20Series)/
Отиваш на този линк, намираш си коя година ти е колата цъкаш на тоя файл и гледаш! Там има всички ел.схеми на твоята кола със цветове на кабели и номера на присъединителни куплунзи!
Номерата на присъединителните куплунзи както и тяхното местоположение ще намериш към края на файла!
Имай търпение да го разучиш и ще видиш че няма нищо по полезно от този наръчник!
Успех!!!
Отиваш на този линк, намираш си коя година ти е колата цъкаш на тоя файл и гледаш! Там има всички ел.схеми на твоята кола със цветове на кабели и номера на присъединителни куплунзи!
Номерата на присъединителните куплунзи както и тяхното местоположение ще намериш към края на файла!
Имай търпение да го разучиш и ще видиш че няма нищо по полезно от този наръчник!
Успех!!!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Значи отваря се линка и вътре има файлове във формат ПДФ!
Отваря се директно със Интернет експлоръра!
Отваря се директно със Интернет експлоръра!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Сваляш това. На стр.137 е управлението, а на 172-ра - къде е "масата" 200(201).
Според мен липсва кафявия проводник "31" на ключа "къси-дълги" - "31" на реле "мигачи"
. Ако на "31" на ключа има "маса" - пластината в ключа не контактува (нагар или друга причина).

Според мен липсва кафявия проводник "31" на ключа "къси-дълги" - "31" на реле "мигачи"

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
извинявам се че пиша в темата на колегата, но може ли да ми кажете защо при ляв мигач ми се включва светкавицата 

only rear wheel drive
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
michev написа:извинявам се че пиша в темата на колегата, но може ли да ми кажете защо при ляв мигач ми се включва светкавицата
Най вероятно са умекнали пружинките(пластинките) които притискат лостчето, и аз има подобен дефект на 16-ката.
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

11 мнения
• Страница 1 от 1