КАРАНЕ НА халогени
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- robert1975
- младши ентусиаст
-
КАРАНЕ НА халогени
за пети път се ръся пред ченгетата-последно забранено ли е или не на халогени да се кара? 

BMW-маниак

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
в един друг форум-маи на опел един пич-адвокат развиваше тезата че оригинално вградените светлини можело да се ползват-тоест някакво изречение в закона което позволява ползването и един вид е вратичка в закона-интересно ми е има ли такова нещо или не-че бимата без светещите халогени не изглежда така добре...... 

- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
При намалена видимост под 50м.
Иначе добре че в моя град като си къпя с халогени, единственото предопреждение от куките е с премигване на фаровете....
Иначе добре че в моя град като си къпя с халогени, единственото предопреждение от куките е с премигване на фаровете....
E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Re: КАРАНЕ НА халогени
robert1975 написа:последно забранено ли е или не на халогени да се кара?
Това е привилегия за която се плаща. Последно струваше 20 лв...

Мамицата им, и аз се изръсих с един есетак за това, че виждаш ли съм бил карал с включени халогени....... И го питам тоа прошкляк " Добре бе като карам на халогени кво? кво точно се случва че е забранено? " А тоа ми вика " Ми занбранено е от закона" аз го питам "добре бе кажи защо? " И тоа " Не се прави на отворен, ами ги гаси и виж кво правиме........"
Бах мааму, проста държава ей.

еми заслепяваш предната ти кола или отсрещния ако не са регулирани...най-факани халогени ги имат ланча делта..един огромен фар на броня и всичко по огледалата
както и Х5 да е зад тебе заеби..аз не можах да разбера като се приближава на друга кола компа не ги ли намалява надолу бе мамка му...много дразнят даже на 50 метра зад мене да е 

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Има халогени, който страшно много заслепяват. Веднъж карахме с едно приятелче с голф 3 и той беше зад мен и като пусна халогените ми светеше страшно много все едно е пуснал дългите
Tux0 Ca !

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ми като карате модерни коли ще ви спират
мене само един път са ме питали "а бе момче на теб халогените с фаровете ти на едно ли са вързани" и аз веднага отговори МДААААААААА

мене само един път са ме питали "а бе момче на теб халогените с фаровете ти на едно ли са вързани" и аз веднага отговори МДААААААААА

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
На Нисанката(primera p11-144) са бая силнички.И ако си с по-ниска кола си аут.Ама ако си с нормална кола няма никакъв проблем.
- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
Чл. 74.
(1) Допълнителни светлини за мъгла може да се използват само при значително намалена видимост поради мъгла, снеговалеж, дъжд или други подобни условия. Тези светлини не може да се използват самостоятелно.
(2) Допълнителна задна светлина за мъгла с червен цвят се използва само когато видимостта е намалена под 50 метра.
И още малко какво точно е "Намалена Видимост":
55. (нова - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) "Намалена видимост" е налице при здрач, мъгла, валеж, запрашеност, задименост и други подобни.
(1) Допълнителни светлини за мъгла може да се използват само при значително намалена видимост поради мъгла, снеговалеж, дъжд или други подобни условия. Тези светлини не може да се използват самостоятелно.
(2) Допълнителна задна светлина за мъгла с червен цвят се използва само когато видимостта е намалена под 50 метра.
И още малко какво точно е "Намалена Видимост":
55. (нова - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) "Намалена видимост" е налице при здрач, мъгла, валеж, запрашеност, задименост и други подобни.
Последна промяна st.George на 12 Мар 2008, 21:31, променена общо 2 пъти
E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Всъщност някой има ли написан акт за каране на халогени? Как точно е оформен като текст? Какво нарушаваш?
Всички са ни спирали безброй пъти и кога сме се отървавали с мъмрене, кога с някой лев... То е ясно, че те си играят театрите с цел да им дадеш някой лев... Това със "значително намалена видимост" сигурно има голям шанс да те спаси ако напишеш добре обосновано и правдоподбно обжалване отдолу под акта..
Всички са ни спирали безброй пъти и кога сме се отървавали с мъмрене, кога с някой лев... То е ясно, че те си играят театрите с цел да им дадеш някой лев... Това със "значително намалена видимост" сигурно има голям шанс да те спаси ако напишеш добре обосновано и правдоподбно обжалване отдолу под акта..
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
48 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4