Покупка на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Jamaika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318
- Мечтае да кара: Porsche Carrera.
- Детайли за колата: най-хубавата :)
Покупка на Е46
Здравейте, дойде и моят ред най на края да се обзаведа с BMW. Харесал съм Е46 318. Горе-долу знам какви са им проблемите, какво трябва да гледам при покупка. Въпросът ми е дали някой от клуба може /и има желание/ да съдейства да докараме някоя от Германия /или да ми препоръча някоя, тук в БГ/, защото при всички положения ще е по-читава от тези, които се продават от нашите родни автоджамбази.
Ако някой може да съдейства, нека пише. Имам, разбира се определен бюджет / около 12-13к макс/ и определени изисквания, но нека нека да ги коментираме ако някой се съгласи да ми съдейства. Разбира се, всякакви съвети от ваша страна са добре дошли.
Ако някой може да съдейства, нека пише. Имам, разбира се определен бюджет / около 12-13к макс/ и определени изисквания, но нека нека да ги коментираме ако някой се съгласи да ми съдейства. Разбира се, всякакви съвети от ваша страна са добре дошли.
за 12-13к няма да вземеш читава Е46.доста са малко парите според мен.макар че докато бях в германия най-евтиното което намерих беше обявено за 6300 евро,(преди 3 месеца)обикновено само ел.стъкла предни и климатроник.дори да свалиш малко...имаш 1000 лв пътни оттам до тук.и разходите на този който ще ти я докара...хубавите коли са скъпи и там и тука така че не се залъгвайте че там са евтини и ще я вземете без пари.
- Jamaika
- кандидат ентусиаст
-
то ако беше в евро нямаше да пита тука кой да му докара
виж може и да се докара ама не ми се занимава и на мене,имам познати в мюнхен ама като знам какво обикаляне падна докато търсех моята....отделно че хората там карат почти нови коли и тез 98-99 са на изчерпване...играчка е...вярно че спестих някой лев като си я докарах сам,и досега съм сменил само един термостат.всичко друго си е наред,нито скърца,стегната кола е,скоро някой пак писа че пробвал кола в русе,бмв да купува,и както обясни човека пълна скръб иначе го примамвали нов внос,перфектна кола...

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Както каза колегата евтино хубаво няма.
И моето търсене показа, че евтините коли са с явни компромиси, неясна история и т.н.
Лично моя съвет е да помислиш да отидеш в по сериозни цифри щото иначе е твърде вероятно много бързо евтината кола да излезе доста по-скъпа от това, което ти се струва много
И моето търсене показа, че евтините коли са с явни компромиси, неясна история и т.н.
Лично моя съвет е да помислиш да отидеш в по сериозни цифри щото иначе е твърде вероятно много бързо евтината кола да излезе доста по-скъпа от това, което ти се струва много

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Jamaika
- кандидат ентусиаст
-
еми точно,аз отидох с нагласата да си купя до 7000 евро,ама излезе че взех за 8500 щото си беше точно това което търсих.и се оказах прав.така че може и да намериш ама трябва от германия да си отидеш сам и да я избереш,иначе оттук да вземеш си е чист късмет.ivodivo написа:В немското мобиле има коли за по 6-7 хил. евро 98/99 година но ти трябват още пари за транспорт и тнт.
- valery
- кандидат ентусиаст
-
За тия пари само проблеми можещ да си купиш, а не е46. Все пак от Германия можеш да пробваш, както казват колегите, но сигурно ще е на доста км макар и поддържана.
- Jamaika
- кандидат ентусиаст
-
Яснооо, мерси много за съветите. Говорих с един човек, който се занимава с докарване на коли от там и той ми каза, че сумата е реалистична, но.... щом казвате съм склонен да вярвам - все-пак сте по-запознати и карате такива коли.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
аз мисля че 318 може да се намери за 13к с добро състояние .. все пак печалбата от 3-4к на всеки автомобил за джамбазина не мисля да я плащам аз лично
- Jamaika
- кандидат ентусиаст
-
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2