Въпрос за дискове, ама по други.
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос за дискове, ама по други.
Искам да споделите каква марка РС дискове тип double layer, пък и по принцип, бихте ми препоръчали, като съотношение цена-качество. Питам, защото преди дни купих някакви UNIVERSAL от които компютъра забиваше и не искаше да прочете записаното и в края на краищата отидоха на боклука. По принцип рботя предимно с VERBATIM без значение DVD или CD.
Ако някой има наблюдения върху други марки нека сподели.
Ако някой има наблюдения върху други марки нека сподели.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
- hangman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Z3 3.0
Аз съм най-доволен от Ricoh DVD+R DL.
Досега нито един не е ми направил проблеми,
а съм записвал десетки...
Има ги в Техномаркет.
Досега нито един не е ми направил проблеми,
а съм записвал десетки...
Има ги в Техномаркет.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Пробвай различни марки колега. С моето LG досега не съм успял да направя читав запис на нищо друго освен Verbatim - записва се нормално, но след това като пусна теста се чупи при layer break (там където се прехвърля от единия слой на другия). Пробвал съм HP и май Universal или друга така странна марка.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Те дисковете са общо взето на 5 производителя, ма марките са безброй сигурно... по-добре гледай disk info да разбираш кой е производителя и така си прави изводи кво да купуваш... а не по етикета 

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Надявам се колегата да няма нищо против да използвам неговата тема да попитам две неща
1 - специална ли трябва да ти е записвачката за да записваш двуслойните двд-та
2 - как точно се записва примерно филмово двд, смисъл такъв, че слагаш всички файлове, записва до някъде, спира и иска да обърнеш диска и си продължава записването, или трябва ръчно да подбереш до кой файл да запише от едната и после от другата страна.
2 - как точно се записва примерно филмово двд, смисъл такъв, че слагаш всички файлове, записва до някъде, спира и иска да обърнеш диска и си продължава записването, или трябва ръчно да подбереш до кой файл да запише от едната и после от другата страна.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Overburner - NX написа:К'во е т'ва disc info ?
Служебната информация на носителят.... пише кой го е правил, ква ревизия е и т.н. (обем, тип, тра-ла-ла)

Don_Emilio написа:Надявам се колегата да няма нищо против да използвам неговата тема да попитам две неща
1. Записвачката трябва да си е двуслойна. Обикновена ДВД записвачка не ти върши работа за двуслойни ДВД-та.
2. ДВД-то се записва като в Неро първо избираш опция DVD ISO после избираш папката VIDEO_TS и записваш. Не обръщаш диска. Това да не са палачинки?
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
Mollov написа:Overburner - NX написа:К'во е т'ва disc info ?
Служебната информация на носителят.... пише кой го е правил, ква ревизия е и т.н. (обем, тип, тра-ла-ла)
Знам какво означава,как да го видя ?
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2