ремонт на радиатор в пловдив
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- yulian4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kola
- Мечтае да кара: Stelt
- Детайли за колата: BMW
ремонт на радиатор в пловдив
вчера като погледнах под колата ужас!!!
локвичка от антифриз.
на канал свалих кората и като видях радиатора на парното ми стана лошо
направо се скапал горкичкия и сега кво??
ремонт или нов. каде в пловдив може да го погледнат и дами кажат дали има надежда че 300 кинта за нов много !
ако някой знай да свирка че ше са побаркам пук и не мога да я карам така много антифриз фира - пък водата е*ава мамата и на помпа и всичко

локвичка от антифриз.
на канал свалих кората и като видях радиатора на парното ми стана лошо

ремонт или нов. каде в пловдив може да го погледнат и дами кажат дали има надежда че 300 кинта за нов много !
ако някой знай да свирка че ше са побаркам пук и не мога да я карам така много антифриз фира - пък водата е*ава мамата и на помпа и всичко

BMW e kolata
Blondinka e jenata

Blondinka e jenata

- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
нов колега просто недей мисли за ремонти че аз си патих яко и при мене беше пукнат и викам дай да го закърпя да не ти разпрявям кви проблеми имах след това и така и така зех нов тва е решението за да не те боли глава после ... 

- mitak_88
- младши ентусиаст
-
АКО НЯМАШ КИНТИТЕ СЕГА ЗА НОВ-ВЪРВИ И ГО ВЪРЖИ НА КЪСО-ПАРНО НЯМА ДА ИМАШ И СПЕСТЯВАЪ ЗА НОВ ЧЕ ДРУГОТО Н ЕСИ Е РАБОТА!!!И ВТОРА РЪКА ТИ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА НЕ КУПУВАШ А С ТОВА ЛЕПЕНЕ СИ Е ТАШ.К РАБОТА
не става лепене нов радиатор..иначе сега както е топло времето вземи го махни и направи както ти е казал колегата докато си вземеш...300 лв за нов радиатор на парното не са много пари...да не вземе да пукне големия че тогава се ръсиш за 450 кинта нов на бер,50 за термостат,200 лв водна помпа от М-кар,виско ново на сакс 160 и едно 1000 лв си отива ей така ама после забравяш охлаждането
5 мнения
• Страница 1 от 1