изгубих светлините на стоповете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
изгубих светлините на стоповете
утре сутринта колата митрябва спешно, а тая вечер гледам, че стоповете ми не светят. Понеже не знам кой бушон е за стопа, проверих всичките - наред са
, не е от бушон, крушките също са наред ...
какво стана с тези стопове ... no idea
някакви предложения ?

какво стана с тези стопове ... no idea
някакви предложения ?
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
bawarka написа:клеясали са самите контакти на изводите, извади крушките и ги поразбутай, изчисти ги ...
по съм склонен да мисля, че е така като казва @bmwdriver , щото изведнъж ми паднаха и двата стопа, след малко слизам в гаража да видим кво ще я правим

На мойта стоп-машинка и се беше счупила пружинката вътре в нея самата и като натисна педала на спирачките няма кой да "изстреля" превключватела вътре. Стоеше все едно не си натиснал педала.
Установява се като с една ръка натискаш педала , а с другата напипаш палчето на стоп-машинката дали следва педала. Ако е това се ремонтира много лесно.
Установява се като с една ръка натискаш педала , а с другата напипаш палчето на стоп-машинката дали следва педала. Ако е това се ремонтира много лесно.
- robert1975
- младши ентусиаст
-
стоп машинката е-аз имах същия проблем и си купих две-едната сложих и една резервна- нови немски са -че на втора употреба стопмашинка не вярвам
-ако тя ти е прецакана може да ти продам едната.....

BMW-маниак

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
а тази стоп машинка само за двата стопа над мигачите ли е, защото при мен отказаха 2та стопа, но средният на седалката отзад си свети?
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
8 мнения
• Страница 1 от 1