ПРИЗИВ!
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ПРИЗИВ!
Настъпва лято. Всеки гледа да издене нанякъде я на море, я на планина. Всеки знае що за стока е собствения му автомобил. Повечето от нас са напълно сигурни в състоянието на колите си ноооо....
Идва един момент в който закъсваш по незнайно каква причина а помощ от никъде.
Във форума сме регистрирани около 1600 човека. От тях около 300 (грубо казано) сме активни. А във ПЪТНА ПОМОЩ сме има няма 15. РЕЗИЛ.
ГОЛЯМ
Сега е момента да се регистрирате във Роуд Асиста. Щото съм сигурен, че когато закъсате тогава няма да съжалявате.
Като за начало нека видим по трасетата София-Варна и София-Бургас на кой можем да разчитаме?
Колеги моля ви подходете сериозно към въпроса да няма после ама аз тъй ама аз инак...
ПС Нямах на идея къде да пусна темата затова я пускам тук. Ако модераторите решат, нека я преместят.
Благодаря за вниманието
Идва един момент в който закъсваш по незнайно каква причина а помощ от никъде.
Във форума сме регистрирани около 1600 човека. От тях около 300 (грубо казано) сме активни. А във ПЪТНА ПОМОЩ сме има няма 15. РЕЗИЛ.
ГОЛЯМ

Сега е момента да се регистрирате във Роуд Асиста. Щото съм сигурен, че когато закъсате тогава няма да съжалявате.
Като за начало нека видим по трасетата София-Варна и София-Бургас на кой можем да разчитаме?
Колеги моля ви подходете сериозно към въпроса да няма после ама аз тъй ама аз инак...
ПС Нямах на идея къде да пусна темата затова я пускам тук. Ако модераторите решат, нека я преместят.
Благодаря за вниманието

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
Ами наистина има доста хора във форума, но и доста от тях нямат кола (такива като мен). И макар че имам желание да съм в Road Assist не знам полза от мен ще има ли някаква и иска ли ме някой там. От мен полза.. основно в рамките на града. Мобилен имам, кола нямам, желание имам
Предполагам ще има и други със същия въпрос.

Чудесен призив
Хубаво ще е хората да се ориентират къде могат да се запишат ~> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=9020 или директно http://www.bmwpower-bg.net/assist/subscribe

човек се учи докато е жив...
fortune написа:Чудесен призивХубаво ще е хората да се ориентират къде могат да се запишат ~> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=9020 или директно http://www.bmwpower-bg.net/assist/subscribe
Еййй, благодаря

Добре е че си пуснал линк. Съвсем забравих

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Еми аз лично съм се записал, но там пише че ще получа ЛС ако съм приет. Няма такова ЛС. 

Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Споко, Асен ще има грижата.
За всички кандидати за АСИСТА - списъка се обновява когато се съберат достатъчно кандидати и бъдат одобрени от модератора. Съгласете се, че не става някак си за всеки нов кандидат списъка да бъде обновяван всекидневно. На всичкото отгоре модераторите са заети и със сайта на клуба.
Асене, сори батка, че вместо да си пиеш биричката и да си гониш мадамките ще се наложи пак да обновяваш списъка
За всички кандидати за АСИСТА - списъка се обновява когато се съберат достатъчно кандидати и бъдат одобрени от модератора. Съгласете се, че не става някак си за всеки нов кандидат списъка да бъде обновяван всекидневно. На всичкото отгоре модераторите са заети и със сайта на клуба.
Асене, сори батка, че вместо да си пиеш биричката и да си гониш мадамките ще се наложи пак да обновяваш списъка

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
rtzankov написа:апропо къде е този списък ... може да ме има вътре .. а да не знам !
В момента, в който бъдеш приет ще разбереш! Най-малкото ще виждаш още един форум, което трябва да е достатъчно. Доколкото разбрах има остра нужда от ентусиасти извън София, защото в момента групата е 90% от софиянци, което не е много практично

човек се учи докато е жив...
fortune написа:Доколкото разбрах има остра нужда от ентусиасти извън София, защото в момента групата е 90% от софиянци, което не е много практично
Именно

Имаше един слу4ай в който LUBO1 беше закъсал и наду сирената 4е в София сме супернайсет 4ленове на Асиста а във Варна няма никой. И тогава той попита - защо се полу4ава така

Е, кво трябваше според вас да направим, а

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ми примерно да се беше обадил на "Чефо", който освен че е член на асиста е бил и свободен по това време
Призива е много добър, но специално случая с Любо1 не е миродавен.
Иначе колкото повече, толкова повече, аз лично знам за няколко успешни случая на асиста (за съжаление само на територията на СФ) и досега май няма провал, дано и занапред да е така

Призива е много добър, но специално случая с Любо1 не е миродавен.
Иначе колкото повече, толкова повече, аз лично знам за няколко успешни случая на асиста (за съжаление само на територията на СФ) и досега май няма провал, дано и занапред да е така
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd