Запушен катализатор - неравномерна работа на М50В20 ???

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 11 Мар 2008, 19:16

Пробва ли с датчика на дроселната клапа :?:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 11 Мар 2008, 19:46

Махни катализатора, запали я и виж дали ще го направи и сам си направи изводите. Така поне ще знаеш със сигурност от него ли е или не :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kazakoff » 11 Мар 2008, 20:56

emiche написа:
Dj0kera написа:и на мен ми е запушен катализатора и мисля да го избуша и да сложа тръба ама ми казаха че щтяло да ми изгори дебитомера.Та сега незнам кво да права да го махам или да не го махам :help:

Няма такова нещо - махни си го,за дебитомера няма страшно,но по-бързо изгаря крайното гърне,но по-добре си остави твоето гърне без катализатора заради ламбдата

Какво влияние оказва на ламбдата? :uups: Защото имам вероятен проблем с което. И аз сложих трьба на мястото на катализатора.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

ок

Мнение от emiche » 12 Мар 2008, 18:25

От Дару казаха, че всичко по колата е чук, дори и ламбдата, която си е хубава - бош,но "майсторите",които ми я слагаха преди време не са я вързали и изолирали като хората, влизала е влага и мръсотия и се е бъзикала с ламбдата. Казаха ми да я сваля,почистя и изолирам добре и че така ще се оправи. В събота ще ми я прави тази операция човек, който бачка в сервиза на дару кар, и на който мога да се доверя. А ако случайно не е това проблема, ще пиша тук, който има интерес да следи темата.
Изображение
Дизелите са мъртви души.

Предишна

Назад към E36