айде и аз E36 320i COUPE колко струва?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 06 Дек 2007, 16:46

99,9% от колите по "Горубляне" (каквато е и моята) се продават с поне 1 година по-нови от колкото в действителност са... само от там разликата е около 1К, отделно скритите лимонки, отделно и моята беше напълно обслужена като я взех, но така или иначе при смяната се оказа че нищо не е пипано...

Аватар

Мнение от mafia » 07 Дек 2007, 19:19

turboto знам, че ти е читава колата и че си човек който си я котка с мерак ;) Дано успееш когато тръгнеш да я продаваш да и вземеш и над 10к...все пак колата си е директно казано - Перфектна ;)

А до манталитета на българския купувач :arrow:
Лошото е, че 70 до 80% от потенциалните купувачи мислят супер грешно. За пример - взимаш си Е36 купе от Горубляне или което и да е друго място Нов Внос...веднага следват минимум, ама минимум 1500лв първоначални разходи :idea: Да речем, че аз тръгна да си продавам колата - първо никога няма да я пусна на 6к. де :mhihi: Интересно ми е, как ужким мислещи хора в повечето случаи не оценяват основни плюсове :arrow: като например, кола с пълна сервизна документация от / до :idea: Много важно - никога не помирисвала какъвто и да било природен газ :idea: Карана само с масло БМВ 10V40 редовно сменяно на 8000км. (има го в сервизната документация) като след обстоен преглед там излиза, че е на реални 192000км :idea: Колата си върви с два комплекта джанти (алуминиеви и метални) с летни и зимни гуми с по 70-80% грайфер :idea: От както е в България, колата е сервизирана само в Дару (три години) за това време по нея са сменени с оригинални нови Дарукарски части на обща стойност 5500лв. (грубо +/- 50лв) :idea: Отделно колата си е с пълно каско, регистрирана, с платени данъци и граждански :idea: Никога с колата не са правени извращения, достойни за селски тунинг, единствените доработки са бяла оптика (мигачи отпред и отстрани), оригинални FK огледала с подгряване и регулация, както и марков ксенон с още година и 11 месеца гаранция :idea:

Е кажете ми с какъв акъл масовия купувач предпочита да си вземе така наречената "гола" кола Нов Внос от автокъща за да речем 6000лв. :roll: :?: :!: Аз лично никога не бих продал моята за 6000, само като се сетя, че съм инвестирал в нея толкова, че и повече и то не за разни селски доработки, а за докарването на колата до вида в който е излезнала от завода....а да само един "тунинг" ако мога така да го нарека....окачването (амртисьори и пружини) ми е от 328 кабрио :shock: Поверд бай ДаруКар :mhihi:
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 07 Дек 2007, 22:14

Е кажете ми с какъв акъл масовия купувач предпочита да си вземе така наречената "гола" кола Нов Внос от автокъща за да речем 6000лв.
Просто на масовият купувач са му дотам финансите ;) , а и гроздето като е нависоко е кисело :evil: Съгласен съм с мнението на mafia на 100% :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от turboto » 11 Мар 2008, 10:31

Айде да са ми честити новите гиздийки:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... otohosting

като допълнение към музиката
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... otohosting

ся остава да намеря и свободно време :mhihi: :help:

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 11 Мар 2008, 15:54

А, темпомата е мн голяма газарийка, като го слагаш били споделил как става :)
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 11 Мар 2008, 16:09

аз мисля да го махам от мойта,че не стаа за дрифт :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ентусиаст
Аватар

Мнение от turboto » 11 Мар 2008, 16:37

BMW_F1Team написа:А, темпомата е мн голяма газарийка, като го слагаш били споделил как става :)

Към това което виждаш на снимката прибави 200 лв. (оригиналното окабелиаване с буксите + жилото че на мойто му е счупен накрайника) и 1 час свободно време МАХ.

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 11 Мар 2008, 16:39

turboto написа:
BMW_F1Team написа:А, темпомата е мн голяма газарийка, като го слагаш били споделил как става :)

Към това което виждаш на снимката прибави 200 лв. (оригиналното окабелиаване с буксите + жилото че на мойто му е счупен накрайника) и 1 час свободно време МАХ.

Тука излъга :mhihi: 2-3 часа е времето за инсталирането ;)

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 11 Мар 2008, 16:42

знам времето за махане :mhihi: 2мин :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ентусиаст
Аватар

Мнение от turboto » 11 Мар 2008, 17:00

Lacho написа:
turboto написа:

Е 1-вия път Ти е било най-трудно :mhihi: :mhihi: :mhihi: ся ше е повторим само и с малко възелин :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 11 Мар 2008, 18:03

turboto написа:
Lacho написа:
turboto написа:

Е 1-вия път Ти е било най-трудно :mhihi: :mhihi: :mhihi: ся ше е повторим само и с малко възелин :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изобщо не ми беше трудно, обаче нали трябва да се направи като хората, а и аз сложих още един темпомат след моя :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от trespasser » 11 Мар 2008, 18:13

Какво стана с колата?
Мислиш ли да я продаваш? Към какви пари се ориентираш?

В момента гледам за 3-та серия. Ако е ще седан по-добре да е 318i, 318is максимум, но за купе съм съгласен да е с 2 литра (М50/М52Б20) двигател.

Да не кажа голяма цифра, но до момента ми минаха пред очите към 30-35 автомобила, ако може така да се наречат изобщо. Започнах да гледам коли за по 5000 лв, но се осъзнах и сега гледам за към 7000-7500... макар че и това ми се виждат малко пари за 3-та серия вече :evil: И качването в парите продължава... :help:

Ако измислиш някаква цена на твоята ще съм ти супер благодарен да ми пуснеш едно ЛС, защото се отчайвам от боклуците, които виждам всекидневно... Дано поне да е това, което се описва тук - без забележки... в прекия смисъл на думата, а не по речника на горублянските джамбази.
it's not what you drive, it's what drives you

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 525D
Мечтае да кара: M5
Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....

Мнение от RIDDICK » 11 Мар 2008, 18:55

колата е супер колега късмет с продажбата,реално струва толкова колкото можеш да и вземеш....

ентусиаст
Аватар

Re: айде и аз E36 320i COUPE колко струва?

Мнение от turboto » 09 Май 2012, 16:53

ПРОДАЖБИТЕ- В ОПРЕДЕЛЕНИЯ ЗА ТОВА РАЗДЕЛ!

Продажба след 23-ти защото нямам актуални снимки, а по правилата без тях не мога да пусна обява (или ще е със снимки от преди почти 7 години)

Ако изобщо цялата тема е извън правилата то моля да ме мод-а да ме уведоми (тъй-като е доста стара а и отдавна не бях влизал тук по купища причини. Което не ме извинява но мисля че е редно да бъда уведомен на Л.С. и вероятно в този случай да се заключи и след това да се изтрие)

Благодаря!
Последна промяна turboto на 09 Май 2012, 22:21, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Re: айде и аз E36 320i COUPE колко струва?

Мнение от Boyadjiev » 09 Май 2012, 18:31

С риск да не се харесаме, ама хич даже :cry: ... На първо място - успех с продажбата... за 7.5 - сериозно ли ?! 20-ска ?!... Нямаш реална представа за пазара колега :D Но това е хубаво, така по-дълго ще се радваш на колата която си си правил очевидно с голям мерак, без някой да ти отнеме возилото случайно :mrgreen: :yes:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

ПредишнаСледваща

Назад към E36