Интервю за новия двигател на М5 със шефа на отдела М на БМВ
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ами прав си звучи детинско, ама съгаси се, няма по добра. Не го казвам щото баща ми примерно кара такава кола или щото някой приятел ме е возил и съм се захласнал. Казвам от защото съм БМВ маниак от 15 години научавам все повече неща за марката и правя все повече съпоставки с другите автомобили и истината е само една, мисля че и ти я знаеш, но не искаш да го кажеш толкова гласно колкото аз, все пак няма нищо срамно, особено когато знаеш истината , а други си мислят че са я открили. Все пак ако ме познаваше сигурно щеше да разбереш и да не ме питаш на колко години съм, защото дори и на 10 да съм, дори и на 40 мнението ми си остава това. Колкото детиски и смешно да звучи на някои хора! 

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
тъй като темата беше хубава и не ми се разваля повече, ще избегна личния спор и ще спра до тук. само с няколко думи: тъпо е да казваш БМВ е върха, другите ги фърли. всички си обичаме БМВтата, защото всяка кола е въпрос на приоритети и моя автомобил абсолютно се припокрива с мойте приоритети. но подобно исказване от типа: това струва всичко, онова нищо, според мен е безумно. всички, които ме познават, са наясно, че не си давам колата за нищо, но въпреки това не подценявам така грубо другите. не ми отговаряй тук, моля те, защото разваляме хубавата тема. ако решиш, продължи на ЛС макар че спора е безумно обширен и ще си пишем с години...

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
Re: Интервю за новия двигател на М5 със шефа на отдела М на
Герхард Рихтер написа: Нашата цел е да постигнеме 3 литра разход на 100км на 100 коня.
RESPECT!!!

SGV
BMW8 написа:Ами прав си звучи детинско, ама съгаси се, няма по добра. Не го казвам щото баща ми примерно кара такава кола или щото някой приятел ме е возил и съм се захласнал. Казвам от защото съм БМВ маниак от 15 години научавам все повече неща за марката и правя все повече съпоставки с другите автомобили и истината е само една, мисля че и ти я знаеш, но не искаш да го кажеш толкова гласно колкото аз, все пак няма нищо срамно, особено когато знаеш истината , а други си мислят че са я открили. Все пак ако ме познаваше сигурно щеше да разбереш и да не ме питаш на колко години съм, защото дори и на 10 да съм, дори и на 40 мнението ми си остава това. Колкото детиски и смешно да звучи на някои хора!

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2