Случка в провинцията

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 18 Май 2006, 23:10

boost написа:...

:clap:

това ми беше идеята, като започнах да пиша в тази тема! Респект към мислещите хора!

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_uni » 07 Мар 2008, 17:38

boost написа:Голфаджиите били прости,поведението им на пътя било безобразно,обаче след като изчетох темата не видях нищо по различно и по интелигентно от описаните с толкова омраза "голфаджии".
ПП:Досега във ФВ форума не съм прочел тема в която така откровено да се псуват хората или пък тема с дгжигитски изпълнения,може да помислите дали не сте по-зле от "голфаджиите". :idea:

Има нещо такова...

Мафиозо!
Аватар

Re: Случка в провинцията

Мнение от rado_rf » 07 Мар 2008, 18:37

VARBAN написа:Пътят започваше да се изкачва по един хълм и имаше два много коварни ляв и десен завои..

Не лъжи. Първо е десен, а после е ляв.
Пропусна да кажеш, че точно в завоите има едни ужасни бабуни, които много кофти изхвърлят ако си с кофти окачване.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 07 Мар 2008, 18:54

Нямам нищо против нито една кола, който каквото му харесва това да кара.Аз лично не бих сменил марката :mhihi: , но по мойте скромни наблюдения най-много простотии правят тия с голфовете.Днеска пак псувах едно говедо с някакъв "тунингован" голф.Изруда се включва в движението без мигач и цепи от най-дясна до най-лява лента все едно е в пустинята и всичко това придружено с такъв рев все едно ще излита, а тъпака едва ли вдигна повече от 40.И кво трябваше да спрем 5 коли да му ръкопляскаме?Почти няма ден, да не псувам някой голфаджия.Вярно е ,че са най-разпространените коли, но според мен процента на тъпанарите каращи голф е много по висок отколкото при другите марки. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: както я може.
Мечтае да кара: На пържоли и пържени картофки нон-стоп.

Мнение от dxd » 07 Мар 2008, 18:57

Рядко ограничен си авторчето ;) Но ще се оправиш не забравяй да си пиеш лекарството само :mhihi: :mhihi:
Влез във Фоуве форума да видиш какво е толерантност,то тука си е пълен хаос и се толерират всякакви цървули защитили честта на марката :mhihi: :mhihi: Радват ме такива :mhihi: :mhihi:
Браво,че си наказъл тази немски коптор с твойта кола на годината за 1888г :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 07 Мар 2008, 19:17

GaD написа:Аз пък да ви кажа, че селяка си е селяк независимо дали седи зад волана на БМВ, ГОЛФ, ферари или квото може да си позволи.

Глупаво е да се слагат под общ коефицент всички който карат дадена марка...

:yes: Иначе историята рулира отвсякъде. Така е написано, че имах чувството все едно и аз съм в колата :P
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Потребител
Аватар

Мнение от snoopdogg » 08 Мар 2008, 1:33

Логиката за голфовете е проста..селянинът няма пари , голфовете са по 200 евро с 4 зимни гуми допълнително => сельо си купува голф ,обаче му остават 50 лева и си купува 5 лепенки MOMO един ароматизатор борче и нови "тунинг" фарове..после закача една консерва зад гърнето,слага газова уредба или още по-съзтезателно-прави го на метан..и тръгва да си дири щастието..и все пак най-важно е задкормилното устройство..и с голф 6 литра да си ако си смях и с жигула ще има кой да те направи да си бараш ушите.. не съм за предразсъдъците ама просто всички голфаджии един кур ги е правил и пак има маниаци,но това само доказва ,че си е до човека,а не толкова до машината,тя е добра предпоставка и нищо повече..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: както я може.
Мечтае да кара: На пържоли и пържени картофки нон-стоп.

Мнение от dxd » 08 Мар 2008, 13:17

snoopdogg написа:Логиката за голфовете е проста..селянинът няма пари , голфовете са по 200 евро с 4 зимни гуми допълнително => сельо си купува голф ,обаче му остават 50 лева и си купува 5 лепенки MOMO един ароматизатор борче и нови "тунинг" фарове..после закача една консерва зад гърнето,слага газова уредба или още по-съзтезателно-прави го на метан..и тръгва да си дири щастието..и все пак най-важно е задкормилното устройство..и с голф 6 литра да си ако си смях и с жигула ще има кой да те направи да си бараш ушите.. не съм за предразсъдъците ама просто всички голфаджии един кур ги е правил и пак има маниаци,но това само доказва ,че си е до човека,а не толкова до машината,тя е добра предпоставка и нищо повече..

Умно умно бива те в сметките ти ще си гордостта на форума ще стане Келнер от тебе :mhihi: :mhihi:
Последна промяна dxd на 26 Мар 2008, 17:41, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 08 Мар 2008, 14:33

браво дай Боже за всеки по 1 голф :mhihi: :mhihi: тва голфаджията и циганина са лоша работа :mhihi: мн яка историйка

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 08 Мар 2008, 14:51

А бе от къде я изкопахте тая тема :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

///

Мнение от paf40 » 08 Мар 2008, 20:05

VARBAN добре си го прецакал тоз аз така с едо рено на бояна :mhihi: :mhihi: :mhihi: седя аз и гледам тоз от страната на омвито на светофара чове3ка форсира викам си аре едно тестче 1/2/3 аз малко пред него един калник аз вращам газта че нащеите приятели стопят на шела :mhihi: а нашия газ и аре палката
VARBAN ЗНАМ КАКВО Е КАТО ТЕ УДАРИ адреналина :mhihi: :help: :mhihi: :help: :mhihi: :help:
мен като ме удари сцепвам тдса от обороти и за опита не садете по годините за6тото аз съм на 20 и имам 2 год само из софия и то въртя по 100 /150 км на ден сметнете колко опит имам в нашия буламач наречен движение и за колите дали на тати или тои си я купил не се знае то и за мен ще кайете че тати ми е купил комбито ама не е аверите ми по дискотека аз в нас че сабирам все за нещо

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 10 Мар 2008, 10:17

snoopdogg написа:Логиката за голфовете е проста..селянинът няма пари , голфовете са по 200 евро с 4 зимни гуми допълнително => сельо си купува голф ,обаче му остават 50 лева и си купува 5 лепенки MOMO един ароматизатор борче и нови "тунинг" фарове..после закача една консерва зад гърнето,слага газова уредба или още по-съзтезателно-прави го на метан..и тръгва да си дири щастието..и все пак най-важно е задкормилното устройство..и с голф 6 литра да си ако си смях и с жигула ще има кой да те направи да си бараш ушите.. не съм за предразсъдъците ама просто всички голфаджии един кур ги е правил и пак има маниаци,но това само доказва ,че си е до човека,а не толкова до машината,тя е добра предпоставка и нищо повече..

Муахахахахахаххахахахахахаххахахахахах ти ма разби с ароматизатора. И на първа заплата 4 сини лампички 2 за габарити и две за пръскалките на тривките :D

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 10 Мар 2008, 10:40

mastorpetko написа:
boost написа:...

:clap:

това ми беше идеята, като започнах да пиша в тази тема! Респект към мислещите хора!

Абе какви са тия нападки и обиди към колегата .. Винаги една случка трябва да се погледне и от двете гледни точки .. историята е хубава, а постъпката щом за него е правилна, неможе никой да го опреква ..
юркало му се е, издразнил се е на пича с голфа..
mastorpetko, ти показваш едно типично мислене на "голфаджия" .. Не сме тука да се надцакваме кой какво кара и колко годишно било .. който за каквото има възможност - това кара .. то не беше - тате му купил незнам си какво .. ми като има възможност защо да не му купи ? А и поне да караше голф на година две та да говориш на кой колко дърта му била колата .. моето мнение - пичага добре си направил, трябваше и два шамара да му врътнеш да се научи как се изпреварва ! Така преди седмица -две ,един от обичайните заподозряни, момче с голф мина на червено и то с не малка скорост(на мен ми светеше зелено поне от 5-6сек.) не ме отнесе на магия .. изнервих се как може да има такива глупаци, настигнах го и го засякох на светофара .. викам абе какво прайш бе мама ти .. а той съвсем спокойно ми отвръща - е бате к'во толко нали имаш каско .. :confused:
Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 10 Мар 2008, 11:22

Кой некрофил я изрови тая тема?! :mhihi:
Иначе да си кажа и аз субективното мнение - много са ми смешни тия със сапунерките-малолитражки. Мръсна газ и високи обороти в града и "глей ме к'ъв съм бърз". Проблемът е, че трябва да си безотговорен кретен, за да караш така в населено място. А извън населеното място, работата се обръща. Щото сапунерката става нестабилна на високи скорости. :mhihi: И за да се гони с петица, трябва шофьорът на сапунерката или да е много безразсъден, или много глупав. :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 10 Мар 2008, 19:41

аааааааааахахахахаххх некрофил точно :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории