Малко бокс.. Сашо Пацов vs. Коко Тайсъна

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FromZeroToHero » 09 Мар 2008, 23:45

JOGI написа:Дават го в момента по Ринг ТВ ;)

Мерси много човече :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 09 Мар 2008, 23:48

почва мач с балевски- георгиев ---след това ли ще е ....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FromZeroToHero » 09 Мар 2008, 23:58

klintan66 написа:почва мач с балевски- георгиев ---след това ли ще е ....

Незнам,дано да не сме го пропуснали... но е логично този мач да са го оставили за десерт 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 10 Мар 2008, 0:03

[/quote]
за Сашо може да се разказва цяла нощ :mhihi:[/quote] :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: верно че щом си го виждал два пъти при цорко сте големи приятелчета.разкажи ни нещо интересно,ама не тия историй дето ги знае цяла надежда

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 10 Мар 2008, 0:15

FromZeroToHero написа:
klintan66 написа:почва мач с балевски- георгиев ---след това ли ще е ....

Незнам,дано да не сме го пропуснали... но е логично този мач да са го оставили за десерт 8)

След този мач, който е в момента трябва да е. Аз като писах тамън почваше ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 10 Мар 2008, 0:53

Яйде бе хора всички ли гледате ? Няма ли някой да постне тука кво става с мача да не пускам тВ-то кой победи или кой ще победи :? :roll:

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 10 Мар 2008, 0:54

vili написа:

за Сашо може да се разказва цяла нощ :mhihi:[/quote] :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: верно че щом си го виждал два пъти при цорко сте големи приятелчета.разкажи ни нещо интересно,ама не тия историй дето ги знае цяла надежда[/quote]

сподели и ти нещо щом те мъчи :mhihi: аз явно не го познавам добре но не съм и парадирал с нещо такова ,тук просто си говорим , аз лично мога да ти разкажа как до 2 часа сутринта се пие в никея и се тръгва към най . след като Сашо е изптрошил стъклата на пулта в нйкея целейки ме с чаши , :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображение

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 10 Мар 2008, 1:09

Егати и слабия мач пък и равен :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 10 Мар 2008, 1:15

Shondy написа:
vili написа:

за Сашо може да се разказва цяла нощ :mhihi:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: верно че щом си го виждал два пъти при цорко сте големи приятелчета.разкажи ни нещо интересно,ама не тия историй дето ги знае цяла надежда[/quote]

сподели и ти нещо щом те мъчи :mhihi: аз явно не го познавам добре но не съм и парадирал с нещо такова ,тук просто си говорим , аз лично мога да ти разкажа как до 2 часа сутринта се пие в никея и се тръгва към най . след като Сашо е изптрошил стъклата на пулта в нйкея целейки ме с чаши , :mhihi:[/quote]не съм искал ти да ни разказваш нищо ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FromZeroToHero » 10 Мар 2008, 1:20

Как може да бъде обявен равен мач... то това има ли го в регламента вобще, понеже сум сигурен, че в К1 при равенство има допълнителен рунд и се гледа само този рунд, каквото се е случило в парвите 3 няма значение.

И все пак ми изглежда нагласена работата :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 10 Мар 2008, 11:50

vili написа:
Shondy написа:
vili написа:

за Сашо може да се разказва цяла нощ :mhihi:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: верно че щом си го виждал два пъти при цорко сте големи приятелчета.разкажи ни нещо интересно,ама не тия историй дето ги знае цяла надежда

сподели и ти нещо щом те мъчи :mhihi: аз явно не го познавам добре но не съм и парадирал с нещо такова ,тук просто си говорим , аз лично мога да ти разкажа как до 2 часа сутринта се пие в никея и се тръгва към най . след като Сашо е изптрошил стъклата на пулта в нйкея целейки ме с чаши , :mhihi:[/quote]не съм искал ти да ни разказваш нищо ;)[/quote][/quote]

кефи ме как цитираш мненията :mhihi:
искаш да ти разкажа нещо...немисля че форума е място кадето да се разказват истории за подобни хора,все пак човека си е сериозен :uups:

ще ти разкажа за първата ми среща с него
случи се преди около 2-години в Обеля-2
мястото е бившата сладкарница срещу "синъото кафе"
аз и Жоро Фъфляка държахме едни покер машинки в квартала и след като затворих се запътих към вапросната сладкарница...
отидох там и застанах зад Жоро,а той изрече думите който ме сразиха на място
-"най-накрая ми дойде охраната,че тука ще ме бият след малко"
огледах присъстващите ма масата
до жоро седеше от лявата му страна Павлин Пелагиев ( Павката щангиста от надежда)
от дясно седеше Сашо Пацов и още две боксъорчета незнам от каде бяха дали от надежда или от обеля,но това не е толква важно...
погледите ни с този на Сашо се срещнаха и ме прониза онзи хладен и празен поглед на адски стряскащите му очи( светло сини почти прозрачни все едно гледа през теб)
тогава Павката ме друпна за ръката и ми каза да седна до него...
цяла вечер седях и се чудех какво по-точно правя там...
другите боксъорчета предлагаха на Сашо да му уредят спаринг с Кубрат Пулев,а той им каза,че ще се бие с него по всяко време и на всяко място,даже ако искат да го викат още на момента и да се почват на кръстовището без ръкавици и протектори да се бият както си знаят
още незнам дали щях да съм жив и здрав,ако не беше Павката в онази вечер

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 10 Мар 2008, 12:53

Коко можеше да го бие според мен...а че всичко се гласи спор нема...Иначе единия съдия даде 58на57 точки за Коко, а другите двама равен...нали трябва да има условия за още некоя среща по-нататък... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DaDa » 10 Мар 2008, 14:02

Ето го филмчето за предната им среща бат Сашо бие :D
http://vbox7.com/play:b76a1d81

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitkovalkov » 10 Мар 2008, 16:43

много мутри много нещо във форума :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 10 Мар 2008, 17:19

мача беше много слаб, има го в sportal.bg, и двамата се "биха" сякаш за пръв път се качват на ринга, уж се мразят, ама аз освен 4-5 удара нищо не видях, явно яко са се парфюмирали и им е харесвала миризмата им, че цял мач танцуваха прегърнати блусче.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата