Помагайте пак с тъпата Виста
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Помагайте пак с тъпата Виста
Начи, какъв е проблема - не мога да включа лаптопа към телевизора. Кво ли не правих, кво ли не струвах не и не.
Ся, аз си знам че съм тъп
, ама тези драйвери са ми тъмна Индия. Изхода ми е S-video, компа е този http://datacom.bg/shop/front/show.php?1 ... 15/0/0/1/0
Ако има някой да ми обясни степ бай степ как да го направя ще му бъда много благодарен.

Ся, аз си знам че съм тъп

Ако има някой да ми обясни степ бай степ как да го направя ще му бъда много благодарен.

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- DriftSand
- Потребител
-
- Кара: E39 530D
Ами с десен на десктопа Personalize после Display Settings - там трябва да ръчкаш. Или най-добре с "функционалния бутон" (Fn) и трябва да има на някой от бутоните с F (при мен е F4) една картина, която да ти покзва дисплеи/телевизорче.
Май не е много

Май не е много
но пробвай такастеп бай степ

аз съм с тошиба и по спомени мисля че беше някъде в настройките на видеокартата, трябва да познае или да и зададеш че си включил телевизор, да превключи на съответната разделителна способност за телевизора и 50херца ... тв аут-а по принцип така си бачка - с много зор
при мен проблема е че работи добре само когато лаптопа не се зарежда, иначе излизат някакви смущения

при мен проблема е че работи добре само когато лаптопа не се зарежда, иначе излизат някакви смущения
DriftSand написа:Ами с десен на десктопа Personalize после Display Settings - там трябва да ръчкаш. Или най-добре с "функционалния бутон" (Fn) и трябва да има на някой от бутоните с F (при мен е F4) една картина, която да ти покзва дисплеи/телевизорче.
Май не е много
но пробвай такастеп бай степ
Абе и аз пробвах така, но до никъде не стигнах.

ХЕЛП

ПП: Да знаете, че няма да мирясам.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Ми, телевизор. Обикновен http://electronics.market.dir.bg/xoffer ... shop_id=57 

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Както казаха колегите горе,махай тъпата глиста и забочи едно ХР.И моя лап беше с Виста,че и Ултимейт ама като видях перформанса веднага му сложих ХР.
Ако имаш проблеми с инсталването на ХР влез в биоса и го нагласи да не е на AHCI ами на ATA interface хард диска ти.
Ако имаш проблеми с инсталването на ХР влез в биоса и го нагласи да не е на AHCI ами на ATA interface хард диска ти.
- E34PSH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
Наистина, ако имаш драйверите на компа махай вистата ... тя ще се ползва след около 2 години, но до тогава ще чистят бъгове и ще правят съвнестими програми ... засега е само проблемна !!!
Колкото до ТВ-аута, на телевизора няма да гледаш нито прилично, нито с подходящ размер, картината ще е много по голяма от размера на телевизора! Значи освен искарването на картината, ще ти трябват специална програма която орязва картината до размера на телевизора. Може TV-TOOL, може DivX G400.Трябват ти и подходящи кодеци за да ти изкарва титрите на телевизора ... абе ще падне борба и накрая, като видиш умрялата картина и качество на телевизора ... ще ти се доплаче!!! Няма лаптоп, който да ти изкарва качествена и правилно оразмерена картина ... успех с мъките!
Колкото до ТВ-аута, на телевизора няма да гледаш нито прилично, нито с подходящ размер, картината ще е много по голяма от размера на телевизора! Значи освен искарването на картината, ще ти трябват специална програма която орязва картината до размера на телевизора. Може TV-TOOL, може DivX G400.Трябват ти и подходящи кодеци за да ти изкарва титрите на телевизора ... абе ще падне борба и накрая, като видиш умрялата картина и качество на телевизора ... ще ти се доплаче!!! Няма лаптоп, който да ти изкарва качествена и правилно оразмерена картина ... успех с мъките!
Няма по-ужасно нещо от тази виста
И аз съм с нея в момента, и постоянно решава , че някоя програма е с вирус и я блокира... Възможно най-скоро се надявам да я махна

I'm a little bit of everything
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing
E34PSH написа:Наистина, ако имаш драйверите на компа махай вистата ... тя ще се ползва след около 2 години, но до тогава ще чистят бъгове и ще правят съвнестими програми ... засега е само проблемна !!!
Дори и да ги няма драйверите, може спокойно да си ги дръпне от сайта на ACER и да си бодна бозата. А ако и в сайта ги няма, трябва да се рови по форумите и да ги търси, аз имах проблемче с едно НР и се рових доста време но ги намерих (в сайта на НР нямаше драйвери за ХР за моя модел!!!) и си житка без ядове

Много благодаря на всички отзовали се. Ще я махам тая Виста. И без това ми гълта РАМ, като моя Сашо бензина. Благодаря и за съветите. Научих много.
Колкото до картината - ми, виждал съм лап който изкарва отлична картина без проблеми, както и суб. Ама работи под ХР. Май, май, там е ключа от бараката.
Колкото до картината - ми, виждал съм лап който изкарва отлична картина без проблеми, както и суб. Ама работи под ХР. Май, май, там е ключа от бараката.
14 мнения
• Страница 1 от 1