Хъски
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- mitkovalkov
- младши ентусиаст
-
Хъски
който има хъски да сподели трудна ли му е поддръжката 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
много хар4и и се му е топло,има опаност от прегряване
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Се му е топло и е много бесно,постоянно тича из стаите,обаче иначе е много сладко.
така ми е казал мой приятел,който е гледал такова куче
така ми е казал мой приятел,който е гледал такова куче

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
климата в българия не е много благоприятен за това ку4е,няма да понамирисва ако се извейда постоянно 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Имам такъв изрод...стана на 3 години и 1/2 и още не му е дошъл акъла
в къщи спря белите някъде към годинка годинка и половина...като малък ядеше абсолютно всичко без лимони,но последната една година е станал адски капризен и само определени храни консумира...лигав е като за 3ма,общо взето член семейство е,когато има хора в къщи се държи като малко дете,страшно гушлив и радостен...навън като го пускам първите 5 мин е на автопилот в буквалния смисъл на думата,след това се кротва...климата в българия не му пречи,моя си живее перфектно
относно миризмата...не тя е проблема в домашни условия...сменят козина често и в къщи върху килима има още един
ако ще взимаш такова,то нека бъде мъжко,защото женските са прекалено своенравни и си позволяват да бягат...в моя квартал има ~20 хъскита и само женските се губят
Ето го моя лигльо

относно миризмата...не тя е проблема в домашни условия...сменят козина често и в къщи върху килима има още един

Ето го моя лигльо

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Земи си ПитБул това е кучето 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
///MapTo написа:Имам такъв изрод...стана на 3 години и 1/2 и още не му е дошъл акълав къщи спря белите някъде към годинка годинка и половина...като малък ядеше абсолютно всичко без лимони,но последната една година е станал адски капризен и само определени храни консумира...лигав е като за 3ма,общо взето член семейство е,когато има хора в къщи се държи като малко дете,страшно гушлив и радостен...навън като го пускам първите 5 мин е на автопилот в буквалния смисъл на думата,след това се кротва...климата в българия не му пречи,моя си живее перфектно
относно миризмата...не тя е проблема в домашни условия...сменят козина често и в къщи върху килима има още единако ще взимаш такова,то нека бъде мъжко,защото женските са прекалено своенравни и си позволяват да бягат...в моя квартал има ~20 хъскита и само женските се губят
![]()
Ето го моя лигльо![]()
аз имах хъски и колегата е абсолютно прав за всичко.Вземи си такова куче и няма да съжаляваш никога!
- DriftSand
- Потребител
-
- Кара: E39 530D
аз имах хъски и колегата е абсолютно прав за всичко.Вземи си такова куче и няма да съжаляваш никога!
И твоето ли не ядеше лимони?

Колега, спрял си се на страхотна порода, няма да съжаляваш

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3