Помощ за детонация в дебитомера - Е34, 520i
Модератор: Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
начи отвиваш кранчетата и с тестване като караш и завиваш ще разбереш колко газ трябва да се подава
начи като ги отвиеш и почваш да завиваш по малко и да пробваш дали гърми
като гръмне първия път - отвиваш кранчето и си готов
би трябвало да свърши работа
начи като ги отвиеш и почваш да завиваш по малко и да пробваш дали гърми
като гръмне първия път - отвиваш кранчето и си готов
би трябвало да свърши работа

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
tigarat написа:Е нали на компютър я гледат,,,,,,,, сега гърми при точно оппределени условия, когато се опитам да паля на газ и понякога в момента на смяна на газ/бензин... явно тогава и ма някакво по - високо смесообразуване....
Брат снимай си двигатела и го постни зада видя едно нещо и после ще ти кажа от какво според мене идва цялата работа...
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Момчета и на мен ми гръмна 2 пъти вече
Първия път в баир-потеглях и май точно като се прехвърляше от бензин на газ гръмна. Втория път обаче на равно и то на трета с около 2500 оборота... казаха ми че когато съм на газ не трябва да й подавам рязко газ и нямало да гърми, обаче аз тогава не й подавах рязко... много лекичко я карам на газ... сега все ме е страх да не изтрещи пак. Още не съм я карал на майстор... нямам никакво свободно време. Иначе колата си върви, не е като да няма мощност...

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Недей да се скъпиш ами отпусни газта поне половин врътка.
Заради един, два лева/100км ще си нацепиш дебитомера и кутията на въздушния филтър, може и да ти накълве буталото, може и други неща ....
Заради един, два лева/100км ще си нацепиш дебитомера и кутията на въздушния филтър, може и да ти накълве буталото, може и други неща ....
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Ама аз не "се скъпя" ! Незнам на какво на какво се дължи и какъв е проблема... ако само развия малко винта за газта ще спре ли това гърмене или да я карам на майстор? Не ми е за 2 лева... колата ми е по-важна и не искам да имам проблеми... искам си дебитомерчето читаво
Да го развия ли малко или няма да има подобрение...

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Колата гърми от бедна смес.
Говори с Бисер (бмвфена), той ще ти обясни какво щеше да се случи при него и как си оправи проблема
Говори с Бисер (бмвфена), той ще ти обясни какво щеше да се случи при него и как си оправи проблема
отговор
за колегата dj_ensi ролката и ремъка ми излезнаха към 50 лева, пазарувам от един магазин с отсъпки, на "Симеон"
Не мисля, че ми е бедна сместа, регулирана е да върви.... не се скъпя, като искам да върви бързо не смятам разхода..... но щом надделява мнението, че ми е бедна сместта ще отида отново на компютър..... не съм привърженик на тези регулиуровки на око и ухо.... прекалено много пари вложих вече в този двигател имя няма вече 2000 лева........... а отсккоро от вчера вече и диференциал........ бах майка му.. кво стана с тая кола едно оправя друго се троши.........
май предишният собственик яко е карал........
възможно ли е да е на 1193000км...........защото на километража ми показва 193000 но не вярвам да е на толкова малко......
Не мисля, че ми е бедна сместа, регулирана е да върви.... не се скъпя, като искам да върви бързо не смятам разхода..... но щом надделява мнението, че ми е бедна сместта ще отида отново на компютър..... не съм привърженик на тези регулиуровки на око и ухо.... прекалено много пари вложих вече в този двигател имя няма вече 2000 лева........... а отсккоро от вчера вече и диференциал........ бах майка му.. кво стана с тая кола едно оправя друго се троши.........

май предишният собственик яко е карал........
възможно ли е да е на 1193000км...........защото на километража ми показва 193000 но не вярвам да е на толкова малко......
кара колата да полудява
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Колега не отвивай нищо! В краен случай гърми от бедна смес (много рядко) трябва толкова да си я намлил че едвам да ти набира колата. Аз онзи ден послушах един такъв съвет и отвих около половин оборот-резултата беше че колата ми се удави в движение и изгасна. Едвам я запалих. Отидох на майстор който се занимава специално с такива неща и излезна че лулите на свещите са ми избили поради навлизането на масло. Сега трябва да сменя лули, уплътнения и съм 6. Недей да си бараш уредбата така на посоки, че може да стане фал. Успех!
- sajonara
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530 M54B30
Всички бъдещи гармежи може да ги спестиш като направиш само няколко основни неща: 1.- сменяш и 6-бобини. 2.- свещи . 3-гасиш колата задължително на бензин, и палиш пак така. И
готово

В отгоояор на SaSo
в отговор на колегата SaSo ето снимки: не знам точно какво те интересува....
кара колата да полудява
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Качваш снимката тук : http://imageshack.us/ и после копираш линка от Thumbnail for forums или Hotlink for forums .
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2