Съвет за гуми...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DiSmiSSaL
- кандидат ентусиаст
-
Съвет за гуми...
Лятото идва и май е време за летни гуми.Ще съм ви много задължен ако си дадете мнението за марки,от които сте останали доволни или знаете че са качествени.Мен лично ме интересува размер 225/40 18" ...но като цяло важна е шарката....благодаря предварително.Аз лично съм се насочил към този модел http://www.yokohamatire.com/TireIntro.a ... =17&ID=uhp ...ПЛС пишете че тез дни смятам да си копувам,а аз не мога да се похваля с мн големи познания
...
П.С. Не знам каде трябваше да постна тая тема,но прецених,че тук става..дано да е така

П.С. Не знам каде трябваше да постна тая тема,но прецених,че тук става..дано да е така

- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
- skp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535D 2012
- bruce.mclaren
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 318i
наскоро се сдобих с 17ки и сега наред е покупката на гуми.
днес ходих в диана да видя кво имат в моя размер.
честно казано интересува ме повече животеца на гумата и как ще се представя на по-ниски температури в ппреходните сезони, отколкото хай-пърформанс тракшъна на сухо на най-меките гуми, така или иначе не съм състезател.
ко ше ми препоръчате от горните. пирели п6000?! ко ше кажете некой да е карал с тях?! четох че изкарвали дълго, стават за студено, но срещам лоши отзиви на мокро?!
днес ходих в диана да видя кво имат в моя размер.

честно казано интересува ме повече животеца на гумата и как ще се представя на по-ниски температури в ппреходните сезони, отколкото хай-пърформанс тракшъна на сухо на най-меките гуми, така или иначе не съм състезател.

ко ше ми препоръчате от горните. пирели п6000?! ко ше кажете некой да е карал с тях?! четох че изкарвали дълго, стават за студено, но срещам лоши отзиви на мокро?!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Едва ли има смисъл да купуваш нещо по-скъпо от Барум щом не си състезател. А и Барум не е никак лоша гума.
На Р6000 само марката му е голяма.

Never mistake motion for action...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аве я кажете и някоя хубава гума за официална 19ка 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Sharo
- старши ентусиаст
-
я дай тия за смяна дето са да ги дооформя ...
аз се чудя дали да не инвестирам в едни семи сликове пък да си имам и едни джанти с некви гуми за ежедневни нужди

аз се чудя дали да не инвестирам в едни семи сликове пък да си имам и едни джанти с некви гуми за ежедневни нужди
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- DiSmiSSaL
- кандидат ентусиаст
-

- DiSmiSSaL
- кандидат ентусиаст
-
btw sharo,давай смело със семи-слик-а ... при теб има смисъл,малко повече шум от колелетата,много повече сцепление...ако си вземеш,пиши на каква цена...
- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Гумите към който си се насочил са най-добрите,които можеш да вземеш.Мойте са такива и съм много доволен!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
можеш ама ще ти дава грешка абс-а
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2