Облегалка за ръката на щофьора?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 07 Мар 2008, 0:15

Тез китаиските имах в другата ми кола и на един завои се подпрях малко на него и тои стана на парчета :mhihi:
Beautiful Mechanical Wonder

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 07 Мар 2008, 0:41

Имаше една тема с един колега с направен подлалътник много смях падна :mhihi:
I'm slowly drifting
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 07 Мар 2008, 2:26

ама друго си е да се похвалиш,че сам си си скалъпил подпирачка за ръката :mhihi: :mhihi:
Последна промяна ///MapTo на 07 Мар 2008, 6:54, променена общо 1 път
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от keith_flint69 » 07 Мар 2008, 6:50

NikiNikolov написа:Най-дорбе ако можеш си го направи сам, или потърси някой който може и не взема скъпо, 100 лв. няма да дам за това нещо. Не е нещо особено.
Да бе не е нищо особенно - тва е най-голямото одобство в тая кола - аз съм влюбен в него!

П.П. Аз ше зема да го продам да си сменя амбриажа обаче - май той ще ми е по-необходим ммммм

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 07 Мар 2008, 9:15

аз ще почвам поточна линия , чакам ЛДК-то да дойде само .. :D
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от k1k0 » 08 Мар 2008, 0:26

mitak_o написа:аз ще почвам поточна линия , чакам ЛДК-то да дойде само .. :D

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 08 Мар 2008, 0:31

Ей сега ще ти напълня една кутия от сок с камъни, тапицираш я и имаш подпирачка за ръка ;)

Направо сабаряте маси с тия теми.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mamintaiko » 08 Мар 2008, 8:42

аз си направих моя сам зимата - не е като оригиналния , ама мене повече ми харесва - оригинала не ме кефи ..............е когато го пуснах тука мненията бяха на двата полюса - от цигания , до нормални ..................обаче като като си карам колата на менте си ми е сууууууууууупер готино- като във професорско фотьоилче съм- все пак аз карам тая кола , а не тичам около нея ..........................................и кво толкова било селско - ми че то карам 92 година кола - баси това е щайга на 16 години вече - аре стига бе - като си взема ново , тогава оригинално всичко ще е ....................чакаи да видя де е линка- то тая тема колко е писано по нея малиииииииииииии.................

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... ht=#774882

............не се хилете - мене си ме кефи :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky: :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Diamantschwarz coupe

Мнение от gotcha » 08 Мар 2008, 10:40

Абе някои колеги си мислят, че карат жигулатори, които са рай за хора тип 'направи си сам'. Тва бмв-то шваба така го е измислил, че всяка външна намеса клони < цигания! Може да си най-големия ентусиаст, ама по-добре не барай поне по външния вид си мисля аз.
Нищо лично, само разсъжения :mhihi:

П.С. А това дали е на 20 или 2 години колата пък няма никакво значение, като е дъртугел що тря се гавриш с него :idea:
Mens sana in corpore sano

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 08 Мар 2008, 11:18

Баси след 500 години турско и 100 години циганско робство само цигания и простотия в тая даржава,на такива трябва да им се конфискуват колите,знам че звучи крайно обаче трябва да се пази расова чистота на модела а не да гледаме по улиците жигуло-бмв-опел хибриди и да си викаме ''знам какво тюнингова миналото лято''!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 08 Мар 2008, 13:00

k1k0 написа:Ако имаш предвид подлакътник търси в Продава от време на време се намират на цена около 100-300 лв :mhihi:

запазен кожен според мен под 250 забравяш. освен на късмет от някой неразбиращ продавач или от чужбина, но там е + доставка. за 100 лв подлакътник с цяла конзола ще е по-зле от сглобен от камъни с чердже отгоре. гледал съм доста за продаване преди да взема моя, и от тук и от горубляне и покрай дупница и къде ли не. та общо взето струва колкото цял салон на старо. нов бях проверил е около 700 или 900++ лева от дарукар. за сравнение за е46 бяха около 300 кинта за нов, това е положението ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от k1k0 » 08 Мар 2008, 15:08

Та тя Е46 по изгодна значи даи да взимаме по една :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 08 Мар 2008, 18:46

t0sh написа:
k1k0 написа:Ако имаш предвид подлакътник търси в Продава от време на време се намират на цена около 100-300 лв :mhihi:

запазен кожен според мен под 250 забравяш. освен на късмет от някой неразбиращ продавач или от чужбина, но там е + доставка. за 100 лв подлакътник с цяла конзола ще е по-зле от сглобен от камъни с чердже отгоре. гледал съм доста за продаване преди да взема моя, и от тук и от горубляне и покрай дупница и къде ли не. та общо взето струва колкото цял салон на старо. нов бях проверил е около 700 или 900++ лева от дарукар. за сравнение за е46 бяха около 300 кинта за нов, това е положението ;)

Аз 'начи се минах,че си поръчах днес за колата на жената за малко повече от 200 лв. нов... Еба си, трябваше да си взема от скъпите :winky: Пичове, поразровете се малко из RealOEM, звъннете 1 телефон и ще изчезне тая криза за подлакътници. Тошко, нищо лични, ползвах ти думите да се похваля 8)
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mamintaiko » 08 Мар 2008, 19:15

ееееееееееииииииииииии пак се намериха философи...............
и не обиждайте със " цигани" , че баба ми е германка........................
и не съм казал , че това ми е единственното бмв
точно това ми е най- старото , та затова мога и на москвич да си го направя..................тука нали все пак се номинираме на ентусиасти- аз ентусиазма така го разбирам...................баси навсякъде провават подлакътници - които не е търсил , тои не е намирал - просто си дадах мнението ...................тия със саморъчните angel eyes - да не са по тъпи - не са - просто искат сами да си го направят - иначе за 60 кинти има китайски- та до 600 лв оригинални - всичко има братлета :winky: :winky: :winky: и кво е това чистотата на колата - хахахахахахахаха аре първо направете нещо истинско за реалните цигании пък тогава пишете глупости
еи човек да не се изкаже

ПС и аз съм за оригиналното ако ще говориме сериозно - просто ми се искаше нещо да си направя - на снимката незнам как изглежда - в действителност не е лошо - все пак ми е първи опит........и още нещо - в щатите цяла индустрия има по " дооправяне " на автомобилите -щом на ферари правят тунинг???винаги има още нещо да се направи - тука така ги правиме - там с повече кинти - въпрос на финанси
и това АГУ не е ли цигания да си праснеш такова нещо на бавареца- това за мене си е направо идиотия , ама хората са си направили сметка на парата и за тях е компромис- те си решават
аре със здраве :mhihi: :mhihi: :winky: :winky: :winky: :P :P :D :D :D аре стига повече на тая тема сме се дръглили , че тъпо баси

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 08 Мар 2008, 19:34

И кво става като отворим RealOEM освен да видим, че струва 206.3 EUR, не лева без винтовете и барчето при ръчната спирачка ? И като идете в дарукар цената ще е по-голяма даже.

ПредишнаСледваща

Назад към E36