Облегалка за ръката на щофьора?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- keith_flint69
- кандидат ентусиаст
-
Да бе не е нищо особенно - тва е най-голямото одобство в тая кола - аз съм влюбен в него!NikiNikolov написа:Най-дорбе ако можеш си го направи сам, или потърси някой който може и не взема скъпо, 100 лв. няма да дам за това нещо. Не е нещо особено.
П.П. Аз ше зема да го продам да си сменя амбриажа обаче - май той ще ми е по-необходим ммммм
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Ей сега ще ти напълня една кутия от сок с камъни, тапицираш я и имаш подпирачка за ръка
Направо сабаряте маси с тия теми.

Направо сабаряте маси с тия теми.
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
аз си направих моя сам зимата - не е като оригиналния , ама мене повече ми харесва - оригинала не ме кефи ..............е когато го пуснах тука мненията бяха на двата полюса - от цигания , до нормални ..................обаче като като си карам колата на менте си ми е сууууууууууупер готино- като във професорско фотьоилче съм- все пак аз карам тая кола , а не тичам около нея ..........................................и кво толкова било селско - ми че то карам 92 година кола - баси това е щайга на 16 години вече - аре стига бе - като си взема ново , тогава оригинално всичко ще е ....................чакаи да видя де е линка- то тая тема колко е писано по нея малиииииииииииии.................
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... ht=#774882
............не се хилете - мене си ме кефи

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... ht=#774882
............не се хилете - мене си ме кефи

- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Абе някои колеги си мислят, че карат жигулатори, които са рай за хора тип 'направи си сам'. Тва бмв-то шваба така го е измислил, че всяка външна намеса клони < цигания! Може да си най-големия ентусиаст, ама по-добре не барай поне по външния вид си мисля аз.
Нищо лично, само разсъжения
П.С. А това дали е на 20 или 2 години колата пък няма никакво значение, като е дъртугел що тря се гавриш с него
Нищо лично, само разсъжения

П.С. А това дали е на 20 или 2 години колата пък няма никакво значение, като е дъртугел що тря се гавриш с него

Mens sana in corpore sano
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Баси след 500 години турско и 100 години циганско робство само цигания и простотия в тая даржава,на такива трябва да им се конфискуват колите,знам че звучи крайно обаче трябва да се пази расова чистота на модела а не да гледаме по улиците жигуло-бмв-опел хибриди и да си викаме ''знам какво тюнингова миналото лято''!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
k1k0 написа:Ако имаш предвид подлакътник търси в Продава от време на време се намират на цена около 100-300 лв
запазен кожен според мен под 250 забравяш. освен на късмет от някой неразбиращ продавач или от чужбина, но там е + доставка. за 100 лв подлакътник с цяла конзола ще е по-зле от сглобен от камъни с чердже отгоре. гледал съм доста за продаване преди да взема моя, и от тук и от горубляне и покрай дупница и къде ли не. та общо взето струва колкото цял салон на старо. нов бях проверил е около 700 или 900++ лева от дарукар. за сравнение за е46 бяха около 300 кинта за нов, това е положението

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
t0sh написа:k1k0 написа:Ако имаш предвид подлакътник търси в Продава от време на време се намират на цена около 100-300 лв
запазен кожен според мен под 250 забравяш. освен на късмет от някой неразбиращ продавач или от чужбина, но там е + доставка. за 100 лв подлакътник с цяла конзола ще е по-зле от сглобен от камъни с чердже отгоре. гледал съм доста за продаване преди да взема моя, и от тук и от горубляне и покрай дупница и къде ли не. та общо взето струва колкото цял салон на старо. нов бях проверил е около 700 или 900++ лева от дарукар. за сравнение за е46 бяха около 300 кинта за нов, това е положението
Аз 'начи се минах,че си поръчах днес за колата на жената за малко повече от 200 лв. нов... Еба си, трябваше да си взема от скъпите

Never mistake motion for action...
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
ееееееееееииииииииииии пак се намериха философи...............
и не обиждайте със " цигани" , че баба ми е германка........................
и не съм казал , че това ми е единственното бмв
точно това ми е най- старото , та затова мога и на москвич да си го направя..................тука нали все пак се номинираме на ентусиасти- аз ентусиазма така го разбирам...................баси навсякъде провават подлакътници - които не е търсил , тои не е намирал - просто си дадах мнението ...................тия със саморъчните angel eyes - да не са по тъпи - не са - просто искат сами да си го направят - иначе за 60 кинти има китайски- та до 600 лв оригинални - всичко има братлета
и кво е това чистотата на колата - хахахахахахахаха аре първо направете нещо истинско за реалните цигании пък тогава пишете глупости
еи човек да не се изкаже
ПС и аз съм за оригиналното ако ще говориме сериозно - просто ми се искаше нещо да си направя - на снимката незнам как изглежда - в действителност не е лошо - все пак ми е първи опит........и още нещо - в щатите цяла индустрия има по " дооправяне " на автомобилите -щом на ферари правят тунинг???винаги има още нещо да се направи - тука така ги правиме - там с повече кинти - въпрос на финанси
и това АГУ не е ли цигания да си праснеш такова нещо на бавареца- това за мене си е направо идиотия , ама хората са си направили сметка на парата и за тях е компромис- те си решават
аре със здраве
аре стига повече на тая тема сме се дръглили , че тъпо баси
и не обиждайте със " цигани" , че баба ми е германка........................
и не съм казал , че това ми е единственното бмв
точно това ми е най- старото , та затова мога и на москвич да си го направя..................тука нали все пак се номинираме на ентусиасти- аз ентусиазма така го разбирам...................баси навсякъде провават подлакътници - които не е търсил , тои не е намирал - просто си дадах мнението ...................тия със саморъчните angel eyes - да не са по тъпи - не са - просто искат сами да си го направят - иначе за 60 кинти има китайски- та до 600 лв оригинални - всичко има братлета

еи човек да не се изкаже
ПС и аз съм за оригиналното ако ще говориме сериозно - просто ми се искаше нещо да си направя - на снимката незнам как изглежда - в действителност не е лошо - все пак ми е първи опит........и още нещо - в щатите цяла индустрия има по " дооправяне " на автомобилите -щом на ферари правят тунинг???винаги има още нещо да се направи - тука така ги правиме - там с повече кинти - въпрос на финанси
и това АГУ не е ли цигания да си праснеш такова нещо на бавареца- това за мене си е направо идиотия , ама хората са си направили сметка на парата и за тях е компромис- те си решават
аре със здраве

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
И кво става като отворим RealOEM освен да видим, че струва 206.3 EUR, не лева без винтовете и барчето при ръчната спирачка ? И като идете в дарукар цената ще е по-голяма даже.
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3