За навигацията!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Rupart
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d и Е36 318is for fun
- Мечтае да кара: BMW E46 M3 Evolution или Е36 Evo
За навигацията!
Едно приятелче си взе Е46 с навигация обаче менюто е на немски!Някой дали знае как може да се мине на англиски?И от къде можем да вземем диск с актуална карта на София!??
Благодаря!
Благодаря!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
за бг няма карти ...
а иначе езика се смения от едно дето на аглийски е set ... ама как ще е на немски незнам ... ама то лесно се вижда като цъкаш по менутата .. долу в дясно мисля че беше ...
а иначе езика се смения от едно дето на аглийски е set ... ама как ще е на немски незнам ... ама то лесно се вижда като цъкаш по менутата .. долу в дясно мисля че беше ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Lino_Velev
- кандидат ентусиаст
-
Долу в ляво е поне на мойта
И се познава лесно наистина.
До колкото съм чувал обаче е възмовно да няма английски, ма мойта има Немски Френски Английски и Испански, но са възможни и други комбинаций, но може да се добавят изици в сервиза ако се наложи.
И се познава лесно наистина.
До колкото съм чувал обаче е възмовно да няма английски, ма мойта има Немски Френски Английски и Испански, но са възможни и други комбинаций, но може да се добавят изици в сервиза ако се наложи.
- Rupart
- кандидат ентусиаст
-
Мерси за мненията, ще проверим за езика!Мислч, че бях чувал някъде че в Офиселан за 150 лв ти правят пиратски за карта ан София!И за това питах!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
прави се ама не за бмв навигациите
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Rupart
- кандидат ентусиаст
-
- Sharo
- старши ентусиаст
-
не е за бг ами за источна европа до колкото знам ... и в бг има магистралите и по 5 улици в градовете за да ги свържат многото ни магистрали .. хехехе
ако толкова държиш на навигация си купи един гпс сложи си му истинска карта и ще те откара навсякъде ...
ако толкова държиш на навигация си купи един гпс сложи си му истинска карта и ще те откара навсякъде ...
А от къде мога да си я намеря?
Ето ТУК
Не че ще ти свърши толкова работа колкото да видиш как работи нави-то. А иначе може да ползваш търсачката на форума има доста отговори на въпроси които искаш да зададеш

- Rupart
- кандидат ентусиаст
-
Мерси много колеги ще проверя дали става!А ГПС-a мога ли да го прекарам през монитора на навито.....?
10 мнения
• Страница 1 от 1