ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!!!
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- agent smit
- младши ентусиаст
-
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Ти не напразно си живяла.
Един живот дариш ли с облекчение,
едно сърце ранено,
над топлите му рани хлад разляла
или ако помогнеш
да се прибере в гнездото
едничка птичка прималяла,
ти ... не напразно си живяла.
Честити празник мили дами!
Един живот дариш ли с облекчение,
едно сърце ранено,
над топлите му рани хлад разляла
или ако помогнеш
да се прибере в гнездото
едничка птичка прималяла,
ти ... не напразно си живяла.
Честити празник мили дами!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
БЕ нее ли лицемерно малко а ....само днес и т.н. 

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Честит празник на всички дами и от мен.
И честит рожден ден на мен.
Наздраве.

И честит рожден ден на мен.

Наздраве.

Няма грозни жени, има трезви мъже!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
Събота, Март 08, 2008EBEEMVACIA написа:БЕ нее ли лицемерно малко а ....само днес и т.н.
Причината, поради която празнуваме 8-ми март
През 1910 година е проведена първата международна женска конференция в Копенхаген от Втория (Комунистически) Интернационал и е утвърден "Международният ден на жената", по предложение на германската социалистка Клара Цеткин (аз съм чел версия според която денят е предложен от бълкарската социалистка Ана Маймункова).
През следващата година, денят на жената е отбелязан от повече от един милион души в Австрия, Дания, Германия и Швейцария.
Малко след това, в пожар в завод в Ню Йорк загиват над 140 шивачки. Лошата охрана на труда се смята за причината за пожара. В допълнение, в навечерието на Първата световна война, жени от цяла Европа провеждат пацифистки митинги на 8 март 1913г. На запад, международният ден на жената е отбелязван между 1910 и 1920, но постепенно празникът замира. Той е възкресен покрай възхода на феминизма през 60-те години.
Демонстрации, отбелязващи международния ден на жената се провеждат по време на Руската революция от 1917 г.
След Октомврийската революция, болшевичката Александра Колонтай убеждава Ленин да направи деня официален празник в Русия, но въпреки това той е работен ден до 1965 г.
На 8 май 1965 година, чрез декрет на Президиума на върховния съвет на СССР, международният ден на жената се определя за неработен ден в СССР "в памет на изключителните заслуги на съветските жени в строителството на комунизма, в защитата на родината по време на Великата отечествена война, техния героизъм и себеотрицание на фронта и в тила, и също отбелязва големия принос на жените в заздравяването на приятелството между народите и борбата за мир"
К. Павлов
БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
4естито на вси4ки дами
- maksim_uk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 1,8 97g
Van написа:Събота, Март 08, 2008EBEEMVACIA написа:БЕ нее ли лицемерно малко а ....само днес и т.н.
Причината, поради която празнуваме 8-ми март
През 1910 година е проведена първата международна женска конференция в Копенхаген от Втория (Комунистически) Интернационал и е утвърден "Международният ден на жената", по предложение на германската социалистка Клара Цеткин (аз съм чел версия според която денят е предложен от бълкарската социалистка Ана Маймункова).
През следващата година, денят на жената е отбелязан от повече от един милион души в Австрия, Дания, Германия и Швейцария.
Малко след това, в пожар в завод в Ню Йорк загиват над 140 шивачки. Лошата охрана на труда се смята за причината за пожара. В допълнение, в навечерието на Първата световна война, жени от цяла Европа провеждат пацифистки митинги на 8 март 1913г. На запад, международният ден на жената е отбелязван между 1910 и 1920, но постепенно празникът замира. Той е възкресен покрай възхода на феминизма през 60-те години.
Демонстрации, отбелязващи международния ден на жената се провеждат по време на Руската революция от 1917 г.
След Октомврийската революция, болшевичката Александра Колонтай убеждава Ленин да направи деня официален празник в Русия, но въпреки това той е работен ден до 1965 г.
На 8 май 1965 година, чрез декрет на Президиума на върховния съвет на СССР, международният ден на жената се определя за неработен ден в СССР "в памет на изключителните заслуги на съветските жени в строителството на комунизма, в защитата на родината по време на Великата отечествена война, техния героизъм и себеотрицание на фронта и в тила, и също отбелязва големия принос на жените в заздравяването на приятелството между народите и борбата за мир"
К. Павлов
Знаех си, че пак комунягите са виновни

Честит празник все пак де

и да черпите ей!
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Psyxodelia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320i Coupe
- Мечтае да кара: M3 ,M6
Малко е комунистическо,ама все пак БЛАГОДАРЯ! Честито и на тази част от дамите,които го честват!

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4