чета по родните вестници и...
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
чета по родните вестници и...
имам само един въпрос:
защо няма публично бичуване а за по-тежките случай - линчуване?
всичко ще си дойде на мястото....
случайна но добре оформена мисъл...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Кой да решава кой да бъде линчуван?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
алекс за какво става въпрос 

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Azrail
- UFO Pilot
-
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
В тоя ред на мисли http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1170725 ,което май не е новина де 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Така ще се наложи да се редуваме и след като слезне някой от камшиците ще минава зад дръжките им..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Re: чета по родните вестници и...
alx написа:имам само един въпрос:
защото е България, за съжаление...Да си видял някога осъден български политик, аз не съм. Няма и да видиме гаранция. От там идват всичките проблеми на държавата!

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
alx написа:имам само един въпрос:
защото в България винаги няма виновни ...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
има и доста невинни,до доказване на противното 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не бичуване ми обесване трябва да има.
В тая връзка преди 3 дни ме удря кола на пешеходна пътека, докато пресичам. Колите и от двете страни са спрели, докато гледам в дясно един минава по средата м/ у двете ленти и ме удря.. на Драгаган Цанков пред за съда става тва. Обаче не спира след удара. Аз го застигам и отварям вратата, казвам му да слезе, обаче той заявява, че нищо ми няма и бил бързал ..
Съответно потегля с отворена врата и мръсна газ. Обаче нали има задръстване сутринта на светофара и аз стигам преди него до полицая на края на графа, дето сутрин седи на светофара. Казвам му набързо случая и оня го спира. Тоя първо се опитва да се измъкне зад едно такси, но не успя и спря, щото полицая усети и му застана на пътя. От там не иска да спре за проверка.. 2 трамвая от двете страни и коли зад тях го чакат да се обяснява поне 5 мин.. После отби, обаче отказва да си даде документите пък
Накрая дойдоха още 5 полицая и една линейка та извади книжката най- накрая. От там аз отивам в Пирогов за преглед и медицинско като ми казват, че ще ми се обадят после да дам показания. Медицинския следовател обаче в Пирогов като му казвам какво е станало се обади на дежурния и след кратък разговор ми вика- абе я напиши тука едно обяснение да го предам и аз, че тоя нещо се опитват да го скътаят
Как да е, написах обяснението, но вече 3- ти ден ни вест, ни кост от полицията да ме викат за некви показания... т.е. тоя е на път да му се размине.. Имам документите от Пирогов обаче и още един преглед от съдебномедицински кабинет и понеделник отивам да си подам жалба в прокуратурата, няма да го оставя тоя ко ще турско да стане
И седя и се чудя има ли нормална държава в която ще удариш пешеходец на пешеходната пътека, ще откажеш да спреш да окажеш помощ или квото и да било, да се опиташ да избягаш на полицая после, да не искаш да преместиш колата от платното, да не си даваш документите и след тва да ти се размине....
Ще направя всичко по силите си да го закарам в съда тоя пумяр, но ако недай си боже му се размине публично заявявам, че ще си изгоря и книжката и личната карта публично пред вестници и телевизия и ще кандидатствам за албанско поданство.
В тая връзка преди 3 дни ме удря кола на пешеходна пътека, докато пресичам. Колите и от двете страни са спрели, докато гледам в дясно един минава по средата м/ у двете ленти и ме удря.. на Драгаган Цанков пред за съда става тва. Обаче не спира след удара. Аз го застигам и отварям вратата, казвам му да слезе, обаче той заявява, че нищо ми няма и бил бързал ..

Как да е, написах обяснението, но вече 3- ти ден ни вест, ни кост от полицията да ме викат за некви показания... т.е. тоя е на път да му се размине.. Имам документите от Пирогов обаче и още един преглед от съдебномедицински кабинет и понеделник отивам да си подам жалба в прокуратурата, няма да го оставя тоя ко ще турско да стане

И седя и се чудя има ли нормална държава в която ще удариш пешеходец на пешеходната пътека, ще откажеш да спреш да окажеш помощ или квото и да било, да се опиташ да избягаш на полицая после, да не искаш да преместиш колата от платното, да не си даваш документите и след тва да ти се размине....
Ще направя всичко по силите си да го закарам в съда тоя пумяр, но ако недай си боже му се размине публично заявявам, че ще си изгоря и книжката и личната карта публично пред вестници и телевизия и ще кандидатствам за албанско поданство.
LeX написа:alx написа:имам само един въпрос:
защото е България, за съжаление...Да си видял някога осъден български политик, аз не съм. Няма и да видиме гаранция. От там идват всичките проблеми на държавата!
еееее тук не си прав

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
bum_bum написа:Ще направя всичко по силите си да го закарам в съда тоя пумяр, но ако недай си боже му се размине публично заявявам, че ще си изгоря и книжката и личната карта публично пред вестници и телевизия и ще кандидатствам за албанско поданство.
!!!!!!!!! Пиши ми на ЛС ще помогна с каквото мога, не е много но ще помогна

Ако всички бяхме като теб, нямаше да се стигне до тази пумия!
Браво!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
bum_bum :.....
просто не може да се коментира,ама всяко вследствие си има причина...изгнила държава и народа в нея
просто не може да се коментира,ама всяко вследствие си има причина...изгнила държава и народа в нея

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2