Тия са си лика-прилика

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Мар 2008, 15:53

Burningparis написа:. Абе единственият изход е с еднопосочен билет през летище София.
ама от терминал1 ,шото терминал2 е затворен 300 дни в годината,пусти мъгли,точно там ли трябва да се събират :help:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 07 Мар 2008, 16:04

Benedetto написа:
Eliana написа:......
Ние тези ги знаеме, а другите дето вместо да помогнат на хората, които са били във влака, са снимали отстрани с телефоните и си правеха коментарчета от рода на "Малиииииииии, гледай к'во става"! Техни снимки няма ли да покажеш?.....

Не си права да нападаш хората, които не са помагали. Вярно е, че аз на тяхно място едва ли бих снимал пожара, но най-вероятно те не са знаели, че има останали хора вътре. А и дори да са знаели, едва ли човек без подготовка, би помогнал с кой знае какво.

Момко, хайде прочети какво съм написала за каква помощ точно иде реч и после ми давай определения дали съм права или не. Хората отвътре са крещяли да им помогнат. Доста хора са разбрали, че вътре са останали хора, но малцина са тези, които са направили нещо на момента.
Ма то затова трябва човечност, а не подготовка.

Айде стига толкоз писаници от мен. Кой крив и кой прав така или иначе лошото вече се е случило.

Дано повече не се случват такива неща. И то не само в нашата държавица, но и никъде по света!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 07 Мар 2008, 16:32

Bogat-Beden написа:
Burningparis написа:. Абе единственият изход е с еднопосочен билет през летище София.
ама от терминал1 ,шото терминал2 е затворен 300 дни в годината,пусти мъгли,точно там ли трябва да се събират :help:

еми да нали знаеш за поговорката с казана и блгарите...

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 07 Мар 2008, 16:51

Да се фърляли камъни по прозорците ама не се ли сещаш че като фърлиш камък може не да помогнеш ами да фраснеш
някой и да го убиеш.. Повече няма да споря лека им пръст на хорицата и дано да няма такива трагедий повече. :(
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 07 Мар 2008, 16:57

bmw maniqk ivo bmw написа:Да се фърляли камъни по прозорците ама не се ли сещаш че като фърлиш камък може не да помогнеш ами да фраснеш
някой и да го убиеш.. Повече няма да споря лека им пръст на хорицата и дано да няма такива трагедий повече. :(

бате повярвай ми заключен в горящ вагон,най малкия проблем ще ти е дали някой ще те оцели с камак отвън

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 07 Мар 2008, 19:34

Eliana написа:
Bogat-Beden написа:....ама ако работеше съдебната ни система без корупция и без натискане отвън....

Точно тези ;)
Сега да не кажете, че пак президентът е виновен :lol:

Не е лошо, тези, които не са наясно с правомощията му да ги прочетат в Конституцията.

Не е лошо ти да попрочетеш за правомощията, няма да е лошо да се запознеш и с малко фактология--двата най-висши поста в съдебната система се заемат от хора на Парванов. Шефа на ВКС Лазар Груев и главния прокурор Б. Велчев бяха съветници на парванов. Той ги предложи за тези постове.

Пуснах темата, защото е странно как бойко критикува парванов за нещо, а той самият прави абсолютно същото. Първанов пък отрича и мънка. След като смята за нормално да отиде на лов в такъв момент, защо не си признае? Да каже точно това, което написаха колегите по-горе: "не мога с нищо да помогна на пострадалите и затова ще се възползвам от почивния си ден". Нека и двамата политици кажат какво са правили, да обяснят защо са го правили, и всеки сам за себе си да прецени. А тия мишоци лъжат.

Това за мятането на камъни по прозорците не е много сигурно. Загиналите първо са се задушили от пушака, след това телата им са обгорели. Хората вътре във вагониите и сами биха могли да счупят прозорците, въпросът е дали са имали време да осъзнаят какво става. Това може да го разберат експертите, ние по форуми можем само да гадаем.

Аватар

Мнение от Eliana » 07 Мар 2008, 20:46

ivan1979g написа:
Eliana написа:
Bogat-Beden написа:....ама ако работеше съдебната ни система без корупция и без натискане отвън....

Точно тези ;)
Сега да не кажете, че пак президентът е виновен :lol:

Не е лошо, тези, които не са наясно с правомощията му да ги прочетат в Конституцията.

Не е лошо ти да попрочетеш за правомощията, няма да е лошо да се запознеш и с малко фактология--двата най-висши поста в съдебната система се заемат от хора на Парванов. Шефа на ВКС Лазар Груев и главния прокурор Б. Велчев бяха съветници на парванов. Той ги предложи за тези постове.

Пуснах темата, защото е странно как бойко критикува парванов за нещо, а той самият прави абсолютно същото. Първанов пък отрича и мънка. След като смята за нормално да отиде на лов в такъв момент, защо не си признае? Да каже точно това, което написаха колегите по-горе: "не мога с нищо да помогна на пострадалите и затова ще се възползвам от почивния си ден". Нека и двамата политици кажат какво са правили, да обяснят защо са го правили, и всеки сам за себе си да прецени. А тия мишоци лъжат.
.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Това, че са хора на Първанов или са били негови съветници и ги е предложил, не значи, че той ги е назначил. Тук вече са други нещата.
Ти за мене не се притеснявай аз Конституцията наизуст я знам, още когато бях първи курс.
А ти вземи и прочети правомощията на МС, ВКС, парламент и т.н

Гледам много си обиден от факта, че Първанов е бил на лов. Това ли ти е драмата на живота в момента?
Ми да лъжат бре ти защо го взимаш толкова навътре? Има ли политик, който не е излъгал за нещо? Smile
Иди ти на неговата длъжност да ти гледаме и на теб сеира, защото отстрани е много лесно да плюеме, а не си виждаме нашите грешки.

Имало корупция! Ми как няма да има като стотици пъти съм чела как някой от форума бута 10-20 лева на катаджийте например.
То корупцията не е само да вземаш, ами и да даваш, 'щото нали знаеш, че ако не дадеш никой няма да вземе.

Надявам се да разберете, че трагедията всъщност са изгорелите тела на тези хора, а не лова на президента и критиките на Борисов.

Това за спасяването на хората, които са били вътре аз го разбирам така, както го написах, защото съм напълно съгласна с полицая, който е спасил 3-та души.
А ти както искаш го разбирай. И да спорим цяла седмица пак няма да се уморя да повтарям, че гледачите отстрани са могали да помогнат дори и с нещо минимално.

Аз спирам по темата.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Мар 2008, 21:03

Eliana написа:...
Има една приказка,че в момента в който научиш нещо,ставаш заложник на собственото си знание,хубаво е че си правно грамотна над средното ниво,но нещата в БГ не се движат по тая линия,нали? ;) а за корупцията изказването ти е несериозно и повърхностно,видиш ли аз съм дал 10 лв ,за да не ходя 30 пъти да чакам на изнервящи опашки в Кат,значи ето,такива като мен източиха БГ :confused: Къде е на слона дупето,къде е на мравката х.я .... :!: И айде,сега зяпачите видиш ли са проблема на държавата... може и да са виновни някои от тях,но със сигурност рибата се вмирисва откъм главата и ако всеки си вършеше съвестно работата....ех мечти :help:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 08 Мар 2008, 2:28

само по отношение на корупцията - 10 лева предотвратяват висене в продължение на поне ДВА работни дни
че аз за тия два дни изкарвам към 70 лева
и каква е равносметката - 70 от заплатата се режат + още за глобата
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 08 Мар 2008, 13:59

Вместо да твърдиш, че знаеш Конституцията на изуст, вземи я прочети. Самото твърдение, че я знаеш "на изуст" е бая тъпо. Пишеш огромно постове пълни с глупости.
Понеже беше писала за МС--сегашния МС кой го създаде? Кой е бащата на тройната коалиция? Кой подкрепи във ВСС кандидатурите на хората на Парванов?
Било нормално управниците да лъжат и да крадат казваш. И това ли го прочете в Конституцията, която знаеш "на изуст"? :mhihi: :mhihi:

Аватар

Мнение от Eliana » 08 Мар 2008, 14:23

ivan1979g написа:

Вместо да твърдиш, че знаеш Конституцията на изуст, вземи я прочети. Самото твърдение, че я знаеш "на изуст" е бая тъпо. Пишеш огромно постове пълни с глупости.
Понеже беше писала за МС--сегашния МС кой го създаде? Кой е бащата на тройната коалиция? Кой подкрепи във ВСС кандидатурите на хората на Парванов?
Било нормално управниците да лъжат и да крадат казваш. И това ли го прочете в Конституцията, която знаеш "на изуст"? :mhihi: :mhihi:

Понеже постовете ми са огромни и пиша само глупости сега ще бъда кратка и ясна :lol:
Да, Конституцията може да ти я изпея, само ми кажи на каква мелодия да ти я покарам :lol: Когато бях на изпит по Конституционно право ме караха да им цитирам членове от разделите и.
Я ми дай цитат какво точно съм написала за МС. Много ми е интересно, че нещо ми се губи от вчера.
Ще те помоля също така да ми извадиш член от Конституцията, в който пише, че президентът на РБългария назначава МС?
А накрая ще те помоля да не бъркаш подкрепата с правомощията.

Ами за мен, че са лъжци е нормално, защото всички до един са такива.
Не го приемам за драма и честно казано не ме бърка.

Ако обичаш дръж такъв тон на някого от семейството си или там на който искаш. Дръж се учтиво, а ако искаш да се заяждаш с някого нека да не съм аз, а?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 12 Мар 2008, 1:48

а аз ще кажа--- РИБАТА СЕ СМИРИСВА ОТ ГЛАВАТА-- имам малък бизнес --ако моите хора не си вършат работата те ли са виновни ,че не работят или аз ,че не ги контролирам или гоня --Неделя отдавна не е почивен ден за много българи .....и друго -медала има две лица ----ПРЕЗИДЕНТА НЕ Е само да държи гръмки речи и да тропка хорца ---има и кофти моменти --да е мислил -да не е ставал президент --пък като се е наакал някои политик -да има чест , да си подаде оставката......и накрая --незнам колко от вас са виждали пожар отблизо ----като гори ,както е горяло --и 10 пожарогасителя да е имало -все тая --докато не изгори --не спира

Предишна

Назад към Извън Темата