Към колегите с метан...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 07 Мар 2008, 14:32

еееееее верно ли искате да се дърпат бензин и метан :roll: майко милааааааа :++ ееее не ше хода да си удара главата някаде :banghead: ако искате може да говоря с дядо ми да ми предостави коня на село и ше се дърпаме за да докажете че бензина е номер 1 :mhihi:

за кво ги слагате на старт бееееее кукувиицииииии :kuku:,кво общо има :?:

ивчо3 ти кои клас си та слагаш на старт метан с бензин,извинявай ама и сина ми който е на 9 месеца ше се изсмее на такава тапотия :mhihi:
между другото му турих на проходилката лепенка на БМВ :mhihi:
Последна промяна vladuicho на 07 Мар 2008, 14:50, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 07 Мар 2008, 14:44

vladuicho написа:еееееее верно ли искате да се дърпат бензин и метан :roll: майко милааааааа :++ ееее не ше хода да си удара главата някаде :banghead: ако искате може да говоря с дядо ми да ми предостави коня на село и ше се дърпаме за да докажете че бензина е номер 1 :mhihi:

за кво ги слагате на старт бееееее кукувиицииииии :kuku:,кво общо има :?:

ивчо3 ти кои клас си та слагаш на старт метан с бензин,извинявай ама и сина ми който е на 9 месеца ше се изсмее на такава тапотия :mhihi:
между другото му турих на проходилката лепенка не БМВ :mhihi:

Спокойно можеш да се поучиш от сина си. Просто сложи на метановата си проходилка надпис, какъвто се чете и на лицето ти- "i am stupid" :mhihi:

Аватар

Мнение от vladuicho » 07 Мар 2008, 14:54

много си умен тапако селски ,тва ли ти роди кухата лейка :winky:

за такива като тебе голф 2 ,как си се качил на БМВ не знам..продай го по добре да не ни срамиш :mhihi:
Последна промяна vladuicho на 07 Мар 2008, 14:59, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50

Мнение от BOOKER » 07 Мар 2008, 14:58

vladuicho написа:много си умен тапако селски ,тва ли ти роди кухата лейка :winky:

Щом кара на бенц тая стара сая кво друго да му роди главата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 07 Мар 2008, 15:04

Тъкмо се радвах на цивилизован спор,и сега започнахте да се обиждате.Няма нужда де. Всеки кара с колкото пари има.

@MaXo: Карам БМВ от '92. Само дето на БМВ частите за '92 не са станали много по-евтини оттогава.

Щом и за дърпане започнахте да говорите...край..то вече е безмислено.Стига сте се заяждали един с друг :confused:

@BOOKER: Ще сложа нови части и за 3000лв.,ако сметна,че така колата ще ми харесва повече. Не съм типа селянин, на който БМВ-то му е мечтата,да излезе до мегдана да се поразходи. Обаче ако исках да пестя пари нямаше да си купувам БМВ, почти всеки човек, който притежава кола и го попиташ защо примерно не си купи БМВ ще ти отговори едно- "Много му е скъпа поддръжката". Независимо дали колата е '92 или '02. И без нищо лично към хората от другите градове- ако в Сливен или в Плевен(наблюдения от друга тема) преобладаващата част от притежателите на БМВ мислят като теб BOOKER("Т'ва е просто една кошница копеле,купих си я,щото беше по-евтина от Орела, карам я докат не я потроша,после минавам на следващата"), ей Бога ми-за какво ти е тая марка,като за теб е кошница? Купи си едно Жигули,все тая,и то е кошница,нали така?
Последна промяна Archangel на 07 Мар 2008, 15:08, променена общо 1 път
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар

сме6ки разни

Мнение от nigh7lif3 » 07 Мар 2008, 15:05

Ми ти с тая зелената сливенска прахосмукачка да не караш Порше бе, еи много клавиатурни мафиоти станахте, че почнахте и да обиждате......Дайте и един боксов ринг да си напраиме на форума, вече почна да ми писва от разни компютърни терористи.Човек си каже мнението и веднага наскачахте.Карайте си газовите таралясници, ама не ме убеждавайте че е супер...Не съм си купил Поло,купил съм си БМВ.

Аватар

Мнение от vladuicho » 07 Мар 2008, 15:06

BOOKER написа:
vladuicho написа:много си умен тапако селски ,тва ли ти роди кухата лейка :winky:

ма той толко и кара я е навартял 200-300км я не :mhihi:

аааа по темата повечето бутилки дето се продават свободно май не са узаконени,по добре питай в някои сервиз.....имай предвид че на бмв багажника се стеснява в края и не всички бутилки стават ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо3 » 07 Мар 2008, 15:12

BOOKER написа:Що бе ти на бенц кво усещаш,да не си мислиш че караш космически кораб.Живеем у 2008-та година не у1995-та за тия 10-15 години колта ти е насрана достатъчно.

Няма да представям повече доказателства, само копирам този постинг, за да е видно как разсъждават така наречените "защитници" на газовите уредби, било те метанови, или конвенционални. Първо твърдят, при това много убедително, че който не познава метановите уредби, той нищо не знае. Твърде многозначително, господа. Какво не знаем? Уточнете се!!! Че ви е по-евтино с метан, това и сина ми, който е на 7 години ще ви го каже :mhihi: . Предложих на всички "защитници" да тестваме динамичните качества на колите, за да ви докажа кое е по-добро. Но вместо смислен отговор получих само нападки и обиди, от които не се засягам, защото те касаят основно същността на автора си. Повече от ясно е, че вие "защитниците" на газови уредби изпитвате непреодолима завист и злоба към тези, които имад достатъчно средства да плащат за горивото, с което са предназначени да работят тези двигатели. И вместо заключение: Темата за метан, бензин и т.н. толкова е банална, че само глупаците се връзват на разискване и обяснения от всякакъв род. Приемете моите най-искрени съболезнования и извинения за малко грубия тон. Останете си със здраве. Иво.

ентусиаст
Аватар
Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90

Мнение от MaXo » 07 Мар 2008, 15:22

Колко караш годишно? Каква част от месечните разходи са ти за гориво ... грубо в проценти?
без реклами в подписа...
Изображение

Аватар

Мнение от vladuicho » 07 Мар 2008, 15:23

Иво братле прочети темата и тогава пиши ,каква е темата......
КЪМ КОЛЕГИТЕ С МЕТАН...

ти с какво му помогна на колегата направил темата :?:

е тая картинка ти е топ отговора :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90

Мнение от MaXo » 07 Мар 2008, 15:26

Каква картинка и към кой се обръщаш?
без реклами в подписа...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо3 » 07 Мар 2008, 15:37

vladuicho написа:
BOOKER написа:

аааа по темата повечето бутилки дето се продават свободно май не са узаконени,по добре питай в някои сервиз.....имай предвид че на бмв багажника се стеснява в края и не всички бутилки стават ;)

До сега за 6 месеца съм навъртял точно 150 км, почти позна. При регистрацията до "КАТ" и офиса 15 км. плюс два пъти седмично от блока до автомивката 2.8 км, да забърша някоя мадама. :mhihi:

Аватар

Мнение от vladuicho » 07 Мар 2008, 15:37

брат аз ако карах толко малко щях и керосин да му сипвам :mhihi:
Последна промяна vladuicho на 07 Мар 2008, 15:47, променена общо 3 пъти

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо3 » 07 Мар 2008, 15:40

Напълно ме убедихте да си сложа метанова уредба. Още утре ще тегля кредит от банката в размер на 2000 лв. и след монтажа може да намина към провинцията да ви видя. :mhihi: Може и да станем приятели.

Аватар

Мнение от vladuicho » 07 Мар 2008, 15:42

ивчо3 написа:
vladuicho написа:
BOOKER написа:

До сега за 6 месеца съм навъртял точно 150 км, почти позна. При регистрацията до "КАТ" и офиса 15 км. плюс два пъти седмично от блока до автомивката 2.8 км, да забърша някоя мадама. :mhihi:

предлагам ти като тръгнеш за мадами да ми звъннеш да ходиме заедно,ма с боята баварка че ше ни е по евтино :bchug:

ПредишнаСледваща

Назад към E36