Към колегите с метан...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

ас

Мнение от nigh7lif3 » 07 Мар 2008, 12:47

Ми по добре още една кола да си купя, отколкото да си насера БМВ-то с газова уредба.....ти като искаш евтино да караш, да не си купувал БМВ. Какво си милиш че усещаш от това БМВ на метан? Просто се возиш май, ама просто возене може и с трамвая брат.....

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50

Мнение от BOOKER » 07 Мар 2008, 13:02

Що бе ти на бенц кво усещаш,да не си мислиш че караш космически кораб.Живеем у 2008-та година не у1995-та за тия 10-15 години колта ти е насрана достатъчно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Re: хехехе

Мнение от Archangel » 07 Мар 2008, 13:08

likeavirgin написа:...

Именно че-ако можеш да си позволиш БМВ,как аджеба не можеш да си позволиш да го караш на бенз?И да го сервизираш?Дори чарковете правени за БМВ от слепи китайци с една лява ръка не могат да се сравняват с тези за коли от среден клас като нашите 15-16 годишни машини. Именно затова е странно как има такъв лагер-хора,които са си купили БМВ и не могат да си позволят да го карат на бензин и им се налага да го тъпчат с бомби в багажника.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 1987 e30

Мнение от nabora » 07 Мар 2008, 13:12

Хайде без глупави коментари от хора не пряко запознати с метана. Когато си сложите метан и имате лично мнение за него тогава говорете глупости!

А колегата, който иска да слага метан най-добре да отиде в сервиз и там ще видят какви бутилки имат, как ще се сложат и колко ще струва.

Аватар
Кара: bmw е46

Re: ас

Мнение от vladuicho » 07 Мар 2008, 13:13

nigh7lif3 написа:Ми по добре още една кола да си купя, отколкото да си насера БМВ-то с газова уредба.....ти като искаш евтино да караш, да не си купувал БМВ. Какво си милиш че усещаш от това БМВ на метан? Просто се возиш май, ама просто возене може и с трамвая брат.....

аз не мога да разбера защо сереш на темата като никога не си карал на метан и понятие си нямаш за това,и какво си мислиш като караш на бензин че караш звездолет ли,брат караш кошница на 15 години бе :lol:стегни се малко :mhihi:

както каза колегата 2008 година сме :mhihi:

предлагам на модераторите да трият мненията на потребителите така наречени защитници на бензина,защото темата се пълни с тапотии

по добре да си карам БМВ то на метан отколкото да ми е като квачка мътилка пред блока,турете по едни яйца барем излюпи нещо :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от ilkod4 » 07 Мар 2008, 13:40

А Някои знае ли бутилката колко е тжка долу горе. Аз имам система но нямам бутилка някой ако продава да пише

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от likeavirgin » 07 Мар 2008, 13:51

vladuicho написа:
nigh7lif3 написа:Ми по добре още една кола да си купя, отколкото да си насера БМВ-то с газова уредба.....ти като искаш евтино да караш, да не си купувал БМВ. Какво си милиш че усещаш от това БМВ на метан? Просто се возиш май, ама просто возене може и с трамвая брат.....

по добре да си карам БМВ то на метан отколкото да ми е като квачка мътилка пред блока,турете по едни яйца барем излюпи нещо :mhihi:

:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 07 Мар 2008, 13:54

biko написа:
nigh7lif3 написа:Не са ли тежки тез метанки, наварвяват ли бимите с метан? :help:

Ми за тежест мисля че 20-30 кг няма да те збаркат.Що 20-30кг ми щото немисля че караш все с пълен резевлуар с неговите 70кг бензин и като сметнеш килата на метана излизат горе доло толкова.
А кокото до другото ми неможе да е и дошата в рая и кура до края :mhihi: всичко е компромис :(

Относителната плътност на автомобилния бензин е 0.75 кг на литър. При пълен резервоар- 65 литра, тежестта на горивото е 48.75 кг.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от likeavirgin » 07 Мар 2008, 13:57

Archangel написа:

Именно че-ако можеш да си позволиш БМВ,как аджеба не можеш да си позволиш да го караш на бенз?И да го сервизираш?Дори чарковете правени за БМВ от слепи китайци с една лява ръка не могат да се сравняват с тези за коли от среден клас като нашите 15-16 годишни машини. Именно затова е странно как има такъв лагер-хора,които са си купили БМВ и не могат да си позволят да го карат на бензин и им се налага да го тъпчат с бомби в багажника.

Явно има хора, които могат да си позволят да го карат само през уикенда и други, които на цената на не толкова мощното возене поне не го гледат от балкона !!! Мисля , че втория вариант е по удачен :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо3 » 07 Мар 2008, 14:04

likeavirgin написа:
Archangel написа:

Явно има хора, които могат да си позволят да го карат само през уикенда и други, които на цената на не толкова мощното возене поне не го гледат от балкона !!! Мисля , че втория вариант е по удачен :roll:

Предлагам да направим един тест на автомобилите- с еднакви характеристики- мощност, кубатура и т.н. на метан и на бензин, за да се преустанови веднъж завинаги с този спор. Задължително условие е на единия автомобил да има метанова уредба и да движи само с това гориво, а другия да бъде само на бензин. Смятам, че от 0 до 150-160 км/час няма много да презорим тези кошници.

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50

Мнение от BOOKER » 07 Мар 2008, 14:10

Кой каза че в BG имало бедни хора,вижте този форум пръщти от богаташи един от друг по богати.BMW-та имат хората кое от кое по ново едно 92' друго 95' набор на бенц карат хората.Купуваме си фарчета за по 700-800стен леа,джантета 1000-2000дарки браво браво,а пък караме коли за 4-5лв.нека нека мноо хубаво тва е формулата на успеха. :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90

Мнение от MaXo » 07 Мар 2008, 14:11

Какво точно очакваш от този тест? Метанотово БМВ в теста е хубаво да е с метанов инжекцион. Най-добре може да идете на дино и да мерите ква е разликата... И без тва се чудя що в БМВ форума не се организират дино дейс.
без реклами в подписа...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXo » 07 Мар 2008, 14:14

Archangel написа:

Извинявам се ... ти какво БМВ караш?
без реклами в подписа...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ивчо3 » 07 Мар 2008, 14:16

Съгласен съм с това условие. Лично аз съм готов да си тествам колата с друга такава с метанов инжекцион. Никога не бих си сложил на колата газова уредба. Когато нямам средства да си купувам скъпия бензин или я хвърлям на боклука, или я продавам и ще си купя някой голф, или опел с газова уредба.

ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXo » 07 Мар 2008, 14:26

ивчо3 написа:Съгласен съм с това условие. Лично аз съм готов да си тествам колата с друга такава с метанов инжекцион. Никога не бих си сложил на колата газова уредба. Когато нямам средства да си купувам скъпия бензин или я хвърлям на боклука, или я продавам и ще си купя някой голф, или опел с газова уредба.

А ти караш БМВто щото е бегачка ли?Щото возията и интериора не се променя от метана ... та реших, че не би го сложил щото ще изгубиш бегачковите характеристики на колата си. :mhihi:
без реклами в подписа...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E36