Тия са си лика-прилика
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Тия са си лика-прилика
"Хайка за вълци организираха за президента на България Георги Първанов служителите на Държавното лесничейство - Симитли, в събота, 1 март. Така, когато отчаяни семейства трескаво издирваха изчезналите си близки, а България оплакваше жертвите от пожара във влака София-Кардам, държавният глава отиде на ловен излет в района на Куматинските скали над Симитли.
За пазената в тайна хайка бе създадена отлична организация...от http://dnevnik.bg/show/?storyid=466419
освен това компания му правил друг голям пич: депутата от БСП Стоян Проданов, приватизатор на фирмата за ремонти и поддържане на пътища "Техностройинженеринг", разследван за фалита на Ямболската търговска банка...
А в това време неговия критик мухобойко-- Бойко Борисов бая се позабавлява и усмивката не слезе от устата му на прием в Бояна навръх трагичния 29-и февруари. Той беше единственият от големите политици, който не отклони поканата за високосен бал на в. "Труд". Това не попречи на Генерала днес да потърси сметка на президента Първанов, че не отмени държавния прием довечера. Борисов явно е приел като дюшеш въздържането на колегите да отразят във вчерашния си брой веселото му присъствие на тържеството в резиденцията онази вечер.
автор: СЛАВА
от http://www.slava.bg/news/1866.html
За пазената в тайна хайка бе създадена отлична организация...от http://dnevnik.bg/show/?storyid=466419
освен това компания му правил друг голям пич: депутата от БСП Стоян Проданов, приватизатор на фирмата за ремонти и поддържане на пътища "Техностройинженеринг", разследван за фалита на Ямболската търговска банка...
А в това време неговия критик мухобойко-- Бойко Борисов бая се позабавлява и усмивката не слезе от устата му на прием в Бояна навръх трагичния 29-и февруари. Той беше единственият от големите политици, който не отклони поканата за високосен бал на в. "Труд". Това не попречи на Генерала днес да потърси сметка на президента Първанов, че не отмени държавния прием довечера. Борисов явно е приел като дюшеш въздържането на колегите да отразят във вчерашния си брой веселото му присъствие на тържеството в резиденцията онази вечер.
автор: СЛАВА
от http://www.slava.bg/news/1866.html
Може доста гневни постове да си навлека, ама не мога да не го кажа. Ако дъщеря ми се бе родила на злополучния ден, или на траурния ден, аз кво с наведена глава и оклюмал ли да ходя? Случват се такива неща навсякъде по света. На Първанов му е бил почивен ден, отишъл на лов. На вас ако ви е бил свободен ден, само не ми казвайте, че сте обикаляли църквите. Я да си признаят сите де са се изпонапили тоя ден, сите де са одили на дискотеки и т.н. Стига простотия. Какво само им държите сметка и ги хулите? А идете вие там да управлявате, да видиме вашия сеир. Същите посерковци ще бъдете и ако те крадат с гъза си, вие и с далака си ше крадете
sonny написа:Може доста гневни постове да си навлека, ама не мога да не го кажа. Ако дъщеря ми се бе родила на злополучния ден, или на траурния ден, аз кво с наведена глава и оклюмал ли да ходя? Случват се такива неща навсякъде по света. На Първанов му е бил почивен ден, отишъл на лов. На вас ако ви е бил свободен ден, само не ми казвайте, че сте обикаляли църквите. Я да си признаят сите де са се изпонапили тоя ден, сите де са одили на дискотеки и т.н. Стига простотия. Какво само им държите сметка и ги хулите? А идете вие там да управлявате, да видиме вашия сеир. Същите посерковци ще бъдете и ако те крадат с гъза си, вие и с далака си ше крадете
Абсулютно съм съгласен, при това Първанов не е от хората, които лапат в парламента, да не кажа, че имаме един доста колоритен президент, отговорен за много акции и организации свързани с благото на тая страна, ама нали на нас това ни е в природата - се да плюеме...
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- sinqta_strela
- Дружба Тийм
-
- Кара: Trabant 601'S
- Детайли за колата: машина човечееее
sonny написа:Може доста гневни постове да си навлека, ама не мога да не го кажа. Ако дъщеря ми се бе родила на злополучния ден, или на траурния ден, аз кво с наведена глава и оклюмал ли да ходя? Случват се такива неща навсякъде по света. На Първанов му е бил почивен ден, отишъл на лов. На вас ако ви е бил свободен ден, само не ми казвайте, че сте обикаляли църквите. Я да си признаят сите де са се изпонапили тоя ден, сите де са одили на дискотеки и т.н. Стига простотия. Какво само им държите сметка и ги хулите? А идете вие там да управлявате, да видиме вашия сеир. Същите посерковци ще бъдете и ако те крадат с гъза си, вие и с далака си ше крадете
мммм да да да
абсолютно на 100% съгласен
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio

Изпревари ме с поста. Мнението ми съвпада на 100% с твоето.
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
Ето го единият любимец: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0% ... 0%BE%D0%B2
Хоп- и другият: http://kafene.net/analysis.html?fb_1101652_anch=2104972
- Eliana
-
Van написа:Ето го единият любимец: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0% ... 0%BE%D0%B2
Ние тези ги знаеме, а другите дето вместо да помогнат на хората, които са били във влака, са снимали отстрани с телефоните и си правеха коментарчета от рода на "Малиииииииии, гледай к'во става"! Техни снимки няма ли да покажеш?
И както каза полицая, вместо да вземат по един камък и по един прозорец да бяха счупили, трагедията нямаше да е толкова голяма.
Всеки търси вината в политиците, но в тази ситуация не трябва да търсим политическата, а човешката вина.
Eliana написа:Van написа:Ето го единият любимец: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0% ... 0%BE%D0%B2
Ние тези ги знаеме, а другите дето вместо да помогнат на хората, които са били във влака, са снимали отстрани с телефоните и си правеха коментарчета от рода на "Малиииииииии, гледай к'во става"! Техни снимки няма ли да покажеш?
И както каза полицая, вместо да вземат по един камък и по един прозорец да бяха счупили, трагедията нямаше да е толкова голяма.
Всеки търси вината в политиците, но в тази ситуация не трябва да търсим политическата, а човешката вина.
напълно съм съгласен и с теб мацка,защото Първанов и Борисов може да не са стока,ама не са били там и няма с какво да помогнат на тея 9 нещастника който са си отишли,а онези дето са седяли отстрани са могли да направят нещо за да се намали трагедията...
стига плюхте политиците,за тва сме на тоя хал,щото всеки седи от срани и вика "еееее тоя глей го сега отиде на лов или другия на банкет и тн."
вместо да седим и да мрънкаме,трябва да се замислим с какво можем да помогнем ние в случая и ако неможем,поне да не пречим.
както някога някаде някой бе казал
"не питай какво ще ти даде страната ти,а какво ти ще дадеш на страната си"
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
sonny написа:Може доста гневни постове да си навлека, ама не мога да не го кажа. Ако дъщеря ми се бе родила на злополучния ден, или на траурния ден, аз кво с наведена глава и оклюмал ли да ходя? Случват се такива неща навсякъде по света.
Така е, случват се. Ама аз и ти не сме президенти. Когато аз празнувам в ден на национален траур, щото си имам личен повод, това е едно. Президентът обаче е лицето на нацията. За него е съвсем друго. Когато говори за национален траур, той просто няма друг избор, освен да го уважи. Другото е пълна безотговорност. И глупост, също така.

Eliana, не си права. В такава ситуация човек не е длъжен да си рискува живота, за да помогне на другите. Някои биха го направили, други не - това си е техен избор. Политиците обаче са длъжни да проявят съпричастност.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Eliana
-
Feanor написа:Eliana, не си права. В такава ситуация човек не е длъжен да си рискува живота, за да помогне на другите. Някои биха го направили, други не - това си е техен избор. Политиците обаче са длъжни да проявят съпричастност.
За мен ако хвърлиш камък по прозорец и го счупиш едва ли си рискуваш живота. Но щом така го приемаш ОК.
Там полицаите не са били много, но какво пък всички слизаме от влака и чакаме да се дотътрят полицаи от най- близкият град, той влака нека си гори, нека да чуваме хората как крещат за помощ вътре, но к'во пък ние не сме длъжни да помагаме, ние сме обикновени хора. Това си е работа на полицията. Или пък да чакаме президентът да долети отнякъде, за да ги спаси, или пък супер Любо?
Аре стига глупости!
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
НЕ казвам, че е правилно да стоиш и да гледаш. Казвам, че НЕ си длъжен да правиш нещо. После единственият, който може да те съди е собствената ти съвест. Това НЕ е случаят с длъжностни лица, и особено - държавни глави. Да, естествено, те не могат да дойдат на място и да помогнат. Могат обаче да уважат загиналите поради небрежността на някой, който косвено им е подчинен. Не само, че могат - длъжни са. Особено в случай, че са решили да има ден на национален траур - щото иначе излиза, че не уважават собствените си решения и разпоредби. Е... извинявай, ама WTF?! 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Абсолютно вярноFeanor написа:НЕ казвам, че е правилно да стоиш и да гледаш. Казвам, че НЕ си длъжен да правиш нещо. После единственият, който може да те съди е собствената ти съвест. Това НЕ е случаят с длъжностни лица, и особено - държавни глави. Да, естествено, те не могат да дойдат на място и да помогнат. Могат обаче да уважат загиналите поради небрежността на някой, който косвено им е подчинен. Не само, че могат - длъжни са. Особено в случай, че са решили да има ден на национален траур - щото иначе излиза, че не уважават собствените си решения и разпоредби. Е... извинявай, ама WTF?!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
а как разбра че пожара е по-вина на някой техен косвено подчинен...
замислял ли си се че може да е имало група мъртво пияни и надрусани полуидиоти във влака който да си причинили пожара,пушеики марихуана и наливайки се с водка+бира
айде стига с това че все държавата ни е виновна за всичко...
сигорно пак държавата е виновна за децата удавили се в река Лим,че оня е заспал на волана.....
и сигорно пак държавата е виновна за загиналиде деца в Индиго преди години....
замислял ли си се че може да е имало група мъртво пияни и надрусани полуидиоти във влака който да си причинили пожара,пушеики марихуана и наливайки се с водка+бира

айде стига с това че все държавата ни е виновна за всичко...
сигорно пак държавата е виновна за децата удавили се в река Лим,че оня е заспал на волана.....
и сигорно пак държавата е виновна за загиналиде деца в Индиго преди години....
- Eliana
-
Feanor написа:......
Този виновния, който им е подчинен едва ли има вина затова, че се е запалил влака. Май не е отишъл да драсне клечката той....
Ма дай да направиме седалките и пердетата огнеупорни, за да може да си хвърляме фасовете където ни падне. Пътувала съм доста с влак, знам какви молумници и пияници се возят редовно. Виждала съм и как дечурлига палят пердета за собствен кеф. Усетила съм и стъкло да ми се забива във врата гледайки през прозореца, докато пияни войници хвърлят бутилки от бира през прозореца.
Беше обявен ден на национален траур. За мен това е тяхното уважение към близките на загиналите. Макар, че и едногодишен траур да има, на тях им е все тая. Техните роднини и приятели не могат да се върнат.
Ма дай сега да плюеме по президента, че вместо да реве цял ден и да се тръшка, той е отишъл еди каде си и е правил еди кво си.
И не е нужно да спориме цял ден. Това, че ти не можеш да се сългласиш с мен не означава, че за други хора не съм права.
Извинен си
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3