ЕХ ТОЗИ АЛИ!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 06 Мар 2008, 13:43

Не го вадя никакъв :!:
Казвам си личното мнение, че не се впечатлявам от всяко нещо което видя защото най-малкото ходя от доста време по състезания и сбирки и какво ли не не съм видял....

Аватар
Кара: много работи
Мечтае да кара: вече нищо

Мнение от Martini » 06 Мар 2008, 13:45

То такива двигатели в БГ се броят на пръсти камоли някой да смее да ги пипа :mhihi: Евала на Али :bowdown:
ПП: Не е важно какво си видял а какво си направил :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 06 Мар 2008, 13:52

_BoBI_ написа:Не го вадя никакъв :!:
Казвам си личното мнение, че не се впечатлявам от всяко нещо което видя защото най-малкото ходя от доста време по състезания и сбирки и какво ли не не съм видял....

Ми ние па си седиме вкъщи и сме "невиждали", аре земи си компетентното лично мнение и хои му кажи на Аладин да върне стария мотор, щото тоя не е нищо особено.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от _BoBI_ » 06 Мар 2008, 14:00

Не съм казал, че е нищо особено, а че не ме впечатлява само като видя надписа М и да викам ууу, ааа ееее, ебаси.Слагаш ми думи в устата :!:
Мога и да му кажа всичко защото сме съседи общо взето ;)
Преди 4-години още имах надпис на колата си Ali motor sport
Ако нещо ти е на криво не съм ти аз виновен ;)

Ясно е че си тук за да се заядеш и просто търсиш причина, затова не виждам смисъл повече да ти обяснявам...

"Ми ние па си седиме вкъщи... "

Хич не ме интересува кой какво прави, защо ме занимаваш с глупости немога да разбера ;)
Казах си мнението, не искам да обидя никой, точка по въпроса плямпай си цял ден сега :mhihi:
Последна промяна _BoBI_ на 06 Мар 2008, 14:23, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 06 Мар 2008, 14:02

_BoBI_ написа:Не го вадя никакъв :!:

пич-не си мисли че не е барнат мотора-барнат е и още как!!!- а и нитро едно съм снимал и се мъдри там :mhihi:-вярваи ми щото от 7 години се знаем и го снабдявам с некои черколяци :mhihi:
P.S.-аз не да се караме тук сложих тея снимки първи-а щото всичко свързано с марката ме кефи-а и да не забравяме че 99 % от М-ките по улицата са менте........... ;)
Последна промяна robert1975 на 06 Мар 2008, 14:10, променена общо 1 път
BMW-маниак
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от _BoBI_ » 06 Мар 2008, 14:08

robert1975 написа:пич-не си мисли че не е барнат мотора-барнат е и още как!!!- а и нитро едно съм снимал и се мъдри там :mhihi:

Пич сигурно е така не се и съмнявам, но мисълта ми беше защо всички започват да викат ааа, ууу, ееее само при надписа М :roll:
Просто ми е странно начина по който хората приемат нещата и как реагират.Аз също се кефа разбирасе кой нормален човек не би се накефил, но въпроса е как ще реагирам и какво ще кажа :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 06 Мар 2008, 14:11

_BoBI_ написа:
robert1975 написа:пич-не си мисли че не е барнат мотора-барнат е и още как!!!- а и нитро едно съм снимал и се мъдри там :mhihi:

Пич сигурно е така не се и съмнявам, но мисълта ми беше защо свички започват да викат ааа, ууу, ееее само при надписа М :roll:
Просто ми е странно начина по който хората приемат нещата и как реагират.

:yes: -прав си
BMW-маниак
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 06 Мар 2008, 14:42

_BoBI_ написа:...

Бате не ща да се заяждам с никой, просто не виждам нищо странно в това хората да се кефят на S38 в Е30, тва са фенове, сектанти, спят си в колите и т.н., а ти че си големия гъзар, виждал си всичко и си носил лепенка с лого на МИМАС никой не го боли, не знам кой кого повече занимава с глупости.
Изображение

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 06 Мар 2008, 14:45

robert1975 написа:
_BoBI_ написа:

Пич сигурно е така не се и съмнявам, но мисълта ми беше защо свички започват да викат ааа, ууу, ееее само при надписа М :roll:
Просто ми е странно начина по който хората приемат нещата и как реагират.

:yes: -прав си

Ми прав е разбира се .. Има някаква тема и отдолу 30 поста от рода на ууу, ааа, леле колко якоооо и в крайна сметка от 5 страници изписани, нищо съществено, не визирам само конкретния случай, просто аман от простотии ... ;)
Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 06 Мар 2008, 14:54

ма ние сме били много напреде щом S38 в коша на е30 си е нещо нормално за в БГ и не буди никакъв интерес 8)

виж това м50 в е30 е друга бира :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 06 Мар 2008, 15:29

ами според мен не е малко-некои сложи един М 50-ца на мястото на М 40-ка и ееееееееееее! да ама тук става въпрос маи за м-ков мотор с нитро и то маи е пипано моторчето-не е си заводското-та маи вместо да плюем - :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: -пред ентусиазма и положения труд-а за резултата може скоро да чуем по божира а и не само там ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от _BoBI_ » 06 Мар 2008, 15:49

alX3m написа:а ти че си големия гъзар...

За втори път ми слагаш думи в устата, стана ти навик вече :mhihi: Никъде не съм казвал, че съм гъзар :!:

alX3m написа:Бате не ща да се заяждам с никой...

Ами щом не се заяждаш с никой си смекчи тона, като за начало и да си говорим възпитано ;)

alX3m написа:просто не виждам нищо странно в това хората да се кефят на S38 в Е30, тва са фенове, сектанти, спят си в колите и т.н.

И аз не виждам нищо странно хората да се кефят защото и аз се кефя ама няма полза от 10 страници например с еднакви постове и поклони при условие, че даже човека едвали ще ги види.По-добре да му го кажем лично в сервиза в Надежда или на Божура ;)

Колегата го каза много точно :yes:

Methodius написа:Ми прав е разбира се .. Има някаква тема и отдолу 30 поста от рода на ууу, ааа, леле колко якоооо и в крайна сметка от 5 страници изписани, нищо съществено, не визирам само конкретния случай, просто аман от простотии ... ;)

Мир да е :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 06 Мар 2008, 16:01

_BoBI_ написа:За втори път ми слагаш думи в устата ;)

Аз накрая нещо друго щи сложа в устата ;) , аре стиа глупости сме писали, да не съм off искам да питам автора кво точно е пипано по двигателя нещо повече инфо, ако има и след тва _BoBI_ и Methodius ще коментират, за да не е поредната тема пълна с еднакви постове, нали тва искате. В противен случай таа тема няма какво повече да се обсъжда и ще се слагат само :bowdown:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 06 Мар 2008, 16:19

:clap:
S38.. :twisted:
сега остана само дa чакаме да видим какви времена ще дава :mhihi:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 06 Мар 2008, 16:54

_BoBI_ написа:

Пич сигурно е така не се и съмнявам, но мисълта ми беше защо всички започват да викат ааа, ууу, ееее само при надписа М :roll:
Просто ми е странно начина по който хората приемат нещата и как реагират.Аз също се кефа разбирасе кой нормален човек не би се накефил, но въпроса е как ще реагирам и какво ще кажа :mhihi:

как няма викаме "ааа, ууу, ееее" повечето от нас нямат М в колата си ама ти сигурно си свикнал на емки и не ти прави впечетление

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата