за е28 м30б28
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- stoian3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318is
за е28 м30б28
колеги кво ви е мнението за е28 2,8 бива ли ги тея двигатели взех такова но още не съм го карал разправят че били бая тромави та даржът ли поне на торбиниране здрави ли са като двигатели 

- Archi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: фадрома в народното събрание
Абе аз не мисля, че ми е тромава акулата
, ама това си е мое мнение. Пък и до 100 съм под 9 секунди, като се има предвид, че е автомат мойта
Ама съм от скоро в клуба, затова да кажат вещите в областта хора. Ама все пак 184 коня са си 184 коня
Поздрави!!!

Бива ли ги тези двигатели?
Ами - бива ги.....
Точно тези - М30 и 4-цилиндровите М10 - от "обикновените" двигатели - най ги бива...
Били тромави, ами да, така е - в сравнение със заводско е28 М5
Могат ли да се "торбинират"? - за това не знам, но могат да се турбинират, и при това доста успешно и тогава тромавостта изчезва - тогава е28 М5 стават тромави в сравнение с тях...
Ами - бива ги.....
Точно тези - М30 и 4-цилиндровите М10 - от "обикновените" двигатели - най ги бива...
Били тромави, ами да, така е - в сравнение със заводско е28 М5

Могат ли да се "торбинират"? - за това не знам, но могат да се турбинират, и при това доста успешно и тогава тромавостта изчезва - тогава е28 М5 стават тромави в сравнение с тях...
- kompi
- младши ентусиаст
-
DEMIURGE написа:Бива ли ги тези двигатели?
Ами - бива ги.....
Били тромави, ами да, така е - в сравнение със заводско е28 М5![]()

Сучииии!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: за е28 м30б28
ще ти кажа...моята старица я взех на 550 000км.след 9 год стана на 750 000км...и така се продаде.винаги я карах с полусинтетика масло и редовна смяна на консумативи.Единствената повреда беше всчупването на демпферната шайба.Ако имах възможност тоа М50 дето е на моята Е34 веднага го сменям за М30 Е28-без да му се чудя...не че ще стане ама М30 ката гори по малко особенно извънградско а за вървенето нема нищо общо с М50то...много много отгоре..за подвизи не разправям -не съм детеstoian3 написа:колеги кво ви е мнението за е28 2,8 бива ли ги тея двигатели взех такова но още не съм го карал разправят че били бая тромави та даржът ли поне на торбиниране здрави ли са като двигатели

- stoian3
- кандидат ентусиаст
-
ами не че нещо ама и аз го обмисям за смяна на двигатели от е28 на е34 който е дизелов ама не знам дали не е тежичко копето на е34 и дали не е по добре да си остане е28 в неговото си копе най добре парво да запали и да го покарам малко па после ще преценя
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
да не пускам нова тема става въпрос за този двигател М30б28 дават ми го за 500лв с компютъра, но няма картер и инжекция.Има ли части? Как е тази цена
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
Как да го формулирам ?!? - Дали тази цена от 500 лева е добра за такъв двигател? Всъщност, какво знаем за този двигател - освен че няма картер и "инжекция"? Но има компютър......
Ами тази цена може да бъде и много висока, така и направо да е подарък...., даже с или без посочените липси. Трябва да се знае нещо повече, преди да се пазарува, освен ако не ти е хоби да правиш ремонти на двигатели, както и да им търсиш части. Иначе "части" мисля, че ще се намерят.
Ами тази цена може да бъде и много висока, така и направо да е подарък...., даже с или без посочените липси. Трябва да се знае нещо повече, преди да се пазарува, освен ако не ти е хоби да правиш ремонти на двигатели, както и да им търсиш части. Иначе "части" мисля, че ще се намерят.
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
..
Колега, като се има пред вид колко относителности има при един двигател на толкова години и толкова километри, аз смятам въпроса ти за почти безсмислен.
Един добре поддържан мотор според мен и два пъти по толкова да дадеш пак си струва. А за обратното - сам се сещай...
Но не прави грешката ако не си виждал бутало отблизо да скачаш в неизвестностите
По- добре плати на някой спец за консултация, или купи каса бира на по-грамотните фенове, та да те светнат струва ли си
Иначе аз съм фен на М30. Не че съм специалист, но имам чудесни впечатления от М30Б28 и М30Б25.
Желая ти успех в начинанието
Един добре поддържан мотор според мен и два пъти по толкова да дадеш пак си струва. А за обратното - сам се сещай...
Но не прави грешката ако не си виждал бутало отблизо да скачаш в неизвестностите

По- добре плати на някой спец за консултация, или купи каса бира на по-грамотните фенове, та да те светнат струва ли си

Иначе аз съм фен на М30. Не че съм специалист, но имам чудесни впечатления от М30Б28 и М30Б25.
Желая ти успех в начинанието
- stoian3
- кандидат ентусиаст
-
ами аз цялото го взех за 700 в лош външен вид но с доста добър двигател и имах вазможнос да го запаля и чуя как работи така че сам прецени
13 мнения
• Страница 1 от 1