КРАЙ С МОЯТА ЕПОПЕЯ С 525тдс- ПРОДАВАМ Я ....МОЖЕ И БАРТЕР
Модератор: Технически модератори
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Аре бе човек как така се е счупила???? Тя на омегата не беше ли същата шайбата???? Предваш се много лесно бе човек. Намери си нова шайба и след като я сложиш ще видиш че пробелми няма да имаш. Не предавай дизела и се усмихвай
Айде всички сме с тебе.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Гълъбче, искрено съжалявам, за това което се е случило.Или нямаш късмет или (моето мнение) си попаднал на баси КЕНЕФА.
Съжалявам, че само за няколко месеца хвърли след ТДС-а хилядарка.
Ти си знаеш най - добре, надявам се поне да останеш с нас, след като си купиш бензиново БМВ.
На мен леко ми е сълзяло от семеринга на разпределителния вал (50-100гр/2000км.) ама НЯМА да бутам - наплаших се, пък и не е болка за умиране.
Ти си знаеш най - добре неискам да те кандардисвам за нищо.
Надявам се да останеш с нас, макар и с друг автомобил.
Какво се случи, шпонките ли се изкъртиха?
Кажи поне името на продавача да знаем, че не е стока!!!
Ти си знаеш най - добре, надявам се поне да останеш с нас, след като си купиш бензиново БМВ.
На мен леко ми е сълзяло от семеринга на разпределителния вал (50-100гр/2000км.) ама НЯМА да бутам - наплаших се, пък и не е болка за умиране.
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Re: Късметлия......
GALAB_DAIWA написа:Как сега да не мисля че ПРОСТО НЕ МИ Е ПИСАНО ТАЯ КОЛА ДА Е ЗА МЕН. Незнам пичове , ама това мойто на нищо не прилича .....а вече БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС смятах да си я задържа. Днес сложихме прословутата ДЕМФЕРНА ШАЙБА , която един пич от форума ми продаде за скромните 150лв. и точно след ......САМО ...3 км. каране и тя си замина. Просто не мисля че ШИБАНИЯ ТДС е достатачно добър автомобил за да компенсира тотално разбитата ми нервна система. Твърдо реших ЩЕ Я ПРОДАВАМ , пък ако ще и на загуба , и не мисля че има сила която да ме накара да си купя някога дизел на БМВ. Въпреки скромния ми опит ще си позволя да посъветвам всички пичове искащи ТДС , НИКОГА...АМА НИКОГА ДА НЕ СИ КОПУВАТ ТАКАВА КОЛА ........ОСВЕН АКО НЯМАТ ИЗЛИШНИ ПОНЕ 20 000лв. ЗА ТАКАВА в противен случай ще се самозалъгват че имат кола и така наречените им ДРЕБНИ проблеми нямат да имат край ЗА СЪЖАЛЕНИЕ. Искам да БЛАГОДАРЯ на всички ви за НЕОЦЕНИМАТА ПОМОЩ И ПОДКРЕПА която ми дадохте....въпреки че дори не ме познавате , БЛАГОДАРЯ ВИ. Ако някой въпреки всичко иска ТДС да свирка ....МОЯ СЕ ПРОДАВА
Виж ся Гълъбе,
Не съм съгласен с изказването ти. Не можеш да слагаш под един показател всички тдс-и. Помисли и ще разбереш, че е така. ОчевАдно е, че екземпляра, на който си попаднал не е читав и разходите следват еди след друг....
ИЗВОД:
По-добре човек да си купи малко по-скъп екземпляр от предпочитаната марка и модел, отколкото да се хващаме за първата "по-добра" оферта с 400-500 лв по-ниска. ВИНАГИ досега тази схема се е изплащала при мен, ВИНАГИ. До момента съм имал 4 опела, 2 БМВ-та 2 фолксвагена, 2 лади и ВИНАГИ тази схема е работила безотказно.
Последната ми лична кола Е34 ТДС 94 (широк бъбрек) е БЕЗПРОБЛЕМНА една година вече. Вярно, че е от Германия, вярно, че колата е на 195,000!!! реални км - цялото състояние на колата е уникално съхранено - е, струваше ми 1500 лв повече от нормалните екзепляри, но пак казвам - колата е безпроблемна, защото е избирана внимателно и не е бързано... Мога да я хваля до утре, ама ще се изтълкува като реклама, а колата не се продава.... :-)
ЗАКЛЮЧЕНИЕ на моето изказване
Гълъбе, пиле, я майната й - това е само кола; не се ядосвай, ще имаш много по-приятни моменти с любимата марка - повярвай ми с дизел моментите са по-добри (ей ся ще ме нахранят колегите) и тогава ще осъзнаеш това, което вече знаеш - просто този екземпляр или е правен в петък и одитиран в понеделник и вече е на около 800,000 км, или го е карал някой душманин преди да попадне при теб! Ако си решил - продавай я смело!!!
УСПЕХ колега - да се похвалиш скоро с новата си придобивка!!!
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Баце сега като чета какво пишеш и направо си спомням как бях аз преди няколко години. За малко да намразя марката заради един шибан модел на Е34 ТДС Да ми го подаряват вече не искам такъв. Толкова съм добре сега с бензиновата че изобщо няма място за сравнение. Оттървай се дето викаш дори и на загуба да си. То и без това с ТДС ли си винаги си на загубаGALAB_DAIWA написа:Как сега да не мисля че ПРОСТО НЕ МИ Е ПИСАНО ТАЯ КОЛА ДА Е ЗА МЕН. Незнам пичове , ама това мойто на нищо не прилича .....а вече БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС смятах да си я задържа. Днес сложихме прословутата ДЕМФЕРНА ШАЙБА , която един пич от форума ми продаде за скромните 150лв. и точно след ......САМО ...3 км. каране и тя си замина. Просто не мисля че ШИБАНИЯ ТДС е достатачно добър автомобил за да компенсира тотално разбитата ми нервна система. Твърдо реших ЩЕ Я ПРОДАВАМ , пък ако ще и на загуба , и не мисля че има сила която да ме накара да си купя някога дизел на БМВ. Въпреки скромния ми опит ще си позволя да посъветвам всички пичове искащи ТДС , НИКОГА...АМА НИКОГА ДА НЕ СИ КОПУВАТ ТАКАВА КОЛА ........ОСВЕН АКО НЯМАТ ИЗЛИШНИ ПОНЕ 20 000лв. ЗА ТАКАВА в противен случай ще се самозалъгват че имат кола и така наречените им ДРЕБНИ проблеми нямат да имат край ЗА СЪЖАЛЕНИЕ. Искам да БЛАГОДАРЯ на всички ви за НЕОЦЕНИМАТА ПОМОЩ И ПОДКРЕПА която ми дадохте....въпреки че дори не ме познавате , БЛАГОДАРЯ ВИ. Ако някой въпреки всичко иска ТДС да свирка ....МОЯ СЕ ПРОДАВА

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
взе ми думата от устата...аматамън нека ТДСчиите теб да изядатslavianko написа:Баце сега като чета какво пишеш и направо си спомням как бях аз преди няколко години. За малко да намразя марката заради един шибан модел на Е34 ТДС Да ми го подаряват вече не искам такъв. Толкова съм добре сега с бензиновата че изобщо няма място за сравнение. Оттървай се дето викаш дори и на загуба да си. То и без това с ТДС ли си винаги си на загубаGALAB_DAIWA написа:Как сега да не мисля че ПРОСТО НЕ МИ Е ПИСАНО ТАЯ КОЛА ДА Е ЗА МЕН. Незнам пичове , ама това мойто на нищо не прилича .....а вече БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС смятах да си я задържа. Днес сложихме прословутата ДЕМФЕРНА ШАЙБА , която един пич от форума ми продаде за скромните 150лв. и точно след ......САМО ...3 км. каране и тя си замина. Просто не мисля че ШИБАНИЯ ТДС е достатачно добър автомобил за да компенсира тотално разбитата ми нервна система. Твърдо реших ЩЕ Я ПРОДАВАМ , пък ако ще и на загуба , и не мисля че има сила която да ме накара да си купя някога дизел на БМВ. Въпреки скромния ми опит ще си позволя да посъветвам всички пичове искащи ТДС , НИКОГА...АМА НИКОГА ДА НЕ СИ КОПУВАТ ТАКАВА КОЛА ........ОСВЕН АКО НЯМАТ ИЗЛИШНИ ПОНЕ 20 000лв. ЗА ТАКАВА в противен случай ще се самозалъгват че имат кола и така наречените им ДРЕБНИ проблеми нямат да имат край ЗА СЪЖАЛЕНИЕ. Искам да БЛАГОДАРЯ на всички ви за НЕОЦЕНИМАТА ПОМОЩ И ПОДКРЕПА която ми дадохте....въпреки че дори не ме познавате , БЛАГОДАРЯ ВИ. Ако някой въпреки всичко иска ТДС да свирка ....МОЯ СЕ ПРОДАВА![]()

bmwfena написа:взе ми думата от устата...аматамън нека ТДСчиите теб да изядатslavianko написа:Баце сега като чета какво пишеш и направо си спомням как бях аз преди няколко години. За малко да намразя марката заради един шибан модел на Е34 ТДС Да ми го подаряват вече не искам такъв. Толкова съм добре сега с бензиновата че изобщо няма място за сравнение. Оттървай се дето викаш дори и на загуба да си. То и без това с ТДС ли си винаги си на загубаGALAB_DAIWA написа:Как сега да не мисля че ПРОСТО НЕ МИ Е ПИСАНО ТАЯ КОЛА ДА Е ЗА МЕН. Незнам пичове , ама това мойто на нищо не прилича .....а вече БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС смятах да си я задържа. Днес сложихме прословутата ДЕМФЕРНА ШАЙБА , която един пич от форума ми продаде за скромните 150лв. и точно след ......САМО ...3 км. каране и тя си замина. Просто не мисля че ШИБАНИЯ ТДС е достатачно добър автомобил за да компенсира тотално разбитата ми нервна система. Твърдо реших ЩЕ Я ПРОДАВАМ , пък ако ще и на загуба , и не мисля че има сила която да ме накара да си купя някога дизел на БМВ. Въпреки скромния ми опит ще си позволя да посъветвам всички пичове искащи ТДС , НИКОГА...АМА НИКОГА ДА НЕ СИ КОПУВАТ ТАКАВА КОЛА ........ОСВЕН АКО НЯМАТ ИЗЛИШНИ ПОНЕ 20 000лв. ЗА ТАКАВА в противен случай ще се самозалъгват че имат кола и така наречените им ДРЕБНИ проблеми нямат да имат край ЗА СЪЖАЛЕНИЕ. Искам да БЛАГОДАРЯ на всички ви за НЕОЦЕНИМАТА ПОМОЩ И ПОДКРЕПА която ми дадохте....въпреки че дори не ме познавате , БЛАГОДАРЯ ВИ. Ако някой въпреки всичко иска ТДС да свирка ....МОЯ СЕ ПРОДАВА![]()

- GALAB_DAIWA
- кандидат ентусиаст
-
Прав си братле , много си прав......ло6ото е 4е се погледнах в голямо огледало , ами мани другото ами пак ме налита да си взема БМВ ама тоя път да е бензин.......ПУСТИ МЕРАКivan. написа:с трици маимуни не се ловят

НАСЛУКА
- GALAB_DAIWA
- кандидат ентусиаст
-
Оставането ми в този форум е СТО ПРОЦЕНТА БРАТЛЕ пък ако 6те и ЛАДА да карам. Аз каквото разбиране , подкрепа и безкористно отно6ение тука съм видял , не съм видял за по4ти целите си 33 год. Сериозно.Wenzy написа:Гълъбче, искрено съжалявам, за това което се е случило.Или нямаш късмет или (моето мнение) си попаднал на баси КЕНЕФА.
НАСЛУКА
- GALAB_DAIWA
- кандидат ентусиаст
-
Прав си братле , ИЗВИНЯВАЙ , ама аз то4но това имах в предвид.....4е не си ли вземе6 кола поне за 10 000лв. просто няма смисъл.......6те бере6 много ядове. Пък аз както вика ада6а съм тръгнал с трици маймунки да ловяSvetlio.Angelov написа:GALAB_DAIWA написа:Как сега да не мисля че ПРОСТО НЕ МИ Е ПИСАНО ТАЯ КОЛА ДА Е ЗА МЕН. Незнам пичове , ама това мойто на нищо не прилича .....а вече БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС смятах да си я задържа. Днес сложихме прословутата ДЕМФЕРНА ШАЙБА , която един пич от форума ми продаде за скромните 150лв. и точно след ......САМО ...3 км. каране и тя си замина. Просто не мисля че ШИБАНИЯ ТДС е достатачно добър автомобил за да компенсира тотално разбитата ми нервна система. Твърдо реших ЩЕ Я ПРОДАВАМ , пък ако ще и на загуба , и не мисля че има сила която да ме накара да си купя някога дизел на БМВ. Въпреки скромния ми опит ще си позволя да посъветвам всички пичове искащи ТДС , НИКОГА...АМА НИКОГА ДА НЕ СИ КОПУВАТ ТАКАВА КОЛА ........ОСВЕН АКО НЯМАТ ИЗЛИШНИ ПОНЕ 20 000лв. ЗА ТАКАВА в противен случай ще се самозалъгват че имат кола и така наречените им ДРЕБНИ проблеми нямат да имат край ЗА СЪЖАЛЕНИЕ. Искам да БЛАГОДАРЯ на всички ви за НЕОЦЕНИМАТА ПОМОЩ И ПОДКРЕПА която ми дадохте....въпреки че дори не ме познавате , БЛАГОДАРЯ ВИ. Ако някой въпреки всичко иска ТДС да свирка ....МОЯ СЕ ПРОДАВА
Виж ся Гълъбе,
Не съм съгласен с изказването ти. Не можеш да слагаш под един показател всички тдс-и. Помисли и ще разбереш, че е така. ОчевАдно е, че екземпляра, на който си попаднал не е читав и разходите следват еди след друг....
ИЗВОД:
По-добре човек да си купи малко по-скъп екземпляр от предпочитаната марка и модел, отколкото да се хващаме за първата "по-добра" оферта с 400-500 лв по-ниска. ВИНАГИ досега тази схема се е изплащала при мен, ВИНАГИ. До момента съм имал 4 опела, 2 БМВ-та 2 фолксвагена, 2 лади и ВИНАГИ тази схема е работила безотказно.
Последната ми лична кола Е34 ТДС 94 (широк бъбрек) е БЕЗПРОБЛЕМНА една година вече. Вярно, че е от Германия, вярно, че колата е на 195,000!!! реални км - цялото състояние на колата е уникално съхранено - е, струваше ми 1500 лв повече от нормалните екзепляри, но пак казвам - колата е безпроблемна, защото е избирана внимателно и не е бързано... Мога да я хваля до утре, ама ще се изтълкува като реклама, а колата не се продава.... :-)
ЗАКЛЮЧЕНИЕ на моето изказване
Гълъбе, пиле, я майната й - това е само кола; не се ядосвай, ще имаш много по-приятни моменти с любимата марка - повярвай ми с дизел моментите са по-добри (ей ся ще ме нахранят колегите) и тогава ще осъзнаеш това, което вече знаеш - просто този екземпляр или е правен в петък и одитиран в понеделник и вече е на около 800,000 км, или го е карал някой душманин преди да попадне при теб! Ако си решил - продавай я смело!!!
УСПЕХ колега - да се похвалиш скоро с новата си придобивка!!!

НАСЛУКА
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Трима души вече станаха на опашка - молят ме ако ми изпаднала някоя М50 - 2 или 2,5 литра да свиркам.Единия човек е даже от Мерцедес Клуб България.Всички те си мислят опбаче за супер кола за 6 К лв максимум , такава кола обаче няма вече
Както каза гълъба 10 бона минимум !
Моят съвет ,щом като се замисляш за бензиново БМВ Е34 - продай тази кола, досъбери си пари и си вкарай скъпа Е34 от Германия или най-вече от Швейцария
И толкова
Аз с тези 200 К км главоломно и безпощадно юркане толкова не съм се замислял за тая кола,че когато един ден тръгна да я продавам ще се разплача 100 на 100
Отделен е въпроса ,че системно ми потъват не малко пари ,но за всичкото това време се убедих ,че само така нещата са в нормални граници и че мога да съм спокоен и доволен от автомобила.Всичко останало е компромис , който в един момент обръща нещата към лошо
Георги Пенчев

Моят съвет ,щом като се замисляш за бензиново БМВ Е34 - продай тази кола, досъбери си пари и си вкарай скъпа Е34 от Германия или най-вече от Швейцария

Георги Пенчев
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Баце това че пак те налита на БМВ но на бензинов автомобил е най добрата идея която може да ти дойде. Вярвай ми. Сега съм с бензинова и каквото юркане и правя ако беше друг автомобил едва ли щеше а издържи. Обаче обърни внимание какво е написал Пенчев над мен. Много е правGALAB_DAIWA написа:Прав си братле , много си прав......ло6ото е 4е се погледнах в голямо огледало , ами мани другото ами пак ме налита да си взема БМВ ама тоя път да е бензин.......ПУСТИ МЕРАКivan. написа:с трици маимуни не се ловят

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
^ Абсолютно
Колеги,знаете ли в крайна сметка от къде идва всичко ?
Идва от мозъка ... Когато един човек е вътрешно убеден в нещо ,каквото и да се случи (без крайности и форсмажорни обстоятелства) нищо не може да го изкара от състоянието на равновесие.Да се разклати -да , но толкова
Бях писал някъде в по-старите теми,май вече заприличвам на проповедник на Е34 сектата
Тези коли може вече да са стари,но те са в златната история.След като е една неслучайна държава ,като Швейцария, където хората са си надвили на масрафа до господа ,се карат повече стари ,но "златни" автомобили повече от новите едва ли не и то в абсолютно безупречно техническо състояние ,просто направете си изводите ! А от тях няма по-пестеливи и уважаващи парите си хора ... Казал съм ,че оттам и стара метла да си купи човек,пак ще е по-доволен от тук - нова
На който докъдето му се простират възможностите трябва да се стреми да поддържа БМВ-то си в техническа безупречност.Тогава автомобила носи радоста от шофирането и возенето,повече от много от новите щайги,които нормално умайват човек за два дена и после край
В личен план - в момента съм на етап довършителни работи и обзавеждане на новото ми жилище.Луднал съм ,защото не съм предполагал какво означава да летят хиляди левове всеки ден
Най-важното в момента ,ще си оправя по колата ,ще останат някои дребни неща за по-късен етап макар да ми се къса сърцето и да искам на куп всичко да оправя.Вярвам ,че и Гълъба ще се справи не след дълго и ще се усмихне зад волана на някоя запазена е34-ка
Георги Пенчев

Колеги,знаете ли в крайна сметка от къде идва всичко ?
Идва от мозъка ... Когато един човек е вътрешно убеден в нещо ,каквото и да се случи (без крайности и форсмажорни обстоятелства) нищо не може да го изкара от състоянието на равновесие.Да се разклати -да , но толкова

Бях писал някъде в по-старите теми,май вече заприличвам на проповедник на Е34 сектата

На който докъдето му се простират възможностите трябва да се стреми да поддържа БМВ-то си в техническа безупречност.Тогава автомобила носи радоста от шофирането и возенето,повече от много от новите щайги,които нормално умайват човек за два дена и после край

В личен план - в момента съм на етап довършителни работи и обзавеждане на новото ми жилище.Луднал съм ,защото не съм предполагал какво означава да летят хиляди левове всеки ден

Георги Пенчев
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
давай ги на bmw3073@dir.bgGALAB_DAIWA написа:Пичове кой ще помогне да кача снимки на мойта хубавица, че немога и немога

63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5