Национален празник на България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 03 Мар 2008, 21:26

Честит празник на всички истински българи.
На тия без кожичките .... за тях няма празник - обратно в землянките
:bgflag:

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 03 Мар 2008, 22:09

:bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :!: :!: :!:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 03 Мар 2008, 22:33

:bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: Честит празник.
ПС Днес един минетчия на име Милен Цветков по секакъв начин се опитваше да обеждава зрителите ,че не трябва да се празнува.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 03 Мар 2008, 22:36

Само да попитам: Какъв празник? Какво Освобождение на България?
Защото според нашите политици и псевдо историци не е имало турско робство, а турско присъствие! Как ще ни освобождават като са ни били на гости, а не са ни шибали 500 години?
Не ме интересува дали Русия са имали интерес или не, важното е какво казват сега измекярите ни политици! Язък за борбата на хората за нашата свобода, не само за русите а и за българите който са се борили за свобода! :twisted: :twisted: :twisted:

От мен един голям поклон и светла им памет! :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 03 Мар 2008, 22:39

Абе ейййййййй, не са били само руси....
Ама комунизм у нас е пропил навсякъде :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 03 Мар 2008, 22:46

Няма значение какви са! Руси, англо-саксонци или китайци! Хората са се борили за чужда кауза, за некви си там българи!
Исках да натъртя на това че не е имало робство, а присъствие!
Ясно ми е че са имали някакъв интерес, както сега американците имат към Ирак да речем.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 03 Мар 2008, 22:52

Руското по-скоро е присъствие, турското си е баш робство ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 03 Мар 2008, 22:53

///peter написа:Руското по-скоро е присъствие, турското си е баш робство ;)

И аз така мисля, ама питай Станишев! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 04 Мар 2008, 19:09

bobi_maxo написа:Само да попитам: Какъв празник? Какво Освобождение на България?
Защото според нашите политици и псевдо историци не е имало турско робство, а турско присъствие! Как ще ни освобождават като са ни били на гости, а не са ни шибали 500 години?
Не ме интересува дали Русия са имали интерес или не, важното е какво казват сега измекярите ни политици! Язък за борбата на хората за нашата свобода, не само за русите а и за българите който са се борили за свобода! :twisted: :twisted: :twisted:

От мен един голям поклон и светла им памет! :bowdown:

Брат болно е, че изопачавт всичко, но най-важното е, да учим нашите деца на истинска история и те да носят борбения дух в сърцата си, да помнят делата на прадедите си и един ден да станат и да кажат, така е било и тази страна ще стане страна, а не путарник ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 04 Мар 2008, 21:23

Пичове , честит празник и от мен ---вчера научих няколко истории -накратко-Райна Княгиня е имала двама сина издигнали се до генерали , НО ....шибаните комунисти ги убиват --както и сина на баба Тонка ---а в Баташкото клане са участвали и много българи от помашките села --Левски е висял няколко дни без да има кой да го свали -- а човека който го сваля от въжето бива възнаграден от пашата за постъпката си.....момчета България умира като нация , ще я има само на картата......

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 04 Мар 2008, 21:27

Само да ви кажа една случка от преди месец.
Дъщеря ми е 3 клас, и имат урок за празниците на България, и представете си в учебника пише: "Васильов ден(Василов ден) на дата 14.01.."!
Само че на тази дата не е "Василов ден", а "банго Васил" т.е. циганската нова година!
Викам как бе?
Аз от как се знам( на 33 съм) Васильов ден е на 01.01., какви са тия глупости?
Казах на детето че ако учителката и пише по-слаба оценка за това, лично ще се разправям с нея и че няма да призная оценката!
Нямам нищо против децата да знаят празниците и на други етноси, все пак от обща култура, ама да ги учат че това е истинският именит празник не съм съгласен!
Седмица след това имаше родителска среща и учителката (много е точна) каза че им е казала кога е този ден и всъщност какъв ден е 14.01.

Казвам ви тази случка, защото мисля, че от сега подготвят децата кой ще ги командва след време! :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 05 Мар 2008, 0:43

честит празник на всички и от мене :D
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 05 Мар 2008, 2:46

bobi_maxo написа:Само да ви кажа една случка от преди месец.
Дъщеря ми е 3 клас, и имат урок за празниците на България, и представете си в учебника пише: "Васильов ден(Василов ден) на дата 14.01.."!
Само че на тази дата не е "Василов ден", а "банго Васил" т.е. циганската нова година!
Викам как бе?
Казах на детето че ако учителката и пише по-слаба оценка за това, лично ще се разправям с нея и че няма да призная оценката!
Нямам нищо против децата да знаят празниците и на други етноси, все пак от обща култура, ама да ги учат че това е истинският именит празник не съм съгласен!
Седмица след това имаше родителска среща и учителката (много е точна) каза че им е казала кога е този ден и всъщност какъв ден е 14.01.

Казвам ви тази случка, защото мисля, че от сега подготвят децата кой ще ги командва след време! :twisted:

Тва е било по стар стил ве :mhihi: Дядо ми празнуваше рождения си ден не на датата която му бе записана в паспорта, а 14 дни напред, защото, като сменяли и му записали новата дата в тескерето и той не я признаваше, той беше 13набор, начи смяната е станала след туй, ама кога е зная с точност и що съо не зная, треа се разрова

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 05 Мар 2008, 9:12

sonny написа:
bobi_maxo написа:Само да ви кажа една случка от преди месец.
Викам как бе?

Тва е било по стар стил ве :mhihi: Дядо ми празнуваше рождения си ден не на датата която му бе записана в паспорта, а 14 дни напред, защото, като сменяли и му записали новата дата в тескерето и той не я признаваше, той беше 13набор, начи смяната е станала след туй, ама кога е зная с точност и що съо не зная, треа се разрова

Аз знам, че е по стар стил. Но защо не са го уточнили в учебника който е писан по "нов стил"? Това имам в предвид! Все пак това е било 13-та година и със сигурност са го сменили м/у 45 - 55!
Даже може и по-рано, защото лелинчо ми е роден някъде около 45-та, роден е на 01.01. и се казва Васил! :shock:

" И те така! Ю кен бидон!" :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата