Мюзик А-аа-аиДъл

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 05 Мар 2008, 0:41

най големия "талант" е оная с пискливото гласче дето не и требва хелий :mhihi:
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 05 Мар 2008, 3:45

ИВАН АНГЕЛОВ е моя фаворит и ако не стане той мюзик идол
начи ония къдръв пудел е виновен
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 05 Мар 2008, 9:21

Ами има ли смисъл да пиша няма ли, незнам но ще кажа няколко думи. Не мога да кажа че следя американския мюзик айдъл, но си го пускам от време на време като вечерям, гледах също така и няколко серии от Британците имат талант, и този човек Пол Потс ме кара да настръхвам всеки път като запее. Най-големия проблем в българското издание според мен не са участниците ами журито. Защото и Пол не е най-красивия британец, и може журито така да се опули като има каза че ще пее опера :shock: но хората го изслушаха и той им доказа че не винаги трябва да съдим човек по външния му вид. Саимън като играе ролята на "лошия" трябваше ли да му каже "абе я се глей къв си дебелак бегай да отслабнеш малко и ела пак" дори и да е трябвало съм сигурен че никога няма да го направи, защото едно от най-важните неща независимо кой си е да уважаваш другите. Защото за мен е недупостимо, след като онова 15 годишното момиче от първия сезон на българския М.И. си изпя песента и Слави да каже "Абе таа е мноо добра бе! Таа направо ми счупи главата, ебаси колко е добра. Аре бегай там при другата" Като го чух и просто :shock: Всички знаем че Слави е от село, но все пак пред момичето и пред толкова много хора който гледат предаването да говори така мисля че не е допустимо. Най-малко само като му погледна облеклото на фънки-мънки и ми става неприятно. Застанал той да бъде жури по една черна раздърпана тениска кой знае от колко време я има, и някаква огромна обица на ухото и коментира външния вид на хората. Само външния му вид говори що за човек е. Нещото което ме натъжава още повече е че за съжаление това не е само в предаването. Ниската култура на хората е навсякаде, може би на повечето не им прави впечатление, но отидете ли да живеете някъде извън България ще разберете за какво става въпрос. Тъжно ми е когато като се прибирам и само в българския самолет като кацне на летището чуваш как хората си разкопчават коланите, въпреки че стюардесата преди това ги е предупредила да го направят след като самолета спре. И как само на българската граница като си подадеш паспорта за проверка и кажеш "Добро утро" и господина/госпожата зад гишето те гледа като все едно и дължиш 20 лева и не смята за нужно да ти отговори. Въпреки това обичам България и много искам да се прибера, но като видя простотия от такъв род, особено по българската телевизия и се натъжавам адски много.
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 05 Мар 2008, 13:41

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 05 Мар 2008, 14:19

Мързи ме ама все пак.

Преди да защитавате ненормалниците които ходат в мюзик айдъл, се замислете, че те са там доброволно, никой не ги е карал да ходат. Съответно след като са си повярвали, че могат нещо което не им се отдава, ще си понесат последствията. Някой като направи глупост на пътя, първо викате педерас, ше ти е.. майката и след това може би се замисляте може ли не може ли той да кара, дали сега не се е научил и т.н. Реже ли ги грубо, ми как да ги отрежат, с "окуражаващо НЕ" :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Като не може да пее, кво прави там.

За всички които плюят по Фънки, ще кажа няколко неща. Докато слушате чалга, гангстери, наркомани и педали няма как да знаете кой е той и ще продължавате да питате "Къв е тоя, кво разбира от музика". Ми никъв не е, музикант е от толкова години, на по колкото са повечето потребители във форума. Един от шефовете и собствениците на София Мюзик Ентърпрайз, виновник за идването на почти всичките рок и метъл групи в България. Продуцент е и има звукозаписно студио.
Какво произтича от горните, явно слабо известни факти:
Свирил е на една сцена с какви ли не известни и неизвестни групи из света (защото доста време е свирил по чужбина), демек чул е тва онова и тоя ония.
Контактува с групи и продуценти, сравнение с които Филип Киркоров (който е голям пич между другото) е като кръчмарски певец.
Като продуцент знае какво да търси в един изпълнител, което останалите членове на журито май само Люси Дяковска има няква идея.
Когато някой от вас заима толкова пари и продължава толкова да не му дреме как излгежда в очите на другите и се разнася както на него му е удобно, ще ви кажа евала, киселяци :mhihi:
Въобще, когато не знаете човек какво прави и с какво се занимава и какво е постигнал, защо коментирате. Все едно да кажете, че Маестро Вили Казасян, видиш ли и той, там с джаза, кво ли разбира от музика. Аман от негодници :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 05 Мар 2008, 14:23

Според мен е много зле. Този Фънки не може да пее, а го сложили в журито. Да не говорим за хората, които се явяват. На 1000 човека 1 може да пее. Положението е трагично.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 05 Мар 2008, 14:44

Не може да пее ама е музикант и разбира от музика...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 05 Мар 2008, 15:56

абе той и тромбата не може да пее, ама ко прай там тогава :mhihi:
така че стига сте се сукали около тва че видите ли фънки нема 4 октави глас примерно и не се впечатлява от народни песни :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 06 Мар 2008, 9:17

Tano написа:Мързи ме ама все пак.

Преди да защитавате ненормалниците които ходат в мюзик айдъл, се замислете, че те са там доброволно, никой не ги е карал да ходат. Съответно след като са си повярвали, че могат нещо което не им се отдава, ще си понесат последствията. Някой като направи глупост на пътя, първо викате педерас, ше ти е.. майката и след това може би се замисляте може ли не може ли той да кара, дали сега не се е научил и т.н. Реже ли ги грубо, ми как да ги отрежат, с "окуражаващо НЕ" :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Като не може да пее, кво прави там.

За всички които плюят по Фънки, ще кажа няколко неща. Докато слушате чалга, гангстери, наркомани и педали няма как да знаете кой е той и ще продължавате да питате "Къв е тоя, кво разбира от музика". Ми никъв не е, музикант е от толкова години, на по колкото са повечето потребители във форума. Един от шефовете и собствениците на София Мюзик Ентърпрайз, виновник за идването на почти всичките рок и метъл групи в България. Продуцент е и има звукозаписно студио.
Свирил е на една сцена с какви ли не известни и неизвестни групи из света (защото доста време е свирил по чужбина), демек чул е тва онова и тоя ония.
Контактува с групи и продуценти, сравнение с които Филип Киркоров (който е голям пич между другото) е като кръчмарски певец.
Като продуцент знае какво да търси в един изпълнител, което останалите членове на журито май само Люси Дяковска има няква идея.
Когато някой от вас заима толкова пари и продължава толкова да не му дреме как излгежда в очите на другите и се разнася както на него му е удобно, ще ви кажа евала, киселяци :mhihi:
Въобще, когато не знаете човек какво прави и с какво се занимава и какво е постигнал, защо коментирате. Все едно да кажете, че Маестро Вили Казасян, видиш ли и той, там с джаза, кво ли разбира от музика. Аман от негодници :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Никого не защитавам(поне аз), но не мислиш ли че трябва поне малко по-човечно отношение към хората? И те имат мечти, желания, несгоди и т.н.! Аз не виждам с какво Фънки е по-добър от повечето кандидати, че има приличен бизнес ОК, но виж го на какво прилича!
Дебел, мазен, гнусен, тип! Неговият партньор Амебата не се различава по нищо от него, и на мен ми е ясно че има кандидати не за там, ама чак такава арогантност!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 06 Мар 2008, 12:54

LeX написа:Ами има ли смисъл да пиша няма ли, незнам но ще кажа няколко думи. Не мога да кажа че следя американския мюзик айдъл, но си го пускам от време на време като вечерям, гледах също така и няколко серии от Британците имат талант, и този човек Пол Потс ме кара да настръхвам всеки път като запее. Най-големия проблем в българското издание според мен не са участниците ами журито. Защото и Пол не е най-красивия британец, и може журито така да се опули като има каза че ще пее опера :shock: но хората го изслушаха и той им доказа че не винаги трябва да съдим човек по външния му вид. Саимън като играе ролята на "лошия" трябваше ли да му каже "абе я се глей къв си дебелак бегай да отслабнеш малко и ела пак" дори и да е трябвало съм сигурен че никога няма да го направи, защото едно от най-важните неща независимо кой си е да уважаваш другите. Защото за мен е недупостимо, след като онова 15 годишното момиче от първия сезон на българския М.И. си изпя песента и Слави да каже "Абе таа е мноо добра бе! Таа направо ми счупи главата, ебаси колко е добра. Аре бегай там при другата" Като го чух и просто :shock: Всички знаем че Слави е от село, но все пак пред момичето и пред толкова много хора който гледат предаването да говори така мисля че не е допустимо. Най-малко само като му погледна облеклото на фънки-мънки и ми става неприятно. Застанал той да бъде жури по една черна раздърпана тениска кой знае от колко време я има, и някаква огромна обица на ухото и коментира външния вид на хората. Само външния му вид говори що за човек е. Нещото което ме натъжава още повече е че за съжаление това не е само в предаването. Ниската култура на хората е навсякаде, може би на повечето не им прави впечатление, но отидете ли да живеете някъде извън България ще разберете за какво става въпрос. Тъжно ми е когато като се прибирам и само в българския самолет като кацне на летището чуваш как хората си разкопчават коланите, въпреки че стюардесата преди това ги е предупредила да го направят след като самолета спре. И как само на българската граница като си подадеш паспорта за проверка и кажеш "Добро утро" и господина/госпожата зад гишето те гледа като все едно и дължиш 20 лева и не смята за нужно да ти отговори. Въпреки това обичам България и много искам да се прибера, но като видя простотия от такъв род, особено по българската телевизия и се натъжавам адски много.

:clap: :clap: :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 06 Мар 2008, 15:29

Tano написа:Мързи ме ама все пак.

Хах Филип Киркоров кръчмарски певец - ти усети ли кво каза бе приятелю? Да ти кажа мЯтъла не е най-известната, нито най-паричната , а още по-малко най-хубавата музика на тоя свят - ти ако се кефиш някой да ти вика и крещи това си е друг въпрос.
А Вили Казасян като го подхвана и него - ми човека има музикално образование и в тоя ред на мисли другите 3ма чии дирят там? А това за кръчмарските изпълнения уби всичко в мене..ти сигурно смяташ, че и Андреа Бочели и Лучано Павароти са кръчмарски певци пред некъпаните грозни и още по-малко пеещи "легенди" от ранга на соуфлай и слипнот... :mhihi: :mhihi: :help:
Иначе се радвам на тея дето много му се впрягат на тоя фънки, в смисъл не си затормозявайте нервните системи, всичко е сценарии, даже да не кажа копирания сценарии за Америкън Айдъл, щото засякох едни реплики на Саймън - същите които и фънки реди :)
А на тях точно фънки им дига рейтинга, ако не беше той, кой щеше да сяда в 20:00 да псува грозния дебелак, че не се отнасял добре с участниците, които всъщност са доста трагични..
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Мар 2008, 16:02

2advanced написа:...участниците, които всъщност са доста трагични..

Трагични ли каза?
Според мен, 99% от тях не става чеп за зеле :evil:

Наистина много жалко, че това е средностатистическата българска младеж, която неможе да убоде кучето в гъзъ, докато спи И ОТГОРЕ НА ВСИЧКО СИ ВЯРВАТ!!!

Прост народ = слаба държава!
Доказано. :(
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 06 Мар 2008, 17:37

И аз се чудя какво се впрягате това е сценарий :mhihi: :mhihi: А да не говориме какви певци има :(
Как си вярват че могат де пеят :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 06 Мар 2008, 20:36

bmw maniqk ivo bmw написа:Не може да пее ама е музикант и разбира от музика...

---Абсолютно колега.И е един от собствениците на София Мюзик Ентърпрайсис.Това го научих в неделя от предаването :Сблъсък" където беше гост.Правете си изводи дали разбира от музика. ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 06 Мар 2008, 20:43

К'во да си правим сметката, колко таланта е открил, щото аз не знам кво общо има това да организираш концерти и да водиш звезди в България с разбирането от музика :roll: А аз не знам като продуцент и изпълнител какви успехи е имал честно казано, което малко или много говори за тях, все пак България е малка държава и нищо не остава незабелязано :)
In Ban We Trust!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата