........................... Бойко Бойко ...........май... ти
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
pepo_ood написа:V8 написа:а да, технически преглед не се минава с 30 лв и без да се види возилото - в това съм се убедил лично, което автоматично прави неизгодни старите коли....
зависи дали ти е приятел,ако ти е ще минеш!![]()
аз говоря за Франция, Англия, Германия...
Днес проверих...в Европа новите автомобили имат по-висок налог от старите им еквиваленти...
Идеята да товарят хората с по-ниски доходи повече от тези с високи ще има за резултат масова несъбираемост на данъците...ма това не съм го измислил аз

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
ще
ще си сменя номера с провинциален и ще им го подам да го полигавят

Re: ще
Любо Мегов написа:ще си сменя номера с провинциален и ще им го подам да го полигавят![]()
Това също е вариант, това се отнася и за застраховките, поне до година две ще стане така, от прованса, по-малко кеш. Въпроса е и в това, че ние самите нямаме морал. Аз лично, ако си зачисля сите коли в общината и плащам данък, че аз треа давам по 1000лв на година най-малко, ама аз нали съм гъзар, викам кат асфалтират квартала, отивам и с и плащам, то нали за да получиш, треа първо да дадеш, ама тва се отнася за общината не за мен

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ми да дадат да дадат ама тия паметници на автомобилостроенето пред блока ми от както се помня не са мръднали + един камион
повечето дупки и те не са се променяли в последните 10+ години освен че са станали по големи
така че аз не виждам какво получават хората които си плащат пък камо ли ако аз и още 1000 човека си платим да видим някфа файда
най много да видим някоя нова S-класа или друга подобна лъскава кола на някой чиновник
повечето дупки и те не са се променяли в последните 10+ години освен че са станали по големи
така че аз не виждам какво получават хората които си плащат пък камо ли ако аз и още 1000 човека си платим да видим някфа файда
най много да видим някоя нова S-класа или друга подобна лъскава кола на някой чиновник

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Прав си, провинцията храни София,щото всички се изсипаха тук....работна ръка!eraziel написа::X
Колега, да, добре, че е София да храни провинцията ...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Мишу написа:ма ти от боико и компания нещо умно ли очакваш ?................ за 4 г нищо не направи само заплашваше този и онзи с шамари и дотам кажете поне 1 нещо дето е направил за изминалите години
Колега само едно ще ти кажа че бойко за 4 години направи повече главни булеварди и улици от колкото Софиянски за 8 години тоя верно не пипна нищо ... Аз го харесвам Бойко той е американски тип политик от 5 лева краде 3 ,а не като наще от 5 лева крадат 6 ...
I'm slowly drifting

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
sonny написа:_65536_kb_sec_ написа:и пак да попитам
нас газаджиите като караме екологично как ни толерират?![]()
![]()
![]()
майка му стара верно мощни коли караме пък и на газ някой хора и после пак държавата си ни го слага наравно
Не ти ли е достатъчно, че газта спрямо бензина е точно 2:1?
не е достатъчно защото по закон на газта не може да се плаща акциз
иначе според мен е тъпо аз да плащам наравно еко такса с тези които карат на бензин и дизел
все пак се губи смисъла да карам на газ от екологична гледна точка

- Timeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20
Единствената гледна точка на карането на газ, колега, надали е по-различна от икономична... айде да не си говорим глупости...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Timeto написа:Единствената гледна точка на карането на газ, колега, надали е по-различна от икономична... айде да не си говорим глупости...
в нашата мила родина - да, за икономия е
ама в други страни се гледа и екологията и това се поущтрява
така че ....

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Данъкът за автомобилите в София се увеличава с 25 процента и отпада приетата преди седмица диференциация по години.
Това гласува на днешното си заседание Столичният общински съвет като поправка в наредбата за местните данъци и такси.
Решението ще бъде отменено от съда при обжалване, коментираха съветници и юристи.
Новоприетото предложение на общинските съветници определя данък за автомобилите с мощност от 37 киловата по 0,43 лв., за киловат; от 37 до 55 киловата - по 0,50 лв. за киловат; от 55 до74 киловата - по 0,68 лв. за киловат; от 74 до 110 киловата - по 1.38 лв. за киловат и над 110 киловата - по 1.54 лв, съобщава inforadio.
При гласуването 39 общински съветници подкрепиха предложението на председателя на Комисията по стопанска политика Даниел Кирилов.
От ДСБ, които бяха вносители на предложението за диференцирано плащане на данъка за автомобили съобразно възрастта на колата, гласуваха против, а общинските съветници от БСП не участваха в гласуването.
Председателят на общинския съвет Андрей Иванов обяви, че в петък в интернет страницата на общинския съвет ще бъде обнародвана наредбата за местни данъци и такси за 2008 година на Столичната община.
Това гласува на днешното си заседание Столичният общински съвет като поправка в наредбата за местните данъци и такси.
Решението ще бъде отменено от съда при обжалване, коментираха съветници и юристи.
Новоприетото предложение на общинските съветници определя данък за автомобилите с мощност от 37 киловата по 0,43 лв., за киловат; от 37 до 55 киловата - по 0,50 лв. за киловат; от 55 до74 киловата - по 0,68 лв. за киловат; от 74 до 110 киловата - по 1.38 лв. за киловат и над 110 киловата - по 1.54 лв, съобщава inforadio.
При гласуването 39 общински съветници подкрепиха предложението на председателя на Комисията по стопанска политика Даниел Кирилов.
От ДСБ, които бяха вносители на предложението за диференцирано плащане на данъка за автомобили съобразно възрастта на колата, гласуваха против, а общинските съветници от БСП не участваха в гласуването.
Председателят на общинския съвет Андрей Иванов обяви, че в петък в интернет страницата на общинския съвет ще бъде обнародвана наредбата за местни данъци и такси за 2008 година на Столичната община.
- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Не може за мъростията в София да обвиняваме са Бойко,виновни са по голямата част от хората,защото не е нормално да си изхвърляш всичко кадето ти падне!И ние сме си виновни.Тъпите полицай ме дебнат мен че карам без колан,с което застрашавам само моя живот, а тия с камионите които излизат на улицата целите с кал и правят пътя на пъразалка-нищо!Няма да се оправиме доката не ни се промени начина на мислене 

75 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5