Полято Ауди в Пловдив

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Полято Ауди в Пловдив

Мнение от acer » 03 Мар 2008, 2:31

Днеска направих беля, но някакъв тип със зелено ауди 80/a4 и започваща рег "EH" (сиреч не от пловдив) прекали.
Значи правя обратен завой до плазма за към кичука и днеска имаше спукана тръба ли нещо такова, и имаше много вода.
Та там дадох повечко газ (30макс) вместо да се движа по-бавно, бях в най-дясната лента и се оглеждах за пешеходци за да не ги опръскам като изпреварвам въпросното ауди, което се озова в лявата лента от дясния завои. Та явно съм го опръскал бая, а ако е бил с отворен дясен прозорец (имаше мадама там) цяла баня съм им направил, за което се извинявам много.
Следва аз се качвам на моста за кичука, след което виждам в огледалото тоя кара нервно зад мен, гледам, че иска да ме изпревари на самия мост, отказах се да се правя на рейсър и го пуснах да видя, какво ще направи. Прави някакви страшни маневри на двулентовия мост(изпреварванията са невъзможни), след което ми набива спирачки пред мен аз се опитвам да се изравня с него отдясно за да се разберем. Та заставам до него и чичката на около 40-45 почва яко да налива с мимики, аз махнах просто с ръка за извинение, понеже имах вина, ама чак пък толкова... Наистина не ми се занимаваше, както бяхме 5 човека от който само 1 е с ръст под 1.85, много ми викаха да не му се извинявам, не искам да си представям, какво меле можеше да стане. Дай сега всеки като ни опръска да го гоним и да правим опасни маневри застрашаващи всички в движението, и да набавиме спирачки пред тях, и после, какво дай се мелим?!
Не знам просто нямам коментар...

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Re: Полято Ауди в Пловдив

Мнение от Pitbull_Germany » 03 Мар 2008, 4:42

acer написа:Днеска направих беля, но някакъв тип със зелено ауди 80/a4 и започваща рег "EH" (сиреч не от пловдив) прекали.
Значи правя обратен завой до плазма за към кичука и днеска имаше спукана тръба ли нещо такова, и имаше много вода.
Та там дадох повечко газ (30макс) вместо да се движа по-бавно, бях в най-дясната лента и се оглеждах за пешеходци за да не ги опръскам като изпреварвам въпросното ауди, което се озова в лявата лента от дясния завои. Та явно съм го опръскал бая, а ако е бил с отворен дясен прозорец (имаше мадама там) цяла баня съм им направил, за което се извинявам много.
Следва аз се качвам на моста за кичука, след което виждам в огледалото тоя кара нервно зад мен, гледам, че иска да ме изпревари на самия мост, отказах се да се правя на рейсър и го пуснах да видя, какво ще направи. Прави някакви страшни маневри на двулентовия мост(изпреварванията са невъзможни), след което ми набива спирачки пред мен аз се опитвам да се изравня с него отдясно за да се разберем. Та заставам до него и чичката на около 40-45 почва яко да налива с мимики, аз махнах просто с ръка за извинение, понеже имах вина, ама чак пък толкова... Наистина не ми се занимаваше, както бяхме 5 човека от който само 1 е с ръст под 1.85, много ми викаха да не му се извинявам, не искам да си представям, какво меле можеше да стане. Дай сега всеки като ни опръска да го гоним и да правим опасни маневри застрашаващи всички в движението, и да набавиме спирачки пред тях, и после, какво дай се мелим?!

Колега, ако всички разсъждаваха като теб, щяхме да сме на друго дередже...ама уви не е така. И аз така тези дни засяках един и му се извиних, тъй като не съм от тия, които като направят някоя простотия се правят на луди. Ама пича реши, че трябва да слиза на светофара да ме бие. Даже се опита да ме изкара от колата...представяш ли си? И докато му обясня, че имам 8 г. бокс зад гърба си и...да кажем, че сигурно още ходи с перманентен грим по лицето. И аз не съм безсмъртен, затова и не се правя на мъж. Както се казва (извинявам се за езика): Не е срамно да се осереш, важно е да се опереш.

П.С.- Тоя пич е бил от Плевен (ЕН), а не от Пловдив (РВ)...просто да го вметна, не че има значение.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 03 Мар 2008, 8:56

требеше да н акараш тоя до теб да подаде през джама стотачка на потърпевшия :mhihi: :idea: :arrow: виновен си...
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Tech0 » 03 Мар 2008, 9:04

Щом е Авди, простено ти е. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ако трябва да говоря сериозно, мисля, че този с Ауди-то е прекалил. Браво и на теб, щото лесно сте могли да слезете и да му счупите главата, но си се проявил като разумен. Браво. ;)
БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата

I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 03 Мар 2008, 9:05

---Всеки има подобни ситуаций на пътя.На всеки се е случвало да го засече някой.Както и той да засече път на друг.На всеки се е случвало да псува, а и него да псуват.Всички хора по пътищата са страшно изнервени.От личен опит знам че едно ИЗВИНЯВАЙ винаги помага.Бъдете внимателни и предпазливи когато шофирате. ;)

Потребител
Аватар

:)

Мнение от vuvi » 03 Мар 2008, 11:50

Те плевенчаните са така.Добре,че не си попаднал на врачанин :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Re: :)

Мнение от t060 » 03 Мар 2008, 14:11

vuvi написа:Те плевенчаните са така.Добре,че не си попаднал на врачанин :)

Поздрави от плевенчанин, с много приятели от враца, живеещ във варна :winky:
П.С. У варната е най-зле положението :help:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Полято Ауди в Пловдив

Мнение от BBN » 03 Мар 2008, 16:35

acer написа:Днеска направих беля, но някакъв тип със зелено ауди 80/a4 и започваща рег "EH" (сиреч не от пловдив) прекали.

евала за постъпката ! Това че можеш да смачкаш някога не значи че трябва :)

Потребител
Аватар

Мнение от ivanhow » 03 Мар 2008, 22:51

Евалата.Нека повече хора мислят като теб.Защото културата на българския шофьор е много малка.
Не винаги боя оправя нещата.Един мой познат винаги се репчеше със своя "невероятен" ГОЛФ 2 и един ден някакъв човек го засекъл, но му е извинил.Но не той трябва да слиза да го бие.И какъв беше резултата за моя познат-счупена ръка пукнато ребро и други наранявания.
Та според мен е по добре да се извиниш или да приемеш извиненията на другия отколкото да се правиш на селяндурин.

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 03 Мар 2008, 23:51

ivanhow написа:Евалата.Нека повече хора мислят като теб.Защото културата на българския шофьор е много малка.
Не винаги боя оправя нещата.Един мой познат винаги се репчеше със своя "невероятен" ГОЛФ 2 и един ден някакъв човек го засекъл, но му е извинил.Но не той трябва да слиза да го бие.И какъв беше резултата за моя познат-счупена ръка пукнато ребро и други наранявания.
Та според мен е по добре да се извиниш или да приемеш извиненията на другия отколкото да се правиш на селяндурин.

Тука идва момента в който ще те разочаровам.
В днк-то ми има и руски клетки. :mhihi:
Нямаме закони, ако това се беше случило в USA отива в 5 години на топло и щеше да го обмисля стабилно, да не казвам, че имах 4 свидетеля толкова съдене мога му удара. Все тая разбирам ги тия са пълни комплексари.
И пак се убедих в БГ дори да успееш, като под успех разбирам да не караш 10 годишна кола, вероятността да те прегазят, ограбят, да ти се стовари някой покрив на главата или да ти случат всякакви парадокси е много голяма. Уча за икономист, колко ще взимам 1000 макс супер! Леля ми взима 6200$ като мед.сестра... при първа възможност хващам еднопосочния... Сори за оффтопика, ама преди малко ми се случи и друга идиощина и не се здържах.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 04 Мар 2008, 0:08

Може чичката в аудито да е бивш военен с законен Макаров и да му е изпушил куфара и да ви направи на салата ако му се отворите. От бой файда няма иначе , но не се знае във въпросната случка кой е извадил късмет от 2-мата. Има сякви хора по пътя...не ги подценявайте.

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 04 Мар 2008, 0:53

acer написа:
ivanhow написа:Евалата.Нека повече хора мислят като теб.Защото културата на българския шофьор е много малка.

Тука идва момента в който ще те разочаровам.
В днк-то ми има и руски клетки. :mhihi:
Нямаме закони, ако това се беше случило в USA отива в 5 години на топло и щеше да го обмисля стабилно, да не казвам, че имах 4 свидетеля толкова съдене мога му удара. Все тая разбирам ги тия са пълни комплексари.
И пак се убедих в БГ дори да успееш, като под успех разбирам да не караш 10 годишна кола, вероятността да те прегазят, ограбят, да ти се стовари някой покрив на главата или да ти случат всякакви парадокси е много голяма. Уча за икономист, колко ще взимам 1000 макс супер! Леля ми взима 6200$ като мед.сестра... при първа възможност хващам еднопосочния... Сори за оффтопика, ама преди малко ми се случи и друга идиощина и не се здържах.

Баце,леля ти в коя болница работи в щатите та зима заплата като за доктор?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 04 Мар 2008, 1:40

В Bostan е. Докторите специалисти(не гп-та) взимат от 150 до 300хил годишно за хирурзи, зъболекари 500$ за пломба. Не случайно си идва с децата тука да ходи по зъбни техници. В медецината при тях взимат много пари, ама затова са и добри, ако направят малка грешка ги пращат в затвор за дълго време.
На мен хирург ми каза "Ми какво да направя" след като ми гипсира накриво счупен пръст, аз пак не мога да го коментирам това понеже ми идваше да му реконструирам черепа набързо.
Сега трябва да ходя на операция, а след анестозиологичните упойки се мъча по 1 седмица с повръщания и температура.
Един гипс бе! Гипс...
Бе, с наще мафиоти, където ни управляват си е ебало майката.

Потребител
Аватар

Мнение от trespasser » 04 Мар 2008, 12:25

Затова там си имат една застраховка, която влиза в сила, ако нещо се случи с пациента и тръгне да съди лекуващия - да му се покрият съдебните разноски на доктора и евентуално ако го признаят за виновен да може да се измъкне само с пари. Говорим за суми над 2 000 000.

Да не говорим, че в момента какъвто и бизнес да се почне в щатите е хубаво да имаш такава застраховка, в случай че някой клиент изперка и иска да те осъди за нещо дребно, което волно/неволно си направил.
it's not what you drive, it's what drives you

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Satanans4o » 04 Мар 2008, 12:50

Абе нз ама баща м ие настояш военен кара ауди 80 и има Макоров :mhihi: :lol: ,а за постъпката лошо си направил да беше с бмв ама ти ся с някво смотаняшко пежо,тряало издеш куршума.

Следваща

Назад към Страхотни истории