Важно - Четвъртък 17.06 - Еко
Модератори: mitaka7, Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Новини
-
Важно - Четвъртък 17.06 - Еко
Стига спекулаций и простотий. Това било умряло онова било умряло. Миналия четвъртък е било мъртвило, хората правят квартални сбирки и било отцепване и глупости на таркалета. Веднъж нещо да не се получи и веднага погребахте цялата работа. Е дееее..... простотий.
В четвъртък на ЕКО-то под строй .... Всеки който има възможност нека дойде. Крайно време е свърталището на вълците да се пораздвижи, че току виж са го налазили разни голфетки и орленца. Извинителни бележки не се приемат.
Да разцепим спокойствието на нощна София с баварски рев на двигатели. Не като квартални групички а като цяла общност. Нацупените да се отцупят и да си домъкват двигателите там. Големите хора са над малките неща - големия БМВ ентусиазъм е над всякакви дребни дрязги и раздорчета. Да напълним бензиностанцията с коли и масите с ентусиасти.
Най-учтиво моля всеки един от вас, независимо дали е обиден на някого или нещо, дали познава някой или не, дали му е криво или не .... моля ви, преглътнете предрасъдъци, дрязги, сръдни и недоволство в името на синьо-белия пламък в очите на всички ни. Не потъпквайте нещо хубаво и истинско.
Аз ще съм там, а вие?
В четвъртък на ЕКО-то под строй .... Всеки който има възможност нека дойде. Крайно време е свърталището на вълците да се пораздвижи, че току виж са го налазили разни голфетки и орленца. Извинителни бележки не се приемат.
Да разцепим спокойствието на нощна София с баварски рев на двигатели. Не като квартални групички а като цяла общност. Нацупените да се отцупят и да си домъкват двигателите там. Големите хора са над малките неща - големия БМВ ентусиазъм е над всякакви дребни дрязги и раздорчета. Да напълним бензиностанцията с коли и масите с ентусиасти.
Най-учтиво моля всеки един от вас, независимо дали е обиден на някого или нещо, дали познава някой или не, дали му е криво или не .... моля ви, преглътнете предрасъдъци, дрязги, сръдни и недоволство в името на синьо-белия пламък в очите на всички ни. Не потъпквайте нещо хубаво и истинско.
Аз ще съм там, а вие?
Последна промяна Новини на 16 Юни 2004, 13:52, променена общо 2 пъти
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Е, като ще е БМВ сбирка - да е истинска! Дано бъдат забравени всякакви противоречия и наистина да надделее ентусиазма

Never mistake motion for action...
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Re: Четвъртък 17.05 - Еко
!!Asen_X написа:........
Амин...
Светец си ти Хасенчо.
Някой иска ли да ме замести на работа..... или да уволня Ати за една вечер

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
MOPKOB написа:Някой иска ли да ме замести на работа..... или да уволня Ати за една вечер
Уволниииииииииии гооооооо !

Нема време мочето ни за БМВ-та ни за гаджета мани

May the BMW force be with you!
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Vasilen написа:Нема време мочето ни за БМВ-та ни за гаджета мани
Ама аз за това съм го взел... а той ... работи ли работи.. вместо да се ориентирас момчето той .... бачка.
Сори за ОТ

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
Vasilen написа:Нема време мочето ни за БМВ-та ни за гаджета мани
има време човека и за бмв-та и за гаджета

аз ше съм там

В колко
ще е срещата ще ми каже ли някой, защото от скоро сам и не знам толко подробностите около тези срещи.
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2