Нови знаци(за София)!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Нови знаци(за София)!!!

Мнение от titto » 03 Мар 2008, 22:27

Колеги от 2-3 дни има нови знаци :

1-ви-На ул.Опълченска (и бул.Т.Александров)забраняващи завиването на ляво към Т.Александров като се идва от Стамболийски!!!

2-ри-Пак на същото кръстовище,само че се забранява завиването на ляво от Опълченска към Цум по бул.Т.Александров!

П.П.Пазете се,че днес куките ме ушиха там... а аз бях махмурлия и едвам се сдържах да не хлъцна...:mhihi: Стоят на гюме и от двете страни на бул.да им е.а п.....а м.....а! :twisted: ;)
Последна промяна titto на 03 Мар 2008, 22:33, променена общо 1 път
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 03 Мар 2008, 22:32

те затва ли ме гледаха толко намръщено :lol:
what a helluva ride

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 03 Мар 2008, 22:37

На кръстовището на Ръковска и Гурко има знак само направо, т.е. отпада левият завой към Гурко... Още някъде в районa има нови знаци, ама не се сещам точно къде.
Последна промяна Mamouk на 03 Мар 2008, 23:25, променена общо 1 път
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 03 Мар 2008, 23:06

Mamouk написа:На кръстовището на Ръковска и Гурко има знак само направо, т.е. отпада левият завой към Гурко... Още някъде в районът има нови знаци, ама не се сещам точно къде.

верно ли бре???? :shock: ония ден ми направи впечатление че като завих светофара нямаше стрелка за наляво, ама си помислих че е бил винаги така и просто ги е домързяло да оправят маркировка и т.н. което си е нормално за БГ.
Ако се сетиш за друго ново в района казвай, че аз около нас си карам на изуст :mhihi:

6-ti септември стана синя зона
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Re: Нови знаци(за София)!!!

Мнение от ///MapTo » 03 Мар 2008, 23:10

titto написа:...

А аз се чудя днеска що и от двете страни на булеварда има куки :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 03 Мар 2008, 23:27

Често минавам по Опълченска и правя ляв завой на Т.Александров... Ще го имам впредвид. Благодаря за предупреждението!

P.S.: titto, понеже тъпите български ченгета не се чувстат длъжни да са в помощ на народа, а да "дебнат за нарушения" и след като цял живот там е бил разрешен левия завой, давай смело и пускай сигнал тук:
http://www.gospodari.com/?go=report&p=agreement&file=reportage

Не че нещо кой знае какво ще се случи, ама мамка му писна ми тия куки омотани да си мислят че ние рабоитм за тях, а не обратното!
Последна промяна BMX на 03 Мар 2008, 23:37, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 03 Мар 2008, 23:46

уж живея в този район, а помен от такива знаци нямам :shock:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 04 Мар 2008, 0:32

Това е гениална идея на бат ви Бойко... Какъв е смисъла... не мога да разбера?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 04 Мар 2008, 2:05

Ебати масовката на отменяне на леви завои...
и ебати кура за тоя на Гурко щото са ще трее да права ебати въртележките за да си стигна в нас като идвам отгоре..
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Мар 2008, 9:19

тия верно така ще направят баси задръстванията, сега всичко, което идва от към НДК ще минава по Гурко, вместо по Раковска като не може да прави там ляв завой. Ако дойде по Левски пък на спортната палата няма ляв, т.е., тр да се захожда чак от канала :shock:
То и до сега си беше шибано там движението ама сега ще стане страшно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 328i Touring '96

Мнение от georgivar » 04 Мар 2008, 9:42

Абе кво ревете. Секи ден минавам по тия места и задръстванията стават точно щото е разрешен левия завой и некви тъпанари спират цялото движение, за да чакат целия насрещен поток, за да си направят левия завой. Винаги съм се чудел защо е разрешен левия завой там като нито светофарите са настроени, нито са некви малки улички с малко движение.

А иначе Бойко на сапун.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 04 Мар 2008, 10:07

Не "ревем" заради отмяната на левия завой. Аз също смятам, че е по-добре да го няма на тези кръстовища. "Ревем" против начина, по който е "свършена" работата. Защото абсолютно всеки плаща данъци и от същите тези пари ченгетата получават заплати. Да ама аз не съм доволен да плащам на хора да ме следят, когато направя грешка да ме глобяват, а да са ми в услуга и да ми помагат лесно да научавам за такива промени.... Защото надали някой от тези водачи нарочно е нарушил новия знак и умишлено е направил непозволен ляв завой.

Повече от ясно е, че поставянето само на знак "Г4" не върши работа и в следващите месеци почти всеки активен шофьор ще изпита съдбата на titto, ако не на тези, то на други кръстовища. Има сто други начина със светлинни стрелки, предупредителни табели и т.н., та чак до същите тези ченгета адекватно да сигнализират на водачите за промяната на движението в тези кръстовища. ;)

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 04 Мар 2008, 11:44

Аз пък съм недоволен от отмяната на левия завой на Раковски и Гурко, защото е адски глупаво сега за да се прибера в къщи ще въртя ебати детелините по квартала и ще допълвам задръстването само защото някой си болен полицейски мозък е решил че не трябва да се завива там!
Съвсем отделен въпрос е че това е просто добър начин полицаите да припечелят както казват колегите, а не да помагат!
В района където живея улиците които стават синя зона не се съобщава никъде, знаците се поставят по никое време и кой видял видял, кой не видял на сутринта колата или му я няма или е със скоба, страшно умно просто нямам думи. Шишман като стана така имаше поне 50 коли със скоби и паяците си вършееха докато собствениците на колите си спяха и нямаха представа че заеднос поставянето на знаците вървят колите със скоби и паяците (паралелно) и всичко с цел да се ощети данъкоплатеца допълнително и после ша ми разправят че сме държава, да бе да !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36/e39
Мечтае да кара: през просото

Мнение от zodiak » 04 Мар 2008, 11:57

Повече от ясно е, че поставянето само на знак "Г4" не върши работа

Вчера във Варна отмениха един ляв завой /или поне аз вчера видях/ на Стадион Спартак. Ама вчера там имаше куки и оранжеви конуси и показваха на шофьорите, че вече не може да се прави ляв завой там.
От време на време и катаджиите си вършат работата като хората. аз съм доволен...

А по това колко е удачна забраната на левия завой ...... не знам в неработен ден имаше колона още по "Левски"... днес сутринта не знам какво е било там не ми се мисли
Чрез светло пиво, към светло бъдеще

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 04 Мар 2008, 12:06

georgivar написа:Абе кво ревете. ...

Ревем, щото ако идвам от към френската и искам да завия по гурко за да стигна до пощата да речем просто няма как да стане... трябва да се мине през ЦУМ :shock: Тва единия вариант по по- широките улици, др вариант е да се направи един квадрат по Славянска Беседа за да се излезе пак на Гурко ама в тия тесни улици нали се сещаш 10 човека само като решат да го правят кво става..
Виновен е не левия завой, а начина по който го правят повечето шофьори и начина по който се решава проблема. Тия ушевци вместо да висят там и да дебнат кой говори по тел и кой не носи колан по- добре да гледат кой завива на жълто или тръгва да завива тогава, когато е ясно, че няма как като се смени сигнала да се изнесе от кръстовището и да ги щавят тях. Така по- би се оправило движението, а не с глупави забрани.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата