масло за 325 тдс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- kudo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Х5 3,0D
- Мечтае да кара: МНООООГО ЯКО BMW
масло за 325 тдс
Здравейте колеги
Препоръчайте някое добро масло,от което сте доволни.В момента карам с мобил ,но несам очарован.

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Аз също карам с Mobil S1 и сам много доволен...скорен един приател си сложи масло на лъкимоли и каза,че е много читаво било с добавки за запазване на триещите се части,та при следващата смяна мисля да го пробвам !
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- vromosa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Delphin metallic
Тотал Р7000 за турбодизел 10В40 - Баварката и Мондеото си ги карам с такова и съм много доволен - меко работят колите и сутрин като са студени не тракат много!
пп: на баварката слагам такова масло за втори път, но на Мони слагам за дванадесети /за по-малко от 5г. му навъртях близо 120 000км. и двг е още бодър и готов за пътешествия/ - затова смятам, че маслото е много добро
пп: на баварката слагам такова масло за втори път, но на Мони слагам за дванадесети /за по-малко от 5г. му навъртях близо 120 000км. и двг е още бодър и готов за пътешествия/ - затова смятам, че маслото е много добро

ок
колега аз сам с МОТУЛ и сам много доволен сега мие за смяна и несам имал проблем,пак ще сложа същото
Смених комбинизона с по нов.
Кастрола в РБ - не е много читав!
Мотула е най-доброто, но е по-скъп!
Щом си чипосан по-добре купи Мотул!
пп: на Мотул офиц. представител е "Проспийд" : http://www.prospeed.bg/
Мотула е най-доброто, но е по-скъп!
Щом си чипосан по-добре купи Мотул!
пп: на Мотул офиц. представител е "Проспийд" : http://www.prospeed.bg/
8 мнения
• Страница 1 от 1